Gooral 9 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 (edytowane) O LS się nie martwiłem. Poprawili się i to bardzo robiąc normalny LS w F3 więc nie odważyliby się wrócić do suchara z TES IV. Oskar - spoko. Ode mnie o RPGach zawsze będzie można poczytać coś więcej niż jednozdaniowe posty. To jeden z moich koników Edytowane 8 stycznia 2011 przez Gooral Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 boli spadek ilosci skilli. reszta na plus. gooral łap plusa Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 (edytowane) Ogólnie lore leży i kwiczy w tych skrawkach informacji o TESie piatym. Jest tyle nieścisłości z lore, że głowa mała. Edytowane 8 stycznia 2011 przez Gooral Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Czym się różni LS z F3 od tego z obka(nie grałem w niego)? Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 TES III - 30 skilli, TES IV - 21 skilli, TES V - 18 skilli. Wiadomo może jakie skille wywalili? Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Na bank Mistycyzm zniknął (gdzie będa przypisane Detecty Life'a, Soultrap, Reflecty damage'u, magii?) i alchemia nie będzie skillem. Tak samo jak powracające po nieobecności w TES IV zaklinanie. Pewnie połączą jeszcze bardziej skille i walka pięściami będzie w skillu blade Czym się różni LS z F3 od tego z obka(nie grałem w niego)? Kreatury w Obku levelują poziom w poziom z tobą i na 1 poziomie nie masz szans spotkac żadnej potężnej daedry, która by cię rozmazała po ścianach. Na wyższych poziomach te słabsze potwory są usuwane a na ich miejsce wstawiane są potwory z zasady mocniejsze i będą ce przeważnie innym rodzajem creatury. W F3 na 1 poziomie w pewnych miejscach świata spotkasz najmocniejszych wrogów jeśli się tam zapuścisz. Ponadto LS jest łagodniejszy tzn i w pewnych miejscach nadal wrogowie będą levelowac z tobą ale nie ma sytuacji, że na 1 przy megatonie spotkasz tylko kretoszczutry a na 20 tylko deathclawy. Na 20 zawsze przy megatonie będa te lamiaste kretoszczury. W innych miejscach również będa słabe stworzenia a tylko niektóre będą levelowały o dwa lub trzy poziomy zatrzmując się dosyć szybko w rozwoju. System z Fallouta 3 pozwala poczuć siłę rozwijanego herosa. W Obku bez względu na to czy jesteś na 1 czy 45 poziomie walka będzie tak samo trudna. Ponadto - w Oblivionie gra czystym wojem bez jakiegokolwiek wsparcia magią to KATORGA. Nie polecam. Próbowałem bo tak się składa, że wróciełm do Obka po trzech latach i zacząłem wojem, nordem ale olałem tą klasę na cześć czystego maga. A takowym bez domieszek warriora i rogue'a nie miałem przyjemności w Obka jeszcze grać. Polecam go bo to czołg. Power Mage stosujący komba wMagic+kompleksowe zaklęcie ze wszystkich rodzajów obrażeń jakie da się zadać to potwór. Daedrothy osłabione najpierw weaknessem 100% z dwóhc zaklęc padają po jednym dotknięciu zaklęcia zadającego obrażenia. Xivilai i Litche to wredne gnoje mające reflecty i absorbcje ale i tak kilka touchów wystarczy. Ponadto odpowiednie przedmioty dające reflecty dostawanych obrażeń, absorbcję magii i magic shielda dają odpowiednią ochornę przed wysokimi obrażeniami zadawanymi przez wysoko poziomowe daedry jakich pełno przy bramach oblivionu jak w samych deadlandach. Geometryczny przyrost obrażeń to piękny mechanizm. EDYTA: Zapomniałem - wywalili atrybuty! Teraz juz będą tylko trzy cechy - magia, wytrzymałość i zdrowie. No (pipi)a Conan, się szykuje. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Wszystkie skany z GI (w linku od Czekolady jest tylko część): http://www.elderscrolls.com.pl/forum/index.php?showtopic=6368 Cytuj
milekp 78 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 -Brody W sensie? Na twarzy? U mężczyzn czy jako nowy ficzer u kobiet też? Jako przeprawa przez rzeki i strumienie? Czy Adrien vel. Pianista Brody będzie maczał w tej produkcji swoje palc... brodę? 1 Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 To są zmiany względem Obliviona. Masz możliwość zrobienia długiej brody w procesie tworzenia postaci w TES IV? Jak nie to już wiesz jakie brody Cytuj
przekozak 0 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Lipa jakaś z tym brakiem mistycyzmu. W morrowindzie lewitacja i chodzenie po wodzie to były jedne z moich ulubionych zaklęc. Morrowind uważam ze najlepsza częśc serii, i jeden z najciekawszych światów wykreowanych w grach w ogóle. Mam nadzieje, że skyrim będzie znacznie ciekawsze od terenów z TESVI który strasznie mnie wynudził (w dodatki nie grałem). Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 O kurdę ale masz dojścia w Becie. Już ci dali skończyć TESa VI? Bomba Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 lewitacja i chodzenie po wodzie to byłą PRZEMIANĄ misiu kolorowy. mistycyzm z ciekawszych czarow miało oznaczenie i przeniesienia (teleportacje) i wlasnie wszelakiej masci teleportacje. odbic czaró nie używalem ew. soultap. Cytuj
whitedragon 0 Opublikowano 11 stycznia 2011 Opublikowano 11 stycznia 2011 Jeżeli łapanie dusz poszło się kochać, to faktycznie nie jest dobrze. Jestem ciekaw, czy pokażą jakiś gameplay przed E3. Cytuj
Les777 124 Opublikowano 13 stycznia 2011 Opublikowano 13 stycznia 2011 Na bank Mistycyzm zniknął (gdzie będa przypisane Detecty Life'a, Soultrap, Reflecty damage'u, magii?) i alchemia nie będzie skillem. Tak samo jak powracające po nieobecności w TES IV zaklinanie. Pewnie połączą jeszcze bardziej skille i walka pięściami będzie w skillu blade EDYTA: Zapomniałem - wywalili atrybuty! Teraz juz będą tylko trzy cechy - magia, wytrzymałość i zdrowie. No (pipi)a Conan, się szykuje. Skąd Ty to wszystko wiesz? Bo w tych skanach nic takiego nie widać. Tekstu to w ogóle tam nie widać. Ba, na skanie widać, że alchemia jest. Tak samo zaklinanie. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 13 stycznia 2011 Opublikowano 13 stycznia 2011 (edytowane) Internet nie kończy sie na forum PSX Extreme. Na fanowskich stronach TESa i oficjalnej Bethy jest wystarczająco informacji. Skany wyższej rozdziąłki sa w necie. Wystarczy poszukać. Tu ktos chyba dawał nawet. Edytowane 13 stycznia 2011 przez Gooral Cytuj
przekozak 0 Opublikowano 13 stycznia 2011 Opublikowano 13 stycznia 2011 Hahah, faktycznie. Pomieszało mi sie, ale nie będę edytował, bo pożniejsze posty stracą sens Tak czy inaczej, teleportacja ftw! Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 15 stycznia 2011 Opublikowano 15 stycznia 2011 Wszystko co wiemy o Skyrim: LINK 1 1 Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 TESV: szczegóły o nowym silniku i pierwszy screen! Nie powiem, info bardzo dobre jak dla mnie. Zlikwidowania "mrożenia" czasu podczas konwersacji, poprawa animacji i "żywiołosci" postaci - to się ceni :potter: Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 Skyrim i smocze okrzyki Trochę przypomniało mi się Diablo 2, jak się o tym dowiedziałem. Ciekawa zdaje się być całą procedura związana z tymi okrzykami - walka ze smokami i absorbowanie mocy - świetna sprawa. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 TESV: kolejne nowinki z Game Infromera WE wpisie napisałem, ale powtórzę: wyobrażenie sobie tego wszystkiego, czego się dowiadujemy, wywołuje u mnie ślinotok i nieziemsko zaostrza apetyt Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 Dla mnie murowany kandydat do gry roku czekam z niecierpliwością Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 Na bank wyjdzie wersja GOTY tej gry. Bethesda z każdym produktem zgarnia ten tytuł. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 Skyrim bez wsparcia dla Kinecta Mimo mojej sympatii do Kinecta, to jestem zadowolony z takiej decyzji Cytuj
Gość Opublikowano 24 lutego 2011 Opublikowano 24 lutego 2011 Co jest grane chlopaki, przeciez to TO TOTALNA MIAZGA, OGLADALEM JUZ 15 RAZY TEN TRAILER, PRZEEPICKI JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dragonborn! Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 24 lutego 2011 Opublikowano 24 lutego 2011 Trailer dobry, ale nadal nie jestem przekonany, sam nie wiem czemu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi