Wredny 9 453 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Kurde, chyba przegapiłem promocję... Jeszcze przedwczoraj widziałem za 22zł, wczoraj doładowałem sobie wirtualny portfel, zaglądam do Store, a tam... 63zł... Ech... trza czekać na kolejną okazję (tak, wiem, nie grałem jeszcze...). Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Promocja trwała do 4 sierpnia do 12:00. Ja właśnie w niej kupiłem to arcydzieło Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Ograłem na ps3 i nie będę już wracać. To jest emocjonalna przygoda na jeden raz, po raz drugi oglądałem gdy grała moja EX nie mając problemów z ukończeniem przygody. Jesli ktoś przegapił to definitywnie warto kupić i dla muzyki i dla przeżycia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Kupię na bank, ale mimo wszystko poczekam na kolejną obniżkę Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Może przejdź się po lombardach i znajdziesz wersję na płycie taniej. A przy okazji znajdziesz tam dwie inne gry + 3minigry rodem z flasha + dodatki w postaci awatarów, muzy, tapet, artworków i filmików jak pracowali nad produkcją. Mowa o tej edycji kolekcjonerskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Lepiej dać zarobić twórcą gry, kupując cyfrowo, nawet na wyprzedaży niż edkowi z lombardu. Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez kes Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Lepiej dać zarobić twórcą gry, kupując cyfrowo, nawet na wyprzedaży niż edkowi z lombardu. TwórCOM No i niby tak, choć ja osobiście wolę wersje pudełkowe - lubię po prostu patrzeć na te grzbiety poustawiane alfabetycznie na półce Choć akurat w przypadku "Podróży" pudełko to mimo wszystko droższa opcja, bo po lombardach biegać nie zamierzam, a na allegro nadal drożej niż cyfra. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 https://www.epicgames.com/store/pl/product/journey/home Journey na PC.................. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi