Skocz do zawartości

Donkey Kong Country Returns.

Featured Replies

Opublikowano

Skończyłem na Wii, chociaż sterowanie to była padaka. Nie dość, że trzeba było trzymać wiilota bokiem to jeszcze machać przy uderzaniu pięściami w ziemię. Ale faktycznie, sama gra absolutnie fantastyczna. 

• Odpowiedzi 112
  • Wyświetleń 51 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Prędzej sobie rękę utnę

• zdrowywariat
    zdrowywariat

Znajdę chwilę to może napiszę reckę, a na ten moment bardzo polecam. Goryl swoje waży, więc trzeba się przyzwyczaić do poruszania nim, ale gdy się go opanuje to można przebiec przez level, jak w Sonic

• Ukończone. Zdecydowanie lepsza część niż tropical freeze, mega bardzo mi się podobała. Mocno daje w kość ostatnia kraina, imo mogli taki poziom trudności zostawić na bonusowe etapy, a nie forsować go

Opublikowano

Robię mirror mode, czyli z jednym sercem i bez Diddyego na plecach. Za graniem na czas nie przepadam, ale z jednym sercem jest fajne wyzwanko, jestem już w czwartym świecie. Przy pierwszym przejściu byłem skupiony na szukaniu puzzli, a teraz gra się nawet przyjemniej, bo przebiegam przez levele bez oglądania się za siebie :)

Opublikowano

:banderas: Ja jeszcze poczekam, ale cisnienie rosnie. Najpierw chce Super Mario Bros Wonder przejsc.

Opublikowano
9 minut temu, Lukas_AT napisał(a):

:banderas: Ja jeszcze poczekam, ale cisnienie rosnie. Najpierw chce Super Mario Bros Wonder przejsc.

Dobry plan, Wonder będzie dobre na rozgrzewkę, jest również wspaniałe, ale trochę łatwiejsze :)

Opublikowano

Jestem w czwartej krainie, no kurde świetnie jest na razie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ukończone. Zdecydowanie lepsza część niż tropical freeze, mega bardzo mi się podobała. Mocno daje w kość ostatnia kraina, imo mogli taki poziom trudności zostawić na bonusowe etapy, a nie forsować go w trzonie podstawowym. 

Opublikowano
Godzinę temu, Daffy napisał(a):

Zdecydowanie lepsza część niż tropical freeze

Zdecydowanie lepsza? W czym?

Opublikowano
2 godziny temu, Figaro napisał(a):

Zdecydowanie lepsza? W czym?

Muza nie wiem, jakoś ani tu ani tu nie nie zapadła mi w ucho. CR ma wg mnie ciekawsze levele i bardziej umiejętnie żongluje specyficznymi etapami (beczki, kolejka), do tego jest dłuższa.