Opublikowano 4 września 201212 l JA juz widze, chore to jest. Praktycznie wszystkie gry na ps3 mają ocene poniżej 2.0 i dostało się tylko ps3 Fajnie, że dzięki nim ma aktualnei jakiś sens user score..
Opublikowano 21 września 201212 l Jeju, jest to jedyna gra obok Final Fantasy VII, przy której słucham soundtracku i mam ochotę od razu w nią zacząć grać.
Opublikowano 8 listopada 201212 l http://www.edge-online.com/features/opinion-designing-rapture%E2%80%A8%E2%80%A8/ Próba odpowiedzi na pytanie, czemu ludzie płaczą na Journey. Jednak sterowanie.
Opublikowano 8 listopada 201212 l wiem że wyjde na oziębły sopel lodu ale ja płakałem jedynie w momencie gdy po 2 godiznach zobaczylem THE END i uświadomiłem sobie że 2h wcześniej wydalem 54zł na tą gre :confused: jasne byla emocjonalna, artystyczna, itp itp, ale byla też okropnie krótka i prwie nic sie w niej nie działo, cena którą bym był w stanie zapłacić za takie doznanie z czystym symieniem to z 15zł , a tak to poczułem sie orżnięty. przykładowo trine 1 i 2 też są super piękne i mają bajeczny świat, a przy okazji można sobie pograć może to dlatego że nigdy też nie rozumiałem jak można płacić miliony za jakiś bohomaz (mowie o sztuce współczesnej) zanim mnie zminusujecie sami sobie odpowiedzcie czy 54 zł to dobra cena za ten kawałeczek sztuki? Edytowane 8 listopada 201212 l przez Yano
Opublikowano 8 listopada 201212 l Mnie najbardziej wzruszała historia, przy kolejnych podejściach Przy pierwszym to wiadomo, że końcówka jest po prostu mocna i fakt podróżowania z kimś do końca Fabuła w momencie wspinania się na tej wieży do góry, zawsze mnie rozwala i ciężko jest mi się opanować, a jako, że już to końcówka to taki stan towarzyszy mi już do końca
Opublikowano 9 listopada 201212 l Kupiłbym gdyby była za max - 30 zł. 54 to jednak ciut za drogo jak na kieszeń przeciętnego Polaka. A szkoda bo lubię takie growe dzieła sztuki. Dla przykładu Przepiękne Okami za nie wiele wyższą cenę, to doświadczenie na ponad 60h. ;>
Opublikowano 24 grudnia 201212 l Właśnie skończyłem Journey i musze powiedzieć MEGA, dawno gra mnie tak nie wchłoneła, czułem to samo co napisał CoATI... ciekawość, tajemnica, strach, radość, dodałbym jeszcze smutek po biskim spotkaniu z pewnym "jegomościem". Niejednokrotnie goście lecieli dalej a ja rozglądałem sie dookoła rozkoszując się widokami i chłonąłem klimat, piasek czułem aż w pokoju... polecam gorąco podróż bo naprawde warto. Nie jestem w stanie powiedzieć ile zajęło mi przejście gry, bo nie pamiętam od której zacząłem a w grze chyba nie ma takowej informacji, na oko 3,5h Edytowane 24 grudnia 201212 l przez grabipl
Opublikowano 25 grudnia 201212 l Nie spotkałem się z wpisem w internecie na temat Journey który byłby negatywny. Warto się szarpnąć i przeżyć te niesamowitą przygodę. Dla mnie gra roku, tuż przed Resident Evil 6
Opublikowano 25 grudnia 201212 l Journey to artstyczna popierdółka. Lubię takie, ale nie za taką cenę.
Opublikowano 25 grudnia 201212 l No jak ktoś lubi nietuzinkowe gry to ostatnio była dobra okazja do kupna jak w świątecznej promocji był bundle pack Journey z Unfinished Swan za 47zł a dla plusowców 44zł z groszami Edytowane 25 grudnia 201212 l przez grabipl
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l Mam pytanko. Grę skończyłem i chciałem teraz udać się do pojedynczych poziomów w celu zdobycia hieroglifów itd. I oczywiście w miejscu wyboru rozdziału mogę wejść sobie np do 4 poziomu, ale później nie dam rady go zrestartować, lub powrócić do miejsca, gdzie wybieram poziomy, tylko muszę grać od nowa i ponownie dojść tam gdzie czaptery się wybiera. Jest jakiś inny sposób wybierania poziomów?
Opublikowano 11 września 201311 l Zestaw: Flow, Flower i The Journey są w wersji pudełkowej (napisy pl) za 80 zł. Przynajmniej w Saturnie. Brać, bo to ostatnie to prawdziwe arcydzieło.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Nie porwało mnie na PS3, no ale skoro cross-buy to jeszcze raz wcisnę gałkę w przód tym razem w glorious 1080p/60fps. EDIT: Hmm nigdzie nie piszą o 60fps'ach ... Edytowane 12 sierpnia 201410 l przez Ins
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Orientuje się ktoś dlaczego Journey nie ma na PSS? Nigdy nie grałem prawie w żadne gry tego studia (trochę tylko we Flower) i chciałbym je nadrobić.
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Orientuje się ktoś dlaczego Journey nie ma na PSS? Nigdy nie grałem prawie w żadne gry tego studia (trochę tylko we Flower) i chciałbym je nadrobić. Link
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Orientuje się ktoś dlaczego Journey nie ma na PSS? Nigdy nie grałem prawie w żadne gry tego studia (trochę tylko we Flower) i chciałbym je nadrobić. Link Dziękuję. Przez wyszukiwarkę nie znajduje. I jeszcze ta promocja...
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Znajduje, tylko jako "Podróż". Może dlatego jak zmienili nazwę, to musiałem podwójnie płacić (raz za Journey, a potem za Podróż, ale tą kupiłem już na płycie i nikt mi tego nie odbierze:).
Opublikowano 3 sierpnia 20168 l Czy Journey występuje w wersji pudełkowej? Pytam o PS3, bo na PS4 pudełko widziałem.
Opublikowano 3 sierpnia 20168 l Tak, w zestawie kolekcjonerskim:| Mały nakład, za używkę dałem chyba 120 zeta, gdzie cena premierowa to było 89 zeta. No, ale 3 gry są na płycie + inne bonusy.
Opublikowano 3 sierpnia 20168 l Czy Journey występuje w wersji pudełkowej? Pytam o PS3, bo na PS4 pudełko widziałem. Tak. Jakiś czas temu można było wyrwać za 69zł na ultimie.
Opublikowano 3 sierpnia 20168 l Dzięki. Swoją drogą Bluber to widzę, że masz jakichś psychofanów chyba - typ wlazł tu tylko po to, by Ci minusem zasadzić