YETI 10 979 Opublikowano 1 marca 2012 Autor Opublikowano 1 marca 2012 (edytowane) 10/10 http://www.ps3site.p...z-ps3psn/102598 Videogamer 9/10 Edytowane 1 marca 2012 przez YETI Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 (edytowane) WYSYP OCEN http://www.gamerankings.com/ps3/997885-journey/index.html MAMY HIT Edytowane 1 marca 2012 przez Don_Pedro Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 Bedzie demo tej gry? Bo naprawde jestem mocno do niej sceptycznie nastawiony i po prostu nie lykam tego hype'u, ktory sie toczy odkad pokazali pierwsze screeny. No bo, posuwanie niema postacia po pustyni, interakcja ze swiatem znikoma i w sumie tylko to smiganie postacia po piachu. To jest ten hicior? Naprawde? Od razu uprzedzam "spienionych", nie skreslam gry i nie twierdze ze jest nudna/slaba, ale to co na razie widze, nie przekonuje mnie do kupna. Poczekam na opinie od graczy. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 Bedzie demo tej gry? Bo naprawde jestem mocno do niej sceptycznie nastawiony i po prostu nie lykam tego hype'u, ktory sie toczy odkad pokazali pierwsze screeny. No bo, posuwanie niema postacia po pustyni, interakcja ze swiatem znikoma i w sumie tylko to smiganie postacia po piachu. To jest ten hicior? Naprawde? Od razu uprzedzam "spienionych", nie skreslam gry i nie twierdze ze jest nudna/slaba, ale to co na razie widze, nie przekonuje mnie do kupna. Poczekam na opinie od graczy. Journey to gra niszowa, nawet bardziej niz osławione Ico. Dema chyba nie bedzie, ale na Twoim miejscu bym zaryzykowal - koszt gry wyniesie prawdopodobnie 36 zl, gdyby gra byla w pudelku za 200 zyla to mozna by miec watpliwosci, ale niecale 4 dyszki to nie majatek. Ja juz nie moge doczekac sie premiery:-> Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 (edytowane) Koszt gry to 15€, co wyniesie 54 zł. Edytowane 1 marca 2012 przez SzczurekPB Cytuj
Grez 33 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 Koszt gry to 15€, co wyniesie 54 zł. troszkę sporo, spodziewałem się tych 36pln, ale i tak kupie byle do tego 14 marca Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 3 marca 2012 Opublikowano 3 marca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=shdlJ6pJ3sk&hd=1 Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 4 marca 2012 Opublikowano 4 marca 2012 http://www.miastogier.pl/recenzja,ps3,1393.html - 10/10 Cytuj
Grez 33 Opublikowano 4 marca 2012 Opublikowano 4 marca 2012 masakra, marzec a już mamy goty cyfrowej dystrybucji Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 6 marca 2012 Autor Opublikowano 6 marca 2012 Jutro gra pojawi się tylko dla posiadaczy PS+? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 Jutro gra pojawi się tylko dla posiadaczy PS+? Tak, cała reszta czeka tydzień dłużej. Dodatkowo plusowicze dostaną darmowy dynamiczny theme. Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 7 marca 2012 Autor Opublikowano 7 marca 2012 Jeżeli wykupie PS+ na 3 miesiące, to tym terminie będę mógł odpalić np. Journey czy Trine2, bo z myślą o tych dwóch grach zastanawiam się nad PS+. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 (edytowane) Jeżeli wykupie PS+ na 3 miesiące, to tym terminie będę mógł odpalić np. Journey czy Trine2, bo z myślą o tych dwóch grach zastanawiam się nad PS+. W przypadku Trine 2 to jest tak jak mówisz, będziesz mógł w niego grać za darmo tak długo jak masz aktywnego Plusa (czyli jak pisałeś - przez 3 miesiące). Co do Podróży to dzięki PS+ dostajesz możliwość kupienia gra tydzień przed premierą. Grę i tak musisz kupić, PS+ daje Ci tylko możliwość zrobienia tego tydzień przed premierą. P.S. Journey jest już na PSN (oczywiście tylko dla PS+ ). Cena 47zł. Edit: Lol, ja mu grzecznie odpowiadam, a typek mnie minusuje <_<. Edytowane 7 marca 2012 przez MBeniek 1 1 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 47 zł? Czyli w tym przypadku nie zastosowali żydowskiego przelicznika 1$ = 1€. Miło. Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 8 marca 2012 Autor Opublikowano 8 marca 2012 Nikt z plusowiczów nie kupił? Jezeli ktoś się skusił, to niech podzieli się wrażeniami. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Kupiłem i przeszedłem. 47 zł za grę którą przeszedłem w 1,5 godz ? Nie spiesząc się i zwiedzając lokacje. Na upartego spokojnie gra pęka w mniej niż godzinę. Masakra. Fakt mało jest takich nietuzinkowych i emocjonalnych gier z wspaniałą ścieżką dźwiękową, ale czuję się lekko wydymany.. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Kupiłem i przeszedłem. 47 zł za grę którą przeszedłem w 1,5 godz ? Nie spiesząc się i zwiedzając lokacje. Na upartego spokojnie gra pęka w mniej niż godzinę. Masakra. Fakt mało jest takich nietuzinkowych i emocjonalnych gier z wspaniałą ścieżką dźwiękową, ale czuję się lekko wydymany.. czyli mam rację, że czekam aż będzie za free w plusie niczego innego po tym developerze się nie spodziewałem - robią gry inne ale współczynnik ilość h grania/cena u nich leży. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 9 marca 2012 Opublikowano 9 marca 2012 1,5 h? Niesamowite. Jak tak dalej pójdzie gry na PS4 będą trwały 30 minut. Ta branża upadnie niebawem. Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 9 marca 2012 Opublikowano 9 marca 2012 Kupiłem i przeszedłem. 47 zł za grę którą przeszedłem w 1,5 godz ? Nie spiesząc się i zwiedzając lokacje. Na upartego spokojnie gra pęka w mniej niż godzinę. Masakra. Fakt mało jest takich nietuzinkowych i emocjonalnych gier z wspaniałą ścieżką dźwiękową, ale czuję się lekko wydymany.. Zrobiłeś 100%? Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 9 marca 2012 Opublikowano 9 marca 2012 Dziś miałem zamiar kupić. Ale tyle kasy za 2h gry Powinna mieć przynajmniej te 3-4h bez maxowania. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 9 marca 2012 Opublikowano 9 marca 2012 Nie zrobiłem 100%, bo za pierwszym razem się nie da. Poza tym ten co pisał recenzje na ps3site powinien dostać w głowe. 4 godziny grał ?! Jakim cudem ?! Na gamezilli byli bliżej, bo napisali, że to dwie godziny gry. Mimo wszystko czuję się rozczarowany, bo jeszcze dobrze się nie rozsiadłem, a tu napisy końcowe. Byłem w szoku. Warto zagrać, ale tylko w przypadku kwoty nie większej niż ~20zł. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 marca 2012 Opublikowano 9 marca 2012 Dzięki Lipa - uratowałeś mój portfel. +1. Czekam na promocję - z tym się nie pali - nie zabraknie. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 marca 2012 Opublikowano 9 marca 2012 Jak gra, która starczy na 2h, gdzie głównym motywem gameplayu jest bieganie po pustyni, dostaje średnią ocen powyżej 90%, to już coś jest poważnie nie tak z tym dziennikarstwem growym. Rozumiem przywiązanie do artystycznej prezencji, ale gra to jednak GRA. Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 9 marca 2012 Opublikowano 9 marca 2012 Nie zrobiłem 100%, bo za pierwszym razem się nie da. Poza tym ten co pisał recenzje na ps3site powinien dostać w głowe. 4 godziny grał ?! Jakim cudem ?! Biegałem po całej grze, zbierałem świecące znaki, szukałem tablic. liznąłem każdy zakamarek, bo byłem ciekaw jak daleko można pójść. Jeśli ktoś idzie przed siebie to zajmie mu to te 2 godziny. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 9 marca 2012 Opublikowano 9 marca 2012 Jeżeli ktoś faktycznie szedłby przed siebie, to 30-40 min i gra pęka. Gdyby gra była 3 razy dłuższa, to rozumiałbym wasze zachwyty i wystawienie 10. Dla mnie ta gra na więcej niż 8 nie zasługuje. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi