Envikon 44 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Podnosza poziom skill booki. Rozmieszczone sa w calym swiecie gry. W necie jest ich spis i lokacje, a jezeli sie nie myle to jest ich 81. Rozumiem, ale chodziło mi o jakąś cechę charakterystyczną takich książek. Jak narazie to te droższe zazwyczaj podnoszą skilla choć nie zawssze. W jakiejś tańszej natomiast wyczytałem o nowej lokalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Te ksiazki troche roznia sie od wszystkich tym, ze maja na przodzie znak. Jezeli mnie pamiec nie byli to jest to znak Obliviona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Envikon 44 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ale wiesz, one czasami jak stoją na półkach obok siebie to tego nie zobaczysz, chyba, że na kancie mają ten znak.? W każdym razie wiem już czego szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dokladnie tak, czasami w ogole tego nie wiedac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Envikon 44 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Czy gra może się dłużej wczytaywać przez liczbę sejwów? Mam takie odczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Na PS3 gra się dłużej wczytywala jak miałem autosave odpalonego. Wyłączylem to wszystko i gra się szybciej wczytywala. Spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza
Envikon 44 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 OK, sprawdzę i tą opcję. Jednak teraz przerzuciłem sobie 1 ostatni save na pendriva i zapisuje na nim - mam wrażenie, że już jest trochę szybciej. W falloutach chyba też był taki problem. Szkoda mi tego autosave wyłączać w sumie, bo często mi du.pę uratował Cytuj Odnośnik do komentarza
Nowy Jork 1 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Gra jest świetna! Szkoda tylko, że Cenega nie wydała jej po Polsku ale to nawet dobrze, bo można angielski ze słownikiem szlifować Aż nabrałem ochoty na ponowne zwiedzenie krainy Skyrim Cytuj Odnośnik do komentarza
Fuji 1 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Czy patch 1.9 pomógł komuś pokonać Miraaka w dodatku Dragonborn? U mnie ciągle występuje bug w postaci absorbowania duszy smoka, a Miraak powinien to robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Siema, wiadomo cos o wersji Goty z dodatkami? Bo bym kupil za jakis czas a jak ma wyjsc taka edycja to nie chce mi sie bawic w kolejne zbieranie dodatkow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jest taka wersja, nazywa się Skyrim Legendary Edition i można kupić w np. Muve.pl za 179 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Savy z normalnej wersji działają bez problemowo z Legendary? Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Widzę, że w temacie posucha to ja mam parę pytań: Skyrim Legendary Edition: - czy dodatki są na płycie czy jako kody do zassania? - czy savy z normalnej wersji działają ? - jaka jest zawartość pudełka? mapa? coś jeszcze? - z dodatków brakuje mi tylko Dragonborn , więc może lepiej kupić tylko ten dodatek i będę miał Legendary Edition wtedy? Czy samo Legendary dodaje coś od siebie oprócz dodatków? - czy są jakieś plotki na temat wydanie ładniejszej wersji Skyrima na NEXT GENY? Pozdrawiam wszystkich miłośników tej wspaniałej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dodatki są na drugiej płycie do zainstalowania, nie potrzebujesz w ogóle połączenia z Internetem. Cyfrowa dystrybucja to wciąż mały procent rynku, strzeliliby sobie w stopę czymś takim . Wkładasz drugą płytę i możesz wybrać, które DLC instalujesz na dysk. Później płytka nie jest Ci już potrzebna. Tak, save'y z podstawowej wersji Skyrima będą działać z Legendary. Tego niestety nie wiem, choć nie spodziewałbym się niczego ciekawego. Jeśli do swojego Skyrima z dwoma dodatkami kupisz ostatni brakujący, to tak, zrobisz w ten sposób Legendary. Ta specjalna edycja to tylko kompilacja gry i trzech DLC do niej wydanych, sama od siebie nie dodaje NIC. Plotek brak, nie spodziewałbym czegoś takiego. Jeśli koniecznie chcesz ładniejszego Skyrima to zawsze możesz spróbować PC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dzięki za odpowiedź raven_raven!! To chyba upoluje tylko dodatek i podstawkę muszę kupić ponownie. PC odpuszczam bo już ćwierć tysiaca godzin pękło na 360 i od nowa mi się nie chce. Ale mam nadzieję, że z tymi dodatkami to maxymalny poziom można będzie większy osiągnąć. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) O ile wiem żaden z dodatków nie zwiększa maksymalnego poziomu postaci. W Dawnguard można ulepszyć bohatera, ale przydziela się nowe umiejętności nie za punkty doświadczenia, a za zabicie posiadających je przeciwników. Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez Grzegorzo Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 482 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dragonborn zwiększa a raczej znosi limit maksymalnego poziomu postaci. A swoja drogą to nie grałeś jeszcze w najlepsze dlc do Skyrima?? Wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 No po 240 godzinach to już miałem znużenie. Ale jak mi smaki wrócą to ogram. Obczaje po ile ten dodatek chodzi. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jak przeszedłem Skyrim i przez głupotę wywaliłem save to jest sens brać te dodatki? W sumie moje GoTG, głupio nie zagrać we wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 482 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Zdecydowanie warto brać i zaczynać od nowa,dlc wystarczą co najmniej na 30-40h gry i zmieniają kilka małych rzeczy w podstawce(drzewka przemiany,nowe randomowe wydarzenia,zmieniają wygląd podziemi głównie tych zamieszkałych przez falmery ). Dawno nie grałem i juz nie pamiętam wszystkiego fajnego co mają dodatki ale naprawdę warto kupić i zagrać Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez kudlaty88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jak przeszedłem Skyrim i przez głupotę wywaliłem save to jest sens brać te dodatki? W sumie moje GoTG, głupio nie zagrać we wszystko :confused: Też IMO warto, sporo się pozmieniało w podstawce a i dodatki są niemałe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 no ja bym sobie chętnie zagrał w edycję Legendary, od zera nową postacią tym razem jako mag. Przy okazji zrobiłbym acziwka za deadryczne questy (w podstawce 1 zwaliłem:/) Tylko jest jeden problem, skąd wziąć tyle czasu ? Jeszcze GTA V na horyzoncie... no ale gierka GOTY ogólnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Nie bede tam za czesto ginął z levelem 1? Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 482 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Tam to znaczy gdzie?? Jesli masz na myśli wyspę z Dragonborna czyli Solstheim to z 1lvl się tam nie dostaniesz. Musisz najpierw dobić do 15 czy tam 20 lvl i zabić pierwszego smoka z fabuły podstawki. Ale licz się z tym że będzie ciężko tam przeżyć z niskim lvl bo poziom trudności jest dużo wyższy niż w normalnym Skyrimie. A gra nadal dla mnie GOTY i poważny kandydat do GOTG,muszę w końcu dobić do 800h XD Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Wiesz, dodatki są projektowane z myślą, że gracze mają większość podstawki za sobą i mają wysoki poziom, więc raczej nie dadzą Ci terenów, na których zasnąłbyś od sprzedawania OHKO . Tak więc wyższy level raczej wymagany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi