Homelander 2 429 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia Skończyłem na Wii, chociaż sterowanie to była padaka. Nie dość, że trzeba było trzymać wiilota bokiem to jeszcze machać przy uderzaniu pięściami w ziemię. Ale faktycznie, sama gra absolutnie fantastyczna. 1 Cytuj
zdrowywariat 454 Opublikowano niedziela o 15:40 Opublikowano niedziela o 15:40 Robię mirror mode, czyli z jednym sercem i bez Diddyego na plecach. Za graniem na czas nie przepadam, ale z jednym sercem jest fajne wyzwanko, jestem już w czwartym świecie. Przy pierwszym przejściu byłem skupiony na szukaniu puzzli, a teraz gra się nawet przyjemniej, bo przebiegam przez levele bez oglądania się za siebie Cytuj
Lukas_AT 1 230 Opublikowano niedziela o 15:46 Opublikowano niedziela o 15:46 Ja jeszcze poczekam, ale cisnienie rosnie. Najpierw chce Super Mario Bros Wonder przejsc. 1 Cytuj
zdrowywariat 454 Opublikowano niedziela o 15:57 Opublikowano niedziela o 15:57 9 minut temu, Lukas_AT napisał(a): Ja jeszcze poczekam, ale cisnienie rosnie. Najpierw chce Super Mario Bros Wonder przejsc. Dobry plan, Wonder będzie dobre na rozgrzewkę, jest również wspaniałe, ale trochę łatwiejsze Cytuj
zdrowywariat 454 Opublikowano wczoraj o 14:33 Opublikowano wczoraj o 14:33 …a jeszcze nic nie widział Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi