estel 806 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 81 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 1.7 update for PS3 (Europe) projected to go live on Monday. https://twitter.com/elderscrolls Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Bethesda ma już chyba oficjalnie w (pipi)e wersje na PS3 - na 360 zapowiedziany kolejny (mini) dodatek, a o Dawngurad'zie na PS3 nadal ani słowa: Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Moim zdaniem wtedy kiedy Hearthfire bedzie mogl wyjsc na PC i PS3 to wraz z launchem na PS3 wyjdzie z nim Dawnguard. Oba dodatki na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
jandersun 4 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ja już przestałem czekać - dziś sprzedałem, jak już pojawią się wszystkie dodatki (o ile się pojawią) i jakaś wersja GOTY to wtedy ewentualnie zakupię ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 wow, elder scroll minecraft ? muszę wreszcie zacząć w tego Skyrima grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 mi tez sie podoba ten dodatek ;D moze sie w koncu zdecyduje na skyrima oby tylko nie okazalo sie ze mozna zbudowac 3-4 domki, wolal bym wieksza swobode i conajmniej kilkanascie rodzajow domków i każdy z możliwoscia dobudowania czegoś itp Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 He, Simsrim? biore! Takie pytanko, dlaczego po napotkaniu obozu Imperial'istów nie moge ubić dowódzcy? Koleś pada na kolana i po chwili wstaje, dobić się nie daje Jestem po stronie nordów i juz wygrałem "wojne". Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 @Yano Jestem prawie pewien, że będzie 1 domek do budowy. To takie w stylu Beth Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 nie chodzi mi o ilosc domow jakie mozna posiadac, tylko o ich rodzaje i wariacje na temat wyglądu, na filmiku widac ze moze to byc maly domek albo cos wiekszego i pare dobudówek, ale wlasnie mam nadzieje ze tych wariacji bedzie conajmniej kilkanascie a nie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Podejrzewam, że będzie to zrobione w następujący sposób: 1. kupujesz ziemię 2. budujesz domek, zawsze taki sam, mały 3. dokupujesz różne ulepszenia Tych ulepszeń będzie pewnie kilkanaście np. ogród, stajnia, dodatkowe komnaty, może dodatkowe piętro. Jeżeli to będzie drugie i ostatnie DLC do Skyrim to Beth się nie postarała. O ile sama gra miażdży, tak dlc do niej to jakaś porażka. Z drugiej strony zamiast dlc wolałbym, żeby wydali normalny dodatek jak Shivering Isles czy Bloodmoon. Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Kurde chciałbym juz to dlc : ] brakuje mi torche takiego czegoś w Skyrim, własnego kąta chce kupić teraz chate w Whiterun ale nie moge znaleźc tego zafajdanego stuarda : / Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 jest w dragonsearch przy jarl po lewej stoi jak go tam nie ma to gdzieś się plącze po zamku Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 no tak, tylko samego jara tez tylko raz tam spotkałem : / i zlazłem zamek i ich nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 To może wbij się tam w nocy. Wtedy wszyscy powinni spać, więc łatwiej będzie ich znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 ;] zastałem całą ekipę na miejscu i juz chatka z pełnym wyposazeniem jest moja. ps a ktos moze wie ocb ad mojej poprzedniego pytania? Takie pytanko, dlaczego po napotkaniu obozu Imperial'istów nie moge ubić dowódzcy? Koleś pada na kolana i po chwili wstaje, dobić się nie daje Jestem po stronie nordów i juz wygrałem "wojne". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) humanno a przypadkiem w quescie głównym nie zrobiłes rozejmu miedzy Stormcloak a Imperial bo gdybyś wygrał wojnę po stronie Stormcloak to by ten generał niezyl(na samym koncu tego questline generał umiera) Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez LionelPL Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) humanno a przypadkiem w quescie głównym nie zrobiłes rozejmu miedzy Stormcloak a Imperial bo gdybyś wygrał wojnę po stronie Stormcloak to by ten generał niezyl(na samym koncu tego questline generał umiera) nie-e, Urlyk osobiście ubił generała a imperials są do mnie wrogo nastawieni. Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez humanno Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Może jest to postać potrzebna w innym queście np. Brotherhood. Czasem tak jest, że niektóre NPC mają flagę "essential" i nie da się ich zabić, żeby sobie nie zepsuć gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) Chyba nie, bo przy innych obozowiskach była ta sama sprawa, dowódzca był niedobijalny. No chyba ze faktycznie gdzies jest taki quest ktory dotyczy tych campów, chociaż wątek głowy dotyczący wojny. jest ukończony. ed: sprawdziłem inne fora i zdaje się, że nikt nie zna rozwiązania, a camp leaders są niesmiertelni bo... tak jest lepiej jeśli obozy obu frakcji są rozmieszczone na mapie - bardziej realistycznie : / Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez humanno Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) http://www.examiner.com/article/bethesda-unable-to-find-solution-for-skyrim-dawnguard-dlc-working-with-sony Ktoś jeszcze się łudzi, że ujrzymy jakiekolwiek DLC dla Skyrim PS3? :rofl2: Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez DJ1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=TvhQZoyZn1g Szkoda, że chyba tylko na X360 @Edit nie widziałem, że ktoś już wrzucił sorry Edytowane 8 Września 2012 przez Empro Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 nowe DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
i_am_so_lame 6 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Nigdy nie grałem w żadnego Morrowinda - zaczynam przygode z SKYRIMEM - jaką postać najlepiej stworzyć.. Dla totalnego n00bka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 pewnie wojownik, najlatwiej nim grac Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi