oskar_PL 34 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Mam dziwny problem a wiec tak kupilem konto silver na allegro z 6000 punktami odzyskalem konto na nowej konsoli .Profil gracza zero gier granych wszystko zero .Wybieram gre do kupienia avatar klikam kup nie dalem na niebieski gdzie zmieniamy forme platnosci i pobieram gre ,nastepna gra call of duty 5 to samo i co widze do cholery nie pobiera mi punktow !!!.Pewnie do konta byly dodane dane karty.Co mam teraz zrobic ? Bo myslalem ze mi pobiera punkty?.Brat kupil konto drugie i normalnie pobiera punkty.Macie jakies pomysly?
MrSatan 20 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Okradłeś kogoś jeszcze na pieniążki, które były na skradzionej karcie jak widać.
oskar_PL 34 Opublikowano 5 grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 grudnia 2010 co mam robic z tym fantem glosic to na allegro ?
oskar_PL 34 Opublikowano 5 grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 grudnia 2010 i mi daja bana na konsole ?
marcin0903 1 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Hah.. no nie czaję już... kupujesz punkty za 1/2 ceny i nigdzie indziej nie można taniej kupić i potem się dziwisz, że masz kartę dodaną do płatności.. no i nie wiesz co z tym zrobić :potter: , jacy ludzie są pocieszni..
MrSatan 20 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 i mi daja bana na konsole ? Dają bana na konto.
oskar_PL 34 Opublikowano 5 grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 grudnia 2010 Hah.. no nie czaję już... kupujesz punkty za 1/2 ceny i nigdzie indziej nie można taniej kupić i potem się dziwisz, że masz kartę dodaną do płatności.. no i nie wiesz co z tym zrobić :potter: , jacy ludzie są pocieszni.. Moge kupic kolejne gry ... ale nie jestem sukinsynem aby kogos okradac a to ze pobralem dwie 2 bylo nieswiadome po chcialem za punkty kupic Gostek na allegro ma same pozytywy ...ostatni raz kupilem punkty na allegro.Zmienilem juz nazwe konta i haslo.Jak bym dostal bana to bym sie chyba pochlastal nowy slim 250 giga. i mi daja bana na konsole ? Dają bana na konto. Z tego co czytalem to raczej nie daja.
MrSatan 20 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Z tego co czytalem to raczej nie daja. To dlaczego na alledrogo dają gwarancję na konto ok. 24-48 godzin?
oskar_PL 34 Opublikowano 6 grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 grudnia 2010 (edytowane) Podaj dane do konta Wiesz ze to by byla krotka przyjemnosc nabijesz rachunek na kilka stowek komus na karcie visa gostek zadzwoni do ms i sprawdza po ip kto kupowal i masz problemy ... no chyba ze sie myle? Edytowane 6 grudnia 2010 przez oskar_PL
oskar_PL 34 Opublikowano 6 grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 grudnia 2010 Podaj dane do konta Wiesz ze to by byla krotka przyjemnosc nabijesz rachunek na kilka stowek komus na karcie visa gostek zadzwoni do ms i sprawdza po ip kto kupowal i masz problemy ... no chyba ze sie myle? Przez komputer na profilu sprawdzilem byla dodana karta kredytowa do platnosci.Aby uchronic tą osobę przed dalszymi stratami zlikwidowałem tą kartę z profilu.Ostrzegam przed zakupami takich kont!
canuks 63 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 Podaj dane do konta Wiesz ze to by byla krotka przyjemnosc nabijesz rachunek na kilka stowek komus na karcie visa gostek zadzwoni do ms i sprawdza po ip kto kupowal i masz problemy ... no chyba ze sie myle? hehehe MS na pewno nie bedzie cię szukał po IP . Jak już faktycznie masz przypisaną karę kradzioną do konta to sprawdz w bilingu konta ,na jakie dane jest . Jeśli właściciel karty kapnie się ze coś jest nie tak to zgłosi to w banku i bank zablokuje kartę . A po IP to szukać cię może POlicja nie MS . MS może ci tylko zablokować to konto do którego była przypisana karta . Jesteś chyba pierwszym gościem któremu takie coś się przydarzyło ,albo ładną sobie bajeczkę wymyśliłeś
Arek_ 20 Opublikowano 11 grudnia 2010 Opublikowano 11 grudnia 2010 Hah.. no nie czaję już... kupujesz punkty za 1/2 cenyNie 1/2, ale 2/9. ale nie jestem sukinsynem aby kogos okradacToż to czysty absurd, nie jestem psychiatrą, ale to schizofrenia czy coś. Przecież kupując to konto okradłeś kogoś (wspólnie ze wspólnikiem z allegro), a teraz masz opory moralne by ukraść więcej? Po prostu złodziej doładował konto, ale zapomniał usunąć numeru karty.
oskar_PL 34 Opublikowano 19 grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 grudnia 2010 Podaj dane do konta Wiesz ze to by byla krotka przyjemnosc nabijesz rachunek na kilka stowek komus na karcie visa gostek zadzwoni do ms i sprawdza po ip kto kupowal i masz problemy ... no chyba ze sie myle? hehehe MS na pewno nie bedzie cię szukał po IP . Jak już faktycznie masz przypisaną karę kradzioną do konta to sprawdz w bilingu konta ,na jakie dane jest . Jeśli właściciel karty kapnie się ze coś jest nie tak to zgłosi to w banku i bank zablokuje kartę . A po IP to szukać cię może POlicja nie MS . MS może ci tylko zablokować to konto do którego była przypisana karta . Jesteś chyba pierwszym gościem któremu takie coś się przydarzyło ,albo ładną sobie bajeczkę wymyśliłeś Niby po co bym miał bajki pisać )? napisałem prawdę niestety...
Rekomendowane odpowiedzi