Bartg 5 529 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Może przy Atmosie próbuje puścić jednocześnie górę i tyl, albo puszcza sama górę. Cytuj
ginn 803 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września U mnie podobnie, podkręcenie głośności tyłu względem belki rozwiązuje sytuację. Najwięcej jednak zrobiło mi przeniesienie tylnych głośników z oparcia kanapy na stojaki. Ustawiłem je trochę powyżej wysokości uszu i skierowałem pod ukosem do środka. Robi mocno, szczególnie w Atmosie. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada Chlopaki bo jestem kompletny noob. Jak mam w tv gniazdo hdmi arc i chce podlaczyc zestaw 5.1 to wystarczy amplituner tylko poprzez te gniazdo podlaczyc czy musze go oddzielnie podlaczyc do tv i do ps5 zeby na konsolce tez miec dswiek przestrzenny? Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada Wszystko podłączasz do ampli. Ja mam xboxa do ampli, a ampli do tv. Dźwięk jest prima sort, bo ampli rozprowadza sobie dźwięk do glośników bez udziału tv. 1 Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada Jednak polaczylem ampli z tv przez hdmi arc i wszystko dziala git, w konsoli nawet samo sie przestawilo na dzwiek 5.1. Niestety kolezko prepersie ale polaczenie jak mowisz nie było możliwe bo ps5 ma tylko jedno wejście hdmi a optyka nie ma wcale Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada 58 minut temu, kanabis napisał(a): Jednak polaczylem ampli z tv przez hdmi arc i wszystko dziala git, w konsoli nawet samo sie przestawilo na dzwiek 5.1. Niestety kolezko prepersie ale polaczenie jak mowisz nie było możliwe bo ps5 ma tylko jedno wejście hdmi a optyka nie ma wcale A ps5 bezpośrednio do tv? Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada 5 minut temu, kanabis napisał(a): Tak. Ale dlaczego nie tak jak Ci pisałemnwm 1 Cytuj
WisnieR 2 774 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada Dziadzia to nie 1995 i zestaw Unitry podłączany po RCA. 1 Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada 3 godziny temu, Boomcio napisał(a): Ale dlaczego nie tak jak Ci pisałemnwm No ale jak podlacze ps5 do ampli to bede mial obraz skoro ps5 nie bedzie polaczone w zaden sposob z tv? Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada No będzie, bo ampli z podłączonym ps5 wjeżdża hdmi arc do tv przecież. Jprd mlodzież. 1 1 Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada A to nie wiedzialem ze takie rzeczy sa mozliwe. Świat mi uciekł Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada W dniu 13.11.2024 o 15:28, kanabis napisał(a): No ale jak podlacze ps5 do ampli to bede mial obraz skoro ps5 nie bedzie polaczone w zaden sposob z tv? Tylko w zależności od amplitunera możesz nie mieć 4k/120/HDR itp. 1 Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada Dlatego nie bede kombinowal bo po co jak jest dobrze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi