Opublikowano 7 grudnia 201014 l Z rozpoczeciem kazdego nowego sezonu obawiam sie, ze serial zejdzie na psy i za kazdym razem mile sie rozczarowuje. Oba odcinki sa pyte. Mark chyba bedzie mial ta sama trajektorie losu co Jez w poprzednim sezonie - poczatkowo wszystko zdaje sie udawac ale sie kompletnie pieprzy pod koniec.
Opublikowano 8 grudnia 201014 l Nie ma napisów, a z tym akcentem zrozumiałbym 20 procent tego co paplają.
Opublikowano 8 grudnia 201014 l Uhhhh.... maja normalne brytyjskie akcenty. Btw jak ktos lubi glownych aktorow to na youtube mozna latwo znalezc cztery sezony Mitchell and Webb Look, ich poprzedniego programu. Jakosc skeczy rozna jak to w takich programach ale da sie zlukac. Mieli rowniez film - Magicians - ktory byl w miare niezly i tez jest dostepny na youtube. Pare probek: Surprising Adventures of Sir Digby Chicken Ceasar uwaga, zawieraja brytyjskie akcenty ;p
Opublikowano 17 grudnia 201212 l Autor jesteśmy już na półmetku sezonu i poziom jest niemożliwy - brakowała mi tych dwóch poje.busów. ku.rwa akcja jak mark po 10 kawie książkę pisał xD. jakbym siebie widział .
Opublikowano 17 grudnia 201212 l Autor oglądaj lepiej ten serial paweł bo to jeden z najlepszych sit-comów ewer
Opublikowano 2 stycznia 201312 l No no, pierwszy odcinek mnie nie powalil ale im dalej tym lepiej - nie wiem czy przypadkiem nie jest to najlepszy sezon do tej pory. Tyle swietnych akcji, scen - masakra. Superhans, milf, siostra Marka, El Dude brothers w najwyzszej formie. No ale mamy 6 odcinkow i koniec za(pipi)istosci - trzeba czekac kolejny rok. Nie dosc ze odcinki sa krotkie (~20min) to jest ich tylko 6 - przy takiej dlugosci spokojnie mogliby dac 12, albo chociaz 10. Ba, nawet 8 zrobiloby juz duza roznice.
Opublikowano 6 września 201410 l Autor dzisiaj dzięki tematowi moderacja WKP przypomniał mi się ten znakomity serial i obejrzałem sobie do obiadu pierwszy odcinek. czysty geniusz! -how thick is wall? -depends... xD nie mogę się doczekać ostatniego sezonu w przyszłym roku. kto jeszcze nie widział niech jak najszybciej nadrabia. Edytowane 7 września 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 6 września 201410 l Oglądało się swego czasu jak na comedy central dobre rzeczy puszczali (Trailer Park Boys <3). Polecam jak najbardziej.
Opublikowano 7 września 201410 l Autor pierwszy sezon za mną. po tych kilku latach jeszcze bardziej doceniam ten serial. wewnętrzne rozkminy marka GOTY. hahahahh ten podryw na stalingrad xDDDDDDDDDDD Edytowane 7 września 201410 l przez tk___tk