estel 806 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Nowe GT TV Epic. Już nie mogę się doczekać, ta gra będzie wspaniała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xantu 147 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 (edytowane) Ja raczej byłem średnio zainteresowany V głównie za sprawą moim zdaniem słabej IV ale to co zobaczyłem te ryki, różnorodność otoczenia nie no pre order poszedł. Edytowane 21 Października 2011 przez Xantu Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Dokładnie. Morrowind był za(pipi)isty jak na swoje czasy. Ile ja o nim przegadałem z ziomkiem czasu... Oblivion trochę nie sprostał oczekiwaniom, ale Skyrim zapowiada się na większą, lepszą, bardziej przemyślaną i różnorodną grę. No i te smocze okrzyki - rewelacyjny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza
bart-blank 10 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Dzięki estel za ten link, ja też już odliczam dni do premiery. Zapowiada się mega przygoda na dłuuugie godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Gre pewnie bede mial w dzien premiery ale martwia mnie troche te "innowacje", czyli mozliwosc blokowania tyko tarcza, dual wielding ktorym sie tak chwalili traci na efektywnosci bez jakiegos bloku lub chociazby kontry, podobnie z bronia 2 reczna, no i oczywiscie lucznictwo jako skill dla wojownika a nie kogos kto preferuje bardziej dyskretne podejscie do tematu, nie wiem kto wpadl na te pomysly ale z dupa na glowe sie zamienil chyba, mimo wszystko czekam z wywieszonym jezorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 To, że łucznictwo jest w grupie skillów dla woja to przecież nic nie znaczy. To jest w tej grze piękne. Jesteś kim chcesz i jedyne co cię definiuje to jakich skillów używasz. Nie ma podziału na klasy. Przy dualu nie można blokować, ale przy broni 2h też? Myślałem, że przy 2h jest jakiś blok czy coś. W każdym razie ja i tak planuję grać 100% magiem, więc będę sobie stawiał tarcze z Alteration Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Mówiąc delikatnie, nie darzę sympatią Bethesdy (a trolla Todd'a wręcz nie cierpię), ale niezaprzeczalnym faktem jest, że Skyrim będzie nową jakością w znajdującym się w stagnacji gatunku RPG (pseudo Fallout'y i inne g*wna pokroju DA, kosztowały mnie dużo nerwów ). Czas na świeży tytuł, czas na ciekawą historię, czas na solidny system, czas na Skyrim! A ja cofam wszystko to, co wcześniej napisałem, Skyrim to, po raz piąty to samo - ot, po prostu kolejna część TES, z wszystkimi jej zaletami i wadami. W skrócie: jeśli nigdy nie przepadałeś za tą serią (tak jak ja) to Skyrim tego nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Nowy materiał bez tego całego pier.dolenia z GTTV, ale za to z komentarzem totalnych ignorantów serii. LINK @stoodio Nie da się ukryć, że jest to pewien specyficzny rodzaj gier. Nie wiem czego się spodziewałeś, ale wiadomym od początku było to, że formuła rozgrywki się nie zmieni. Deweloperzy ulepszą gameplay, grafikę, wprowadzą nowych przeciwników, nowe przeszkadzajki, ale to nadal będzie TES - gra w której robiisz co chcesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Xantu 147 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 (edytowane) http://www.gameinfor...eo-preview.aspx Będą 3 króciutkie do tej pory nie widziane sceny. Down Tak, ostrzegłem jeśli ktoś stara się nie oglądać gameplayi Edytowane 26 Października 2011 przez Xantu Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Cały materiał jest fajny, ale nie widziałem tam nic nowego. Wszystko to było już na GTTV w zeszły piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xantu 147 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Teraz to mnie wgniotło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Powiem więcej, po tym co zobaczyłem prawie zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 (edytowane) Fajnie są detale na tym filmiku z G4TV np. ojciec zabraniający synowi oglądać egzekucję. No i ta zorza polarna... Nowe: http://www.gametrailers.com/video/the-concept-elder-scrolls/723251 Edytowane 28 Października 2011 przez estel Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Możecie się ze mną nie zgodzić, ale muzyka na początku tego filmu przypomina mi... Shenmue. Co tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że złożony wcześniej preorder nie był błędem. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 (edytowane) Poniżej materiał z G4TV z analizą: http://www.youtube.com/watch?v=SCOX1Km3K84&feature=channel_video_title Edit: Flickr Bethesdy. Można tam znaleźć ciekawe concept arty między innymi różnych zbroi, czy miejscówek. Edytowane 28 Października 2011 przez estel Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 swiat na tych filmikach robi ważenie, klimat też, ale wiekszosc animacji jest dretwa tak że .. naprawde rpzykro sie robi i tak pewnie kupie bo zapowiada sie super RPG, ale drętwota animacji to powazny minus Cytuj Odnośnik do komentarza
nemesis0_PL 9 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Obowiązkowy tytuł jak nic....kolejne ponad 100h grania... Cytuj Odnośnik do komentarza
Spuczan 74 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 (edytowane) No nie dałem rady tego dooglądać. Koleś ma tak irytujący głos, że aż mnie skręca. kolejny "profesjonalista" który nie powinien marnować miejsca na YT. Animacje jak zawsze "świetne" w grach firmy na literkę B. Edytowane 29 Października 2011 przez Spuczan Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Bo to jest oczywiście przeróbka fana, ale jako że chłopak za bardzo się nie wymądrzał tylko sypał konkretami to postanowiłem wrzucić. Oryginalny materiał jest do znalezienia na G4TV, ale komentarz jest beznadziejnie słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xantu 147 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Wyciekło pierwsze 20 minut Skyrima http://www.multiupload.com/OGRROPW63F http://www.multiupload.com/88CM1ZDE80 To będzie długa zima. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 W dodatku totalnie czyszcząca portfel Cytuj Odnośnik do komentarza
BasteKSG 42 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 W dodatku totalnie czyszcząca portfel Dokladnie i pochlaniajaca czas. Wysyp siwetnych tytulow jest masakryczny.... ja chyba ze Skyrim poczekam, ale nie wiem, jak dlugo wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Na pewno z początku będzie pełno błędów. Przy tak złożonej grze nie da się wszystkiego sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Ciekawe jak wielkość gry w GB przekłada się na wielkość świata. Powiem szczerze, że jestem troszkę zaniepokojony tym faktem. Liczyłem, że gra ledwo będzie się mieścić na DVD czy BR. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xantu 147 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) Dla porównania oblivion to 4 gb a jak wielki świat. Elder scrolle nie mają super cud filmików i scenek jak w liniowych tytułach co zabierają mnóstwo miejsca. Nowy silnik graficzny który podobno dobrze kompresuje dane itd. można wymieniać. to Pete Hines, “6 gigs: New engine & we’re much better at compression (art/voice/data). It’s huge yet more optimized than we’ve had before. And faster.” Edytowane 30 Października 2011 przez Xantu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi