dżar 166 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Drugi to charakterystyczny nigger, który daje ci questa. Sneaking jest w tej grze zyebany. Stoję dosłownie 3 metry PRZED typem nieruchomo a ten mnie nie widzi, ruszę się tylko ciut szybciej w promieniu 10m od niego to od razu wie gdzie jestem. To nie ludzie, to nietoperze. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Ja gram w wersję PC i co chwile powtarzam tylko "ja pierd*le" - to wszystko jest zbyt obszerne, czasem zbyt szczegółowe, zbyt czasochłonne. Oblivion to jakaś marna giereczka przy tym - co chwilę jestem zaskakiwany osobliwą lokacją; każde podziemia kryją coś fajnego, niespotykanego. Przez około 5h gry zrobiłem już tak wiele różnych rzeczy(cięcie drzewa rula!) ... no brak określenia Cytuj
K@t 116 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 (edytowane) Ja właściwie też muszę odszczekać swoje poprzednie zarzuty dotyczące oprawy. Owszem, może nie są to technologiczne wyżyny, ale... te widoki, projekty i wykonanie wszystkich budynków i ich wnętrz, szczegóły! Nie do opisania. Wycieczka po górach w okolicy Whiterun to wrażenia jak żywcem wyciągnięte z książkowego LoTRa. Takiego designu nie ma chyba żaden inny RPG, a w porównaniu z wyglądem świata ze Skyrim Oblivion traci jeszcze bardziej. Edytowane 12 listopada 2011 przez K@t Cytuj
dżar 166 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Jest quest jak trzeba wejść na bardzo wysoką górę-wrażenia są niesamowite, co kilkadziesiąt metrów stawałem żeby krajobraz obserwować a jak rozpętała się śnieżyca....sama w sobie grafika jest średnia ale wszystko połączone w całość robi niesamowite wrażenie. Cytuj
ghort 45 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Mam problem z uzywaniem umiejętności klasowych, typu szybsza regeneracja many u Wysokiego Elfa, Adrenaliny u Redgarda itp. Po przypisanie ich pod przyciski za nic w swiecie nie chca sie aktywoawac. Spotkal sie ktos z czyms takim? Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 gdzie znalezliscie toporek do rabania drewna? nigdzie go nie widze. Crafting jest tak zayebisty, ze az chce sie gotowac zupy, oprawiac skory, robic zbroje etc. etc.Ta gra jest miazdzaca. Mialem spotkanie z wampirami i to dosyc szybko - polecam nosic ze soba mikstury na choroby ps. Nie dotykam innej gry do premiery kingdoms of amalur lub diablo 3 Cytuj
winner 183 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 (edytowane) Poszukaj w jednym z domków w pierwszej osadzie natknąłem się w piwnicy na 1 egzemplarz. Edytowane 12 listopada 2011 przez winner Cytuj
omglapa 1 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Mam problem z uzywaniem umiejętności klasowych, typu szybsza regeneracja many u Wysokiego Elfa, Adrenaliny u Redgarda itp. Po przypisanie ich pod przyciski za nic w swiecie nie chca sie aktywoawac. Spotkal sie ktos z czyms takim? Też miałem z tym chwilowy problem, ale okazało się że używa ich się ich za pomocą przycisku od krzyków, zaznaczasz jako aktywne i klikasz przycisk odpowiedzialny za krzyk (w przypadku pc jest to "z" nie wiem jak na konsoli). Umiejętności tych możesz użyc raz dziennie. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 O ŻESZ KUR.WA. Usiadłem w czwartek wieczorem, wstałem teraz z przerwą na spanie i żarcie. Gra jest nieziemska, co rusz przypomina mi się jak za gnoja włączałem Morrowinda. Ta gra to w zasadzie parę gier w jednej, gameplay maga jest totalnie inny niż woja. Polecam archery + sneaking, genialna kombinacja. 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Ha, wczoraj znalazłem pierwszą część daedrycznej zbroi! Za(pipi)iście. Teraz z mojego super maga przerzucam się na heavy armor + one-handed i magia w jednej ręce. Akurat mam około 15 perków do wydania, więc wrzucę to w zbroje i miecz. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Orientuje się ktoś czy zbroje Mrocznego Bractwa i Gildii Złodziei są skalowane? Zrobiłem odpowiednie questy i mogę je odebrać, ale nie wiem czy jest sens brać. Cytuj
Lestat 0 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Mam pytanko gdzie jest gildia zlodzei zeby opchnac kradzione przedmioty Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Oraz gdzie jest gildia magów? Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Mam pytanko gdzie jest gildia zlodzei zeby opchnac kradzione przedmioty W karczmie w Riften natkniesz się na typa na literę B, u którego zaczniesz quest na dołączenie do gildii . Gildia magów - naucz się dowolnego czaru z książki, a dostaniesz questa, żeby iść do college gdzieśtam. nie wiem bo nie gram magiem. Cytuj
omglapa 1 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Oraz gdzie jest gildia magów? W śnieżnej twierdzy czy coś takiego, transport wozem z tego pierwszego większego miasta za 50 złota. Cytuj
nemesis0_PL 9 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 na wyższych poziomach trudności jest cholernie ciężko...:)w sumie mam 12 level a wątek główny ani drgną...:)nawet nie słyszałem jeszcze o żadnym smoku:)tak to jest jak chce się każdemu pomóc po drodze....w sumie zadania poboczne lub takie wchodzenie na własną rękę gdzieś do podziemi to dopiero wyzwanie -przeciwnicy są tam naprawdę cholernie trudni..w szczególności szefowie bandytów ze swoja obstawą... ps. piszecie tu o miejscach gdzie są trenerzy.....może zna ktoś jakiegoś linka na necie żeby byli już wyszczególnieni gdzie ich szukać....bo czasmai to szkoda tych leveli jak idą do góry i zmarnowanego szkolenia bo sie na nikogo nie natrafiło przez przypadek Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Na PS3 wygląda najgorzej. (pipi)a mac :| Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Mała rada Dla wszystkich grających. Zróbcie kawałek wątku głównego do momentu ze spotkaniem geybeards. Wtedy zwiedzając świat będziemy mogli ubijać smoki ja już 5 ubiłem Do tego warto też po którejś stronie się opowiedzieć w konflikcie imperials - stormcloaks. Zawsze więcej do roboty będzie podczas zwiedzania Cytuj
dżar 166 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 http://www.youtube.com/watch?v=o921p4TIzH4&feature=player_embedded Na PS3 wygląda najgorzej. (pipi)a mac :| Trochę wcześniej wrzuciłem inny filmik porównujący. Ktoś tu kłamie, jeszcze nie wiem jednak kto. Swoją drogą te dropy animacji ja pjerdole to jakaś porażka jest, przed chwilą przestałem grać by było ciągle 10 fpsów. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Ja sobie całkiem odpuściłem trenerów bo gnębi mnie ciągły brak kasy.Ledwo uzbierałem na dom i meble Dużo nie stracę? Pytam bo nie próbowałem jeszcze usług trenerów o ile podnosi statsy taki trening?? Cytuj
dżar 166 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Jesteś babą,że inwestujesz w ładny domek zamiast w eq/skille? xD (joke, tak) Trenerzy podnoszą skilla o 1, możesz być wytrenowanym 5 razy na level i cena rośnie trochę za każdym razem, np teraz dla mnie smithing 60-61 to 1600. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 3 pytania: -Czy przedmioty levelują? -Czy w grze są prawdziwe lasy? -Czy w grze są jakieś elementy erotyczne? Zamtuzy, etc? Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Musiałem kupić dom bo nie miałem gdzie składać fantów ze smoków(ubiłem już 6:)) Gdzie wy zdobywacie taką kasę dwa dni zbierałem na domek,chyba muszę zainwestować w speech... Cytuj
dżar 166 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Itemy z eksploracji, aktualnie mam ekwipunek zarąbany nimi bo nie idzie nigdzie sprzedać(wszystkim merchantom skończyła się kasa). Przewinąłem 24h bo myślałem,że się odnowi jak w oblivionie ale nic z tego. Dunno jak to zrobić. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Przewinąłem 24h bo myślałem,że się odnowi jak w oblivionie ale nic z tego. Bo się odnawia, przynajmniej w Whiterun. Inna sprawa, że sprzedawcy tam nie grzeszą zbyt wysokimi kwotami, ale podobnie było w Morrowindzie. Póki co nadal rozbijam się po południowych za(pipi)ach, więc nie wiem jeszcze z kim handel jest najbardziej opłacalny. Warto dlatego jak najszybciej zainwestować we własny dom i tam przechowywać wszystkie klamoty przez jakiś czas. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi