baniek 246 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Agencja MaxFloRec kończy bieżący rok premierami płytowymi dwóch swoich dinozaurów. Pierwsza pozycja to limitowany album Amplifikacja Rahima, a druga to mikstejp Zezowate szczynście członka 3ody Kru - BUrmistrza. Koncert premierowy BU już 4 grudnia podczas 1. parchastycznych urodzin 3ODY KRU w Katowicach. Szczegółowe info o artystach i ich płytach znajdziesz na stronie wytwórni MaxFloRec. Od siebie dodam, że masakrycznie się jaram!! Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 (edytowane) Rahim to stare guwno, a w 3odzie jest Grubson. To wystarczy by nawet tym się nie zainteresować. Edytowane 5 grudnia 2010 przez Pelipe Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 Rahim zawsze był na mic'u przymułem i nawet będąc 10-letnim szczylem nie jarałem się nim na paktofonice, a z 3ody Kru to Grubson pomimo regowatej otoczki potrafi roz.pie.r.dalać, Metrowy tez ma skillsy. A Bu ...jest tak słaby ze nie wiem co o nim powiedzieć. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 (edytowane) . Edytowane 29 lipca 2013 przez Rozi Cytuj
xBOYkk 19 Opublikowano 7 grudnia 2010 Opublikowano 7 grudnia 2010 ja w PFK wolałem już Raha od Fokusa - oczywiście Mag pierwszy (I nie dlatego bo sie zabił ...), ale jak kto, co lubi ;p Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 rah ma kilka fajnych kawalkow, ale mistrzem rapu to on nie jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi