stoodio 2 074 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Eee tam - nie po to twórcy gry włożyli tyle pracy w wygląd itemów, żebym mógł jedynie podziwiać ekwipunek trzymany w rękach postaci Do tego widok tpp daje większy ogląd sytuacji podczas walki (no i nie sądzę żebyś mógł jeździć konno w trybie fpp, a ciągłe przełączanie między tpp/fpp zaburzy prawidłową immersję). Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 (edytowane) Mimo wszystko dużo lepiej walczy się FPP. W Oblivionie można jeździć FPP więc to raczej TPP jest tą mniej "klimatyczną" opcją. Menu ekwipunku wygląda może i schludnie, ale to przeglądanie modelu 3D każdego z osobna nie będzie praktyczne. Brakuje jakiejś prostej listy, bo przewijanie się przez to (biorąc pod uwagę ilość śmieci w TES) może być problemem. Edytowane 1 Października 2011 przez MajorZero64 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Kwestia gustu - ja wybieram tpp. Fajnie, że jest wybór. Co do menu ekwipunku - przecież masz listę, model 3d to jedynie wizualizacja danego przedmiotu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Yhm, spoko nie zauważyłem tego wcześniej. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Fanowski zbiór informacji o grze Można się dowiedzieć kilku ciekawych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Kamere z widoku tpp bedzie mozna sobie samemu kalibrowac, wiec to duzy plus Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Acziki/trofea W sumie nie ma jakiś wielkich spoilerów, więc można śmiało oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Zapowiada się na naprawdę banalną platynę, aczkolwiek czasochłonną... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 o fajnie , jedno z nich dotyczy kupna domu, mam nadzieje że ten dom bedzie mozna jakos dekorowac itp, lubie takie smaczki, fajnie jak by mial jakies dodatkowe funkcje, a nie tylko savepoint/odpoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Odpoczynek we własnym domu/łóżku którego jest się właścicielem daje ci status "well rested" podczas którego skille lecą szybciej. Dekorować na pewno będzie można biorąc pod uwagę, że prawie każdy przedmiot można podnieść i przenieść. I z tego co pamiętam w Oblivionie dało się kupować jakieś meble do domu itd. Nie są to Simsy, ale chyba wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 (edytowane) Meble to jedynie kosmetyczny bzdet, bardziej interesowałoby mnie zaopatrzenie "lokalu" w jakieś przydatne "gadżety" (kuźnia dla przykładu), co bym nie musiał w nocy włamywać się do domu lokalnego kowala, w celu wykucia jakiegoś żelastwa... Tak czy siak, od jutra zapominam o Skyrim'ie i zanurzam się w świat Dark Souls Edytowane 5 Października 2011 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 ciekawe czy ten dom bedzie sie kupowało na kredyt na 50 lat we frankach xD ale tak czy siak podoba mi sie bardzo taka mozliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Takie bardziej funkcjonalne domki doszły w Oblivionie w DLC dopiero chyba. Z tego co mi się wydaję w Morrowindzie z kolei były już na miejscu. Jestem dobrej myśli tzn. spodziewam się, że będziemy mogli kupić sobie chałupę, a następnie upchać w niej i kuźnię, i przyrządy alchemiczne, i ołtarz do zaklinania broni. Ale jeżeli nie to płakać też nie będę, szczególnie że nie zamierzam ładować perków w te umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 w falloucie dodali w domu kilka opcji typu wlaznie warsztat itp, nie obrazil bym sie za takie rzeczy (albo chociazby palenisko do gotwania itp) , nie wymagam wiele, wrecz nie chcial bym zeby jakas chata byla jednoczesnie kuźnią siedziba alhemika, magika i jeszcze z basenem dla jaszczuroludzia, powinno byc prosto i z fasonem, jedynie z drobnymi bajerami , nie przepakowane Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 (edytowane) Domy w oblivionie byly swoistym magazynem, w szafkach po prostu itemy sie nie resetowaly, a poza domem tak. yano w tes'ie nie ma czegos takiego jak save point saveujesz kiedy chcesz. Teraz przyrzadow alchemicznych nie mozna nosic ze soba i mikstury bedzie mozna wazyc tylko w okreslonych miejscach. podejrzewam ze bedzie mozna w swoim domu zrobic laboratorium, lub inne miejsce do craftowania. Edytowane 6 Października 2011 przez genjuro Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 (edytowane) Kulisy powstawania polonizacji Skyrim'a Co prawda wersji pl (na premierę ) nie będzie na PS3, no ale sam materiał myślę, że warto obejrzeć. A co do samego dubbingu to myślę, że jest co najmniej dobrze. Edytowane 9 Października 2011 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 (edytowane) W najnowszym Neo+ jest wywiad z przedstawicielami Cenegi i pada m.in. deklaracja, że mają zamiar wydać w przyszłości na konsolach GOTY (raczej pewne, że będzie) Skyrim w wersji polskiej. Edytowane 9 Października 2011 przez K@t Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 To ja sobie poczekam na wersję PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 lol, oni to zawsze mieli "zapłon", nieudaczniki i tyle heh Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 taki tekst to strzał w kolano, sami osbie zmniejszaja sprzedaz bo część ludzi bedzie czekało na wersje PL i nie kupi gry odrazu, a pewnie wersja PL tak czy srak ma małe szanse Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Tam dokładnie pada tekst "będziemy walczyć o to, żeby wydać w przyszłym roku wersję GOTY po polsku". Problemem Cenegi są podobne jakieś dziwne umowy z wydawcami gier, którzy nie zaznaczają czy w przyszłości mają wydać jakieś DLC do swoich tytułów i ewentualnie ile ich będzie, przez co dystrybutor nie jest na to odpowiednio przygotowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 pamietajcie ze rozne dcl , mniejsze czy wieksze wymaga przetłumaczenia , wiec w polsce wydawca musi zaprzęgnąc od nowa ekipe tlumaczy i lektorow gdy pojawia sie DLC, serio chcecie ryzykować ? juz lepiej grajcie po angielsku i nie dorabiajcie sobie problemów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Powtarzam to samo od paru lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 o fajnie , jedno z nich dotyczy kupna domu, mam nadzieje że ten dom bedzie mozna jakos dekorowac itp, lubie takie smaczki, fajnie jak by mial jakies dodatkowe funkcje, a nie tylko savepoint/odpoczynek Ja zawsze na półkach układałem sety zbroi i broni. Dreadowe, Szklane, Dwemerowe itd. Unikalne, specjalne itd. Nie mogło zabraknąć tego i w tej części. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 11 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Jak ktoś chce to może już sobie przeczytać instrukcję od Skyrim'a (co prawda pod Xboxa, no ale wiadomo, że różnica to tylko nazwy przycisków): http://imgur.com/a/RFee1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi