Skocz do zawartości

Gran Turismo 5 wymiana fur

Gattz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Po nowym patchu pojawiła się nowa giełda i tam masz Audi TT DTM za niecały 1 mln. Merc też jest.

IS-F można startować w tych zawodach?? Nie wydaje mi się. To zawody wozów niemieckich.

Opublikowano

Po nowym patchu pojawiła się nowa giełda i tam masz Audi TT DTM za niecały 1 mln. Merc też jest.

IS-F można startować w tych zawodach?? Nie wydaje mi się. To zawody wozów niemieckich.

Chyba bym nie mówił jakbym nie wiedział? Można, jest do kupienia w salonie za 750k.

Opublikowano

Ja też bym się pisał na toyote 7 albo coś w podobnym tonie do wygrania tego holernego wyściga :) no i jakiegoś race cara mój nick, psn: malcu

Opublikowano

Mam do wymiany wyścigowego Gilleta, tego co po ostatniej aktualce jest w salonie samochodów używanych za 2mln.

Wymaksowany - tylko poustawiać i wygrywać.

Chętnie przygarnę premiumowego WRC i coś jeszcze albo Toyotę 7.

Gość Grzegosz
Opublikowano

Tak swoją drogą, to są niemieckie zawody samochodów turystycznych, a nie zawody niemieckich samochodów turystycznych - zasadnicza różnica. Lexusem można wygrać bez żadnych przeróbek.

Gość RejdenForce
Opublikowano (edytowane)

Jest ktoś chętny na oddanie kilku puszek silver chrome, za pomarańczowego x2010?

Autko dostępne tylko dziś (czwartek)

Już oddany

Edytowane przez RejdenForce
Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś może mi pożyczyć C4 WRC do tych zawodów sezonowych?? Nie chce go kupować, bo i tak nie będę nim jeździł. Mogę dać w zamian Toyote 7.

już nieaktualne.

Edytowane przez Markko
Opublikowano

Witam,

Proszę mnie poprawić jeśli się mylę. Przecież wystarczy zrobić kopię save-a aktualnego stanu gry, odpalić gt5, podarować komuś auto i wgrać ponownie save-a z pendrive-a. Autko powraca na naszej konsoli, w zamian obdarowany jegomość robi ten sam motyw i wszyscy są szczęśliwi.

Opublikowano

Czy ktoś może mi pożyczyć C4 WRC do tych zawodów sezonowych?? Nie chce go kupować, bo i tak nie będę nim jeździł. Mogę dać w zamian Toyote 7.

Mogę pożyczyć tego C4. Dobrze się składa, sam szukałem 7 na wymianę ;)

Napisz do mnie na PSN`ie, (nick masz w profilu, to podeślę. Najlepiej dzisiaj po 21, bo wcześniej nie dam rady.