Gość ragus Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Figaro, z tego co pamiętam, to możesz użyć modyfikacji, która binduje turlanie się pod przycisk. Tylko nie pamiętam, jak się nazywa aplikacja do Homebrew Channel, która potrafi dodawać cheaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Kto nie grał w DK, polecam sprawdzić! Wciąga jak bagno, dla fanów platformówek i Raymana mega opcja. Z moją kobietką, z którą splatynowaliśmy pierwszego Raymana, odstawiliśmy narazie Legends i ciśniemy w małpiszony Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 mam wersje na Wii, ale mam pytanie dla tych co grali tez w wersje na 3dsa: Warto posiadac malpke na handhelda, czy lepiej zatrzymac na wii? Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 mam wersje na Wii, ale mam pytanie dla tych co grali tez w wersje na 3dsa: Warto posiadac malpke na handhelda, czy lepiej zatrzymac na wii? Ja miałem na 3DS, graficznie jest bardzo fajnie, po prostu jest 30 FPS zamiast 60 na Wii, no i jest drugi poziom trudności ( łatwiejszy ). Ja na 3DS na poziomie "original" ( czyli ten z Wii ) doszedłem najdalej do świata 7 ( potem sprzedałem konsolę ). Z tego co piszecie to przez sterowanie gra na 3DS jest łatwiejsza ( może przez to że sterowanie jest łatwiejsze ) ale to nadal nie jest prosta gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 a przejscie z 60 fps na 30 robi duza roznice? wersja na Wii nie sprawila mi az tak wielkich trudnosci, golden temple dawaly tylko czasem w kosc Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Nie mam jak porównać bo ja tylko w Małpiszona na 3DS grałem, mi się bardzo fajnie grało Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Czekam na swój egzemplarz. Naczytałem się, że gierka należy do wymagających więc chce się samemu przekonać. Poza tym to szkoła Retro Studios i oczekuje mistrzowskiego designu i grywalności. Oby jutro dotarł - nóweczka w folii. Edytowane 14 Lipca 2014 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Czekam na swój egzemplarz. Naczytałem się, że gierka należy do wymagających więc chce się samemu przekonać. Poza tym to szkoła Retro Studios i oczekuje mistrzowskiego designu i grywalności. Oby jutro dotarł - nóweczka w folii. To masz przed sobą niezłą przygodę ponieważ ja podczas przechodzenia tego Donkeya często na głos chwaliłem level design gry. Niektóre pomysły krzyczały aż "next gen" oO. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 DK CR GOTY gra i całkiem trudna, nie będziesz żałować <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) Dodam jeszcze, ze Returns jest znacznie lepszy od Tropical Freeze - widac, ze najlepsze pomysly wykorzystali w pierwszej czesci. Jesli chodzi o grafike to w zasadzie najwieksza roznica jest wyzsza rozdzielczosc na Wii U i lepszy model postaci Donkeya - najbardziej fajnie animowane futro, reszta wyglada podobnie. Same levele i swiaty o wiele bardziej podobaja mi sie w Returns - ich design jest o wiele, wiele lepszy wlasnie w tej czesci. Tropical Freeze to gra na ktore sie zawiodlem, a to m.in dla niej kupilem Wii U. Edytowane 15 Lipca 2014 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Ciekawe jak wersja na 3DS wypada - to jest tylko port? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Ciekawe jak wersja na 3DS wypada - to jest tylko port? Na 3DS-ie działa w 30 klatkach na sekundę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Nawet po wyłączeniu 3D? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) Nawet wtedy. Aha, jeszcze co do tych różnić między tymi wersjami - ta na 3DS-ie zawiera łatwiejszy tryb (3 życia zamiast dwóch, Super Guide po 5 zgonach i jakieś dodatkowe przedmioty). Edytowane 15 Lipca 2014 przez Ludwes Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 I dodatkowy world do przejścia A wersja łatwiejsza jest oczywiście opcjonalna Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 I dodatkowy world do przejścia A wersja łatwiejsza jest oczywiście opcjonalna Za mało nowej zawartości jak dla mnie. Jednak wolę mieć te 60 klatek i wyższy poziom trudności. Może jak za jakiś czas kupię 3DS to pomyślę.Teraz czekam na kuriera. Na domiar złego kupiłem też Okami na Wii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Okami <3 <3 <3 Znikniesz nam widzę na sporo dni Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Przecież masz PS3. Wersja na Wii jest najgorsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Mam na PS3, mialem na PS2, Bede mial na Wii. Ta gra to geniusz, niezależnie od platformy na której wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Mówiłem do Nemesisa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Ups, przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Przecież masz PS3. Wersja na Wii jest najgorsza. Muszę mieć w pudełeczku. BTW, zacząłem grać w DK i design to takie małe mistrzostwo. Time Attacki są trochę przerąbane ale mam małe pytanie: Kong zdobywa potem jakieś umiejętności, żeby wracać do poprzednich lokacji w celu zaliczenia szybciej takiego TA? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Od dłuższego czasu ciekaw byłem tego Donkey Konga i jak gra wypada w praktyce. Generalnie nie wiedziałem czego się spodziewać, ale interesowało mnie jak produkcja z małpiszonem wypada na tle całej gamy Marianów dostępnych na Wii/WiiU. Dlatego też postanowiłem kupić najpierw tańszą grę z Wii zamiast sequel na WiiU. Muszę przyznać, że gra mną pozamiatała na takim samym poziomie jak Mario Galaxy - prawdopodobnie ze względu na to, że sterowania, w którym używa się bajerów wiilota i gruchy, jest lepiej przemyślane niż w Mario Galaxy. Mega fun z gry, a do tego oprawa graficzna trzyma naprawdę wysoki poziom pomimo tego na jak słaby sprzęt gra została stworzona. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Od dłuższego czasu ciekaw byłem tego Donkey Konga i jak gra wypada w praktyce. Generalnie nie wiedziałem czego się spodziewać, ale interesowało mnie jak produkcja z małpiszonem wypada na tle całej gamy Marianów dostępnych na Wii/WiiU. Dlatego też postanowiłem kupić najpierw tańszą grę z Wii zamiast sequel na WiiU. Muszę przyznać, że gra mną pozamiatała na takim samym poziomie jak Mario Galaxy - prawdopodobnie ze względu na to, że sterowania, w którym używa się bajerów wiilota i gruchy, jest lepiej przemyślane niż w Mario Galaxy. Mega fun z gry, a do tego oprawa graficzna trzyma naprawdę wysoki poziom pomimo tego na jak słaby sprzęt gra została stworzona. A zobaczysz jakipod konec będzie hardcore z przejściem. Mam nadieję, że nie użyjesz ani razu automatycnego przechodzenia plansz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi