Opublikowano 25 lutego 201213 l Ostatnim Shumpem od Cave na Xboxa 360 będzie Mushihimesama HD,pierwotnie gra ukazała się na PlayStation 2 w 2005 roku.Premiera gry w Japonii jest zapowiedziana na 24 maja i jeszcze nie wiadomo czy będzie miała blokadę regionalną. Edytowane 7 marca 201213 l przez pic3k
Opublikowano 1 marca 201213 l Pojawił się nowy Shump do kupienia w Games of Demand (Xbox Live Hong-Kong) :ESCHATOS (region free).Na dzień dzisiejszy przez paypala wychodzi 65 zł (159 HK$).
Opublikowano 6 marca 201213 l I kolejny Shump od Cave: Espgaluda 2 (region free) jest do kupienia w w Games of Demand (Xbox Live Hong-Kong).Cena 159 HK$ (przez paypala wychodzi 65-70 zł).Aki Katana Shin też od Cave ma premierę w Europie 24 kwietnia,na amazonie pre-order £22.79.
Opublikowano 8 marca 201213 l A ja mam pytanko czy wiadomo coś co się dzieje z Raiden Ace Fighters - wychodzi to czy nie? Pozdrawiam. CZy gry z ps1 chodza na ps3 - bo mam oryginał Raidena...
Opublikowano 9 marca 201213 l raczej nie, amazon anulowal moj pre-order ;( (pipi)stwo ze nikt nie chce tego wydac, mogli by to wrzucic tylko w cyfrowej dystrybucji
Opublikowano 27 marca 201213 l To wogóle ten Raiden nie wyjdzie? Kuźwa najlepsza dla mnie seria shmupsów. Chyba trzeba wziąść Dodonpachi. A przy okazji w Dodonpachi dalej statki czy jakieś z(pipi)ane lolitki latają? Pozdrawiam
Opublikowano 29 marca 201213 l Oficjalna data wydania Raiden Fighters Aces w Europie to 20 kwietnia 2012.http://www.dtp-enter...d=5671&landid=2 A Dodonpachi to najlepszy obecnie Shump do kupienia (latają statki) Edytowane 29 marca 201213 l przez pic3k
Opublikowano 29 marca 201213 l Akai Katana w kwietniu w retailu: http://www.ppe.pl/news-14711-Akai_Katana_wyladuje_w_kwietniu.html
Opublikowano 30 marca 201213 l Czy ktoś z tutejszych maniaków Shmupsów ma ps3? Interesuje mnie Soldner X 1 i 2, wiadomo, że to inna szkoła ale jako fan project X, Apidya czy Disposable Hero z Amigi chętnie bym to łyknął. Może ktoś jest chętny na zakup na dwóch? Bundle 1 i 2 to około 54 zeta. Pozdrawiam
Opublikowano 30 marca 201213 l Czy ktoś z tutejszych maniaków Shmupsów ma ps3? Interesuje mnie Soldner X 1 i 2, wiadomo, że to inna szkoła ale jako fan project X, Apidya czy Disposable Hero z Amigi chętnie bym to łyknął. Może ktoś jest chętny na zakup na dwóch? Bundle 1 i 2 to około 54 zeta. Pozdrawiam Tak, jest tu taki Posiadam Soldnera 1 i 2, i przyznam ze druga czesc nie bardzo przypadła mi do gustu, prawde mówiac zagralem ze dwa razy i gra wogole mnie nie przyciągneła w przciwienstwie do pierwszej czesci, a jezeli padły takie tytuły jak Project x czy apidya to az mi sie łezka kreci w oku, genialne gry jednym słowem. Dla mnie, (jezeli jest to juz informacja potwierdzona) najwzniejsze jest jednak ze w koncu bedzie Raiden Fighters, tak gra miazdzy wszystko co widziłem do tej pory, muzyka, grafika i gameplay, czekam na to kilka lat zeby moc zagrac w to na konsoli czy to Xboxie czy playstation, dawac mi to...
Opublikowano 7 kwietnia 201212 l Data wydania Raiden Fighters Aces została przełożona na 1 czerwca,nad tą grą w Europie ciąży chyba jakieś fatum. Edytowane 3 maja 201212 l przez pic3k
Opublikowano 10 maja 201212 l Proof of existence ― Raiden Fighters Aces PAL comes to light. German/Euro ratings, DTP and Tradewest logos. http://bit.ly/ITK8sA
Opublikowano 11 maja 201212 l Proof of existence ― Raiden Fighters Aces PAL comes to light. German/Euro ratings, DTP and Tradewest logos. http://bit.ly/ITK8sA niech to w koncu wydadzą do cholery...
Opublikowano 30 maja 201212 l Data wydania Raiden Fighters Aces została ponownie przełożona.Spytałem na Facebooku wydawcę DTP Entertainment,kiedy gra w końcu się ukaże i taką to dostałem odpowiedź: As soon as we have details we will post it on our Facebook profile. Sorry, insolvency keeps us from announcing anything definitive at this point. Edytowane 30 maja 201212 l przez pic3k
Opublikowano 8 czerwca 201212 l Qute wydawca gry Eschatos,zapowiedział wydanie kolejnego shumpa na Xboxa 360 - Ginga Force (koniec 2012).Gra będzie pozbawiona blokady regionalnej (region free). http://gingaforce.qute.jp/ Edytowane 10 września 201212 l przez pic3k
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l Under Defeat HD Deluxe Edition (Xbox 360 i PlayStation 3) w Europie już w październiku tego roku,grę wydaje Rising Star Games. Edytowane 10 sierpnia 201212 l przez pic3k
Opublikowano 13 sierpnia 201212 l Niedoszły wydawca DTP-Entertainment usunął RFA ze swojej strony,a niemiecki amazon preordera.Choć oficjalnie nie było jeszcze żadnego komunikatu to raczej nic już z tego nie będzie.Na jesień tego roku został zapowiedziany Raiden Fighters Aces,tyle tylko że na iPhone/iPad i Androida i pod nową nazwą: Raiden Legacy. Edytowane 18 października 201212 l przez pic3k
Opublikowano 28 sierpnia 201212 l Gra Aki Katana (Xbox 360) jest do kupienia na marketplace za 70zł lub 1600 ms points. Edytowane 29 sierpnia 201212 l przez pic3k
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l Widzę, że Akai Katana jest też w pudełku i to nie tak drogo jak na Shmupa. Jakie jeszcze Shmupy są free region albo UK oprócz Deathsmiles i DoDonachi Ress? Może ktoś napiszę listę Shmupów, które można kupićw pudełku i pójdą na PALu?
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l Deathsmiles,Dodonpachi Res.,Aki Katana i w pażdierniku będzie do kupienia Under Defeat HD,to wszystko w PALu do kupienia w pudełkach.Są jeszcze shumpy region free w pudełkach wydane w tańszych edycjach takie jak : Eschatos, Espgaluda 2, Mushihimesama Futari do kupienia w play-asia,cena ok.40$ i Muchi Muchi Pork! & Pink Sweets też region free ale tylko normalna edycja,cena 85-100$ za używaną,i jest jeszcze Bullet Soul też normalna edycja z ceną do 100$,ale lepiej ściągnąć grę z marketplace Hong-Kong wychodzi 70-75 zł. Edytowane 30 sierpnia 201212 l przez pic3k
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l kurde dali by raiden fighters i bylo by po klopocie, nie rozumiem czemu tego wydac nie potrafia w palu
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l Taki pech nad tą grą w europie,DTP-Entertainment był pewnym wydawcą i też nic z tego nie wyszło. Edytowane 10 września 201212 l przez pic3k
Opublikowano 2 września 201212 l Okazuje się że Mushihimesama HD nie będzie ostatnią grą od Cave na xboxa 360,z powodu dużego sukcesu ich ostatniego shumpa Dodonpachi Saidaioujou w salonach arcade,Makato Asada(Cave general manager) zapowiedział na wiosnę 2013 wydanie konsolowej wersji gry. http://www.cave.co.j...60/saidaioujou/ Edytowane 2 października 201212 l przez pic3k