Voytec 2 761 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Trzeba miec 81 lvl zeby zaczac ta misje? :o Fuck, bez kitu przy moim 50 to moge tak naprawde o nim zapomniec. Kudlaty, powiedz mi jedna rzecz, ktora mnie zaje.biscie intryguje a nie chce sie nadziac nigdzie na spoiler. W dodatku przenosimy sie do Solstheim, nie? To jest wyspa, z dodatku Bloodmoon do Morrowinda, nie? Czy mozemy tam sie udac tylko na potrzeby dodatku czy po jego skonczeniu swiat gry sie powieksza i mozemy tam rowniez sie udac od czasu do czasu jak mamy ochote? Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 (edytowane) Wyspa powiększa świat gry i można w dowolnej chwili skorzystać z łodzi w Windhelm albo szybkiej podróży, jedyne co denerwuje to to że wracając do skyrim używając szybkiej podróży przenieść się mozna tylko do portu w Windhelm. Farm doświadczenie bo legendarne smoki z Dawnguarda same się nie ubiją. :blum2: Edytowane 9 grudnia 2012 przez kudlaty88 Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Kudlaty a jak duża jest ta wyspa? Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 (edytowane) Ciężko dokładnie określić ale tak na oko 20-25% z głównej mapy. Na pewno jest dużo lokacji do odkrycia bo dzisiaj wpadł mi aczik za 30 miejscówek a na mapie jeszcze kilka nieodkrytych i dużo pustego miejsca.. Edytowane 9 grudnia 2012 przez kudlaty88 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Ciężko dokładnie określić ale tak na oko 20-25% z głównej mapy. Damn, nigga. That's what I call expansion. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 (edytowane) Ciężko dokładnie określić ale tak na oko 20-25% z głównej mapy. Damn, nigga. That's what I call expansion. Fajnym patentem jest to że połowa wyspy jest pokryta wulkanicznym popiołem po wybuchu Red Mountain w Morrowindzie. Klimacik przedni zwłaszcza że na horyzoncie widać dymiący wulkan Fani historii elder scrolsów fapują na całego... Edytowane 9 grudnia 2012 przez kudlaty88 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 ta zbroja jest do zdobycia w dodatku? Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Tak, cała zbroja,miecz i kostur pierwszego Dragonborna wpadają po skończeniu głównego wątku. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Na PS3 najpierw zagramy w Dragonborna, wiec do Dawnguarda w tej zbroi... Ale to gorzej, bo tak jak niektorym nie przypadl do gustu Dwg, to po lepszym Dragonbornie jeszcze gorzej bedzie go mozna odebrac. We'll see. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 czy w najnowszym dodatku nadal gramy swoja, wyżyłowana postacią ? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 przez to nawet poprzedni dodatek już nie robil na mnie az takiego wrazenia. Jak już jesteśmy na ostatnim levelu, przegraliśmy te 250h, nic nie ma do odblokowania, to już nie to samo... (dodatek simsowy w ogole mogli sobie darować) Cytuj
estel 806 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 No nie wiem. Ja tam porzuciłem swoją postać po 150h gry i zacząłem od nowa z glitchem na 81 lvl i gra mi się przednio. Już mam jakieś ponad 100h wbitych, a jeszcze nie skończyłem questów dla żadnej z gildii. Tylko, że teraz ja Skyrima odpalam tak może raz na tydzień na kilka godzinek. Ale jest jeszcze tyle do roboty... Ta gra jest wspaniała, a jeżeli ktoś czuje przesyt to niech sobie po prostu zrobi przerwę Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 What the.... Mam juz ponad 50 lvl, wiec nie potrzebuje bawic sie w glitche z Ogma, ale chcialem zobaczyc czy to naprawili czy nie. Robie tak jak na filmiku i moge tylko raz uzyc tej ksiegi, bo jak daje ja z powrotem na polke, znow ja biore, czytam to juz nie pojawia sie wybor mocy do rozwiniecia. Naprawili to? Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Sprawdziłem na jednej z moich postaci i działa normalnie. Musisz robić coś źle. Gdyby wyszły dlc na ps3 to warto by było trochę poczitować :ph34r: (jeśli nie chce ci się powoli lewelować) żeby mieć okazję powalczyć z legendarnymi smokami i czarnym rycerzem. Cytuj
Kornelia 2 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Witam. Mam problem, w queście "Good Intentions" przy ostatnim punkcie nie mogę znaleźć gościa Savos Aren, jest marker w College of Winterhold ale jak wchodzę to gościa na wyznaczonym miejscu nie ma. Najgorsze jest to, że chyba to wygląda na bug, męczę się z tym już długo, chciałam zdobyć wszystkie trofea, ale jak nie zakończę "Good Intentions" to nie będę mogła zacząć "Revealing the Unseen" a potem "Eye of the Magnus", za które są trofea. Ktoś może mi pomóc? Jestem w desperacji, 250h na liczniku, 68 lvl a tu dupa Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Poczytaj tutaj http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Good_Intentions na dole masz opisane bugi, i czasami jak je rozwiązać. Cytuj
Kornelia 2 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 No właśnie tam nie ma opisanego mojego przypadku, ale gdzieś o nim wspominali jak szukałam w necie jakiś czas temu... Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Pamietam, ze jak ja robilem to zadanie to koles wygladajacy jak ten z wizji stal przy tym jasnym drzewie, a ten, ktory ma szaty arcymaga stal blisko wyjscia. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 (edytowane) w koncu kupilem syrim, właśnie instaluje powinieniem wiedziec cos na poczatek? tzn coś warto zrobić czegoś warto unikac? (porady w stylu nie rób maga bo jest do dupy, albo nie beidz jakiejs rasy bo jest słaba itp) czy to nie ma znaczenia bo i tak sie robi zwyklego ludzikia i potem poprzez używanie skilli rozwija go w co sie chce? i jeszcze jedno - jest na ps3 to DLC gdzie mozna budować własny domek? Edytowane 18 grudnia 2012 przez Yano Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 (edytowane) Rób postać jaką chcesz bo i tak masz poziom trudności, który możesz dowolnie zmieniać (polecam conajmniej na expercie). Łuk bardzo mocny był za czasów jak ja grałem (teraz może po paczach obniżyli damage, ale spokojnie smoka można 1 minute było zabić jak nie szybciej). Edytowane 18 grudnia 2012 przez _Be_ Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 i jeszcze jedno - jest na ps3 to DLC gdzie mozna budować własny domek? DLC,Skyrim i ps3 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tak serio to nie ma i nie wiadomo kiedy będzie Cytuj
estel 806 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Weź sobie Bretona, bo to najlepsza rasa dla power-gamerów. Bronie możesz enchantować, ulepszać i w ogóle, czary masz na jednym stałym poziomie i choćbyś się zesrał to i tak nie będziesz miał większego dmgu. Możesz za to przy dobrym buildzie sprawić, że nie będą nic kosztować. Dla mnie magia jest za słaba w tej grze. 1 Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Polecam Archera - potęga. A by było jakieś wyzwanie, to polecam podkręcić poziom trudności, bo Skyrim jest dość prosty. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 (edytowane) Dla mnie magia jest za słaba w tej grze. Dokładnie,magia jest zdecydowanie za słaba. Raczej dla zabawy jako odskocznia od siekania mieczem bo na wyższych lvl to walka przy użyciu zaklęć z byle grupką bandytów trwa kilka minut. Na początek przygody polecam zrobić sobie wojownika nekromantę walczącego bronią jednoręczna+tarcza i na dystans łuk z ukrycia. Edytowane 18 grudnia 2012 przez kudlaty88 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi