Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

JA juz widze, chore to jest.

Praktycznie wszystkie gry na ps3 mają ocene poniżej 2.0

i dostało się tylko ps3

Fajnie, że dzięki nim ma aktualnei jakiś sens user score..

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 157
  • Wyświetleń 62,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Twój post mógłby składać się tylko z tego zdania. Jeżeli Flower dla ciebie to program do testowania padów, to niema najmniejszego sensu abyś zaczynał przygodę z Journey. To jest specyficzny rodzaj gry

• cena, cena... ja jestem typem gracza, który konczy gry jeden raz i odstawia. w pierwszym tygodniu, po zakupie, ukończyłem gierkę chyba 8x i za kazdym razem z przyjemnością, nie dla trofeow, nie z powo

• COD = 8h; 200zł+ Journey=2-3h; 49zł   Cenowo jest odpowiednio.

Opublikowano

Jeju, jest to jedyna gra obok Final Fantasy VII, przy której słucham soundtracku i mam ochotę od razu w nią zacząć grać.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wiem że wyjde na oziębły sopel lodu ale ja płakałem jedynie w momencie gdy po 2 godiznach zobaczylem THE END i uświadomiłem sobie że 2h wcześniej wydalem 54zł na tą gre :confused:

jasne byla emocjonalna, artystyczna, itp itp, ale byla też okropnie krótka i prwie nic sie w niej nie działo, cena którą bym był w stanie zapłacić za takie doznanie z czystym symieniem to z 15zł , a tak to poczułem sie orżnięty.

przykładowo trine 1 i 2 też są super piękne i mają bajeczny świat, a przy okazji można sobie pograć

może to dlatego że nigdy też nie rozumiałem jak można płacić miliony za jakiś bohomaz (mowie o sztuce współczesnej)

zanim mnie zminusujecie sami sobie odpowiedzcie czy 54 zł to dobra cena za ten kawałeczek sztuki?

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Mnie najbardziej wzruszała historia, przy kolejnych podejściach

Przy pierwszym to wiadomo, że końcówka jest po prostu mocna i fakt podróżowania z kimś do końca

Fabuła w momencie wspinania się na tej wieży do góry, zawsze mnie rozwala i ciężko jest mi się opanować, a jako, że już to końcówka to taki stan towarzyszy mi już do końca

Opublikowano

Kupiłbym gdyby była za max - 30 zł. 54 to jednak ciut za drogo jak na kieszeń przeciętnego Polaka. A szkoda bo lubię takie growe dzieła sztuki. Dla przykładu Przepiękne Okami za nie wiele wyższą cenę, to doświadczenie na ponad 60h. ;>

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Właśnie skończyłem Journey i musze powiedzieć MEGA, dawno gra mnie tak nie wchłoneła, czułem to samo co napisał CoATI... ciekawość, tajemnica, strach, radość, dodałbym jeszcze smutek po biskim spotkaniu z pewnym "jegomościem". Niejednokrotnie goście lecieli dalej a ja rozglądałem sie dookoła rozkoszując się widokami i chłonąłem klimat, piasek czułem aż w pokoju... polecam gorąco podróż bo naprawde warto.

Nie jestem w stanie powiedzieć ile zajęło mi przejście gry, bo nie pamiętam od której zacząłem a w grze chyba nie ma takowej informacji, na oko 3,5h

Edytowane przez grabipl

Opublikowano

Nie spotkałem się z wpisem w internecie na temat Journey który byłby negatywny.

Warto się szarpnąć i przeżyć te niesamowitą przygodę. Dla mnie gra roku, tuż przed Resident Evil 6

Opublikowano

Journey to artstyczna popierdółka. Lubię takie, ale nie za taką cenę. ;)

Opublikowano

No jak ktoś lubi nietuzinkowe gry to ostatnio była dobra okazja do kupna jak w świątecznej promocji był bundle pack Journey z Unfinished Swan za 47zł a dla plusowców 44zł z groszami

Edytowane przez grabipl

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam pytanko. Grę skończyłem i chciałem teraz udać się do pojedynczych poziomów w celu zdobycia hieroglifów itd. I oczywiście w miejscu wyboru rozdziału mogę wejść sobie np do 4 poziomu, ale później nie dam rady go zrestartować, lub powrócić do miejsca, gdzie wybieram poziomy, tylko muszę grać od nowa i ponownie dojść tam gdzie czaptery się wybiera. Jest jakiś inny sposób wybierania poziomów?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zestaw: Flow, Flower i The Journey są w wersji pudełkowej (napisy pl) za 80 zł. Przynajmniej w Saturnie. Brać, bo to ostatnie to prawdziwe arcydzieło. 

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Oficjalnie na PS4, 1080p, opcja Cross-Buy:

Opublikowano

Nie porwało mnie na PS3, no ale skoro cross-buy to jeszcze raz wcisnę gałkę w przód tym razem w glorious 1080p/60fps.

EDIT:

Hmm nigdzie nie piszą o 60fps'ach ...

Edytowane przez Ins

• 1 rok później...
Opublikowano

Orientuje się ktoś dlaczego Journey nie ma na PSS? Nigdy nie grałem prawie w żadne gry tego studia (trochę tylko we Flower) i chciałbym je nadrobić.

Opublikowano

Orientuje się ktoś dlaczego Journey nie ma na PSS? Nigdy nie grałem prawie w żadne gry tego studia (trochę tylko we Flower) i chciałbym je nadrobić.

Link

Opublikowano

Link

Dziękuję. Przez wyszukiwarkę nie znajduje.

I jeszcze ta promocja... :)

Opublikowano

Znajduje, tylko jako "Podróż". Może dlatego jak zmienili nazwę, to musiałem podwójnie płacić (raz za Journey, a potem za Podróż, ale tą kupiłem już na płycie i nikt mi tego nie odbierze:).

Opublikowano

Czy Journey występuje w wersji pudełkowej? Pytam o PS3, bo na PS4 pudełko widziałem.

Opublikowano

Tak, w zestawie kolekcjonerskim:|

podroz-edycja-kolekcjonerska-b-iext23432

Mały nakład, za używkę dałem chyba 120 zeta, gdzie cena premierowa to było 89 zeta. No, ale 3 gry są na płycie + inne bonusy.

Opublikowano

Czy Journey występuje w wersji pudełkowej? Pytam o PS3, bo na PS4 pudełko widziałem.

Tak. Jakiś czas temu można było wyrwać za 69zł na ultimie.

Opublikowano

Dzięki. Swoją drogą Bluber to widzę, że masz jakichś psychofanów chyba - typ wlazł tu tylko po to, by Ci minusem zasadzić :P

Opublikowano

Tylko zera nie mają hejtera.