kasuro 34 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 (edytowane) Mam zamiar kupić spli second na PC. Posiadam Laptopa z windows 7, wymagania dla tego systemu jeśli chodzi o procek to Dual 3 GHZ, jeśli chodzi o xp to też dual ale tylko 2 GHZ. Dlaczego taka kolosalna różnica? Raczej mogę zapominieć o pograniu na siódemce, czy jednak na to nie patrzeć? Posiadam 2.0 GHZ dual core i3 jeśli to coś da. Edytowane 8 grudnia 2010 przez kasuro Cytuj
Linek 187 Opublikowano 9 grudnia 2010 Opublikowano 9 grudnia 2010 (edytowane) W zasadzie kwestia tego, że możesz zapomnieć, pojawiła się wcześniej. W momencie, kiedy napisałeś, że masz laptopa. W takim razie bierz te wymagania jako jeszcze wyższe. Laptopy z założenia są mało wydajne, tam idzie się raczej w oszczędzanie energii. A najlepiej ściągnij sobie demko i sprawdź sam Ach, no i jeśli chcesz zakładać temat o grze, to odpowiednio go nazywaj. Edytowane 9 grudnia 2010 przez Linek Cytuj
Stona 569 Opublikowano 9 grudnia 2010 Opublikowano 9 grudnia 2010 Ogólnie wymagania gier to pojęcie względne. Wymagany procek 3GHz nijak się ma do faktycznych wymagań [gra pójdzie na o wiele wolniejszym jedno rdzeniowym itd. Najlepiej, jeśli jest możliwość sprawdzaj dema, tak jak Linek napisał. Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 9 grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 grudnia 2010 no to sciągam demo.c dam znać dla ciekawych Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 10 grudnia 2010 Autor Opublikowano 10 grudnia 2010 dobra demo jest, zainstalowalem. oczywiscie cielo, poniewaz pewnie gra automatycznie jest w full detalach, niestety brak opcji w grzebaniu w ustawieniach grafiki, w pełnej wersji tez tak jest? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 Możliwe że nie ma, a nie ma żadnego pliku .ini? Cytuj
Linek 187 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 Podobno ogólnie port na PC jest zwalony, zrobiony tak "na sztukę", a w grę warto grać raczej na konsolach. Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 10 grudnia 2010 Autor Opublikowano 10 grudnia 2010 Podobno ogólnie port na PC jest zwalony, zrobiony tak "na sztukę", a w grę warto grać raczej na konsolach. i dlatego kupię ją na ps3. Możliwe że nie ma, a nie ma żadnego pliku .ini? brak Cytuj
Stona 569 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 Podobno ogólnie port na PC jest zwalony, zrobiony tak "na sztukę", a w grę warto grać raczej na konsolach. Bo ja wiem, mi tam dobrze chodziło. Cytuj
Linek 187 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 Ale do optymalizacji z DIRT2 pewnie daleko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi