pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Nawet jak sie pojawi na pss to spodziewaj sie ceny o conajmniej 40 zl wyzszej niz w sklepie tradycyjnym. Sugerowane ceny gier przez sony poland to jeden wielki fail. SCEP nie ustala żadnych cen, przelicznik jest ustawiony na sztywno (np. 70 euro to chyba 240zł). To wydawca sam ustala cene swojego produktu na PSS. Temat ten wielokrotnie był poruszany na oficjalnym blogu gdzie ludzie wściekali się na ceny gier od Ubi czy THQ. A ceny są tak zawyżane ze względu na składki. Cytuj
okoolarnik 20 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 (edytowane) ceny są tak zawyżane ze względu na składki. Na marketplace x360 też można gry kupować i też ceny są zawyżone, a składek tam nie ma. Sprzedaz gier to teraz ogromny rynek zbytu. Dla wielu sieci handlowych to jest teraz duża i ważna półka z towarem, powstało też kilka sieci handlowych skupionych tylko na sprzedaży gier. Ci sami ludzie sprzedają też konsole i nikt nie chce iść z nimi na wojnę a tak by sie to skończyło jakby ceny gier w cyfrowej dystrybucji były o połowę mniejsze niż ceny gier na płytach(a pewnie z powodzeniem mogły by być). Przedsmak mieliśmy w przypadku bojkotowanego przez detalistów psp go. Enyłej, jest w sieci choć jeden gameplay Skyrima na ps3? ; ( Edytowane 8 listopada 2011 przez okoolarnik Cytuj
Prezes666 10 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 ceny są tak zawyżane ze względu na składki. Na marketplace x360 też można gry kupować i też ceny są zawyżone, a składek tam nie ma. Sprzedaz gier to teraz ogromny rynek zbytu. Dla wielu sieci handlowych to jest teraz duża i ważna półka z towarem, powstało też kilka sieci handlowych skupionych tylko na sprzedaży gier. Ci sami ludzie sprzedają też konsole i nikt nie chce iść z nimi na wojnę a tak by sie to skończyło jakby ceny gier w cyfrowej dystrybucji były o połowę mniejsze niż ceny gier na płytach(a pewnie z powodzeniem mogły by być). Przedsmak mieliśmy w przypadku bojkotowanego przez detalistów psp go. Enyłej, jest w sieci choć jeden gameplay Skyrima na ps3? ; ( tu pewnie się pokażą koleś pokazuje trofea więc gameplay będzie z ps3 Ta muza w menu po prostu miażdży, czuć klimat Cytuj
estel 806 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Z tego co grałem to GOTY. Ciekawy jestem jakie będą wasze wrażenia. Jedno jest pewne - spokojnie ponad 100h gry w normalnej cenie? Za(pipi)ista okazja. Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Osobiscie nie moge sie doczekac, ale poczekam na pierwszy patch + opinie na temat wersji na PS3 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 (edytowane) Enyłej, jest w sieci choć jeden gameplay Skyrima na ps3? ; ( Nie ma, wszystkie gameplaye oficjalne byly prezentowane na Xboxie, i do sieci wyciekla rowniez jedynie Xboxowa wersja. PS. Czemu tak wlasciwie ten temat nie jest w kaciku RPG ? Edytowane 9 listopada 2011 przez Bansai Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=o_D3BA2iLqA&feature=player_embedded Jak nie ma jak jest i to z ps3 na tym kanale sa jeczcze 2 filmiki Wszystko chodzi plynnie Edytowane 9 listopada 2011 przez masta_g Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 (edytowane) Jak nie ma jak jest i to z ps3 na tym kanale sa jeczcze 2 filmiki Wszystko chodzi plynnie To zabrzmialo jakby te filmiki byly co najmniej z miesiac na youtubie a pojawily sie wczoraj . Co do plynnosci nie oceniajmy pochopnie, najwieksza zadyma jaka widzialem w tych filmikach to walka z 2 przeciwnikami, gdyby nawet podczas takich walk byly spadki animacji to ta gra by nawet zlamanego grosza warta nie byla na te platforme. Swoja droga akcja w 1.50 niszczy system. edit: fuck yea! Witaj Michał Zamówienie o numerze xxxxx27 zostało wysłane Szczegóły zamówienia: The Elder Scrolls V: Skyrim (PC) PL - Darmowa Wysyłka Kurierska: 1 szt. Muve.pl, mam nadzieje ze jutro juz bedzie Edytowane 9 listopada 2011 przez Bansai Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 haha, prawie kawe wylalem jak widzialem 1:50. Teraz sie na mnie dziwnie patrza w pracy 1 Cytuj
winner 183 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 (edytowane) Szkoda, że filmik już niedostępny, bo chętnie bym przeglądnął z czym jutro będę miał do czynienia. PS: Pisałem już w południe, że muve rozsyła zamówienia, ale jakiś dziwak wywalił ten post. Nie pierwszy już raz zresztą. Szkoda, że chociaż uzasadnienia ten ktoś nie poda. Nie ma to jak kasować posty on-topic, a tolerować taki spam i trolling jaki odwala się w innych tematach czy działach na forum. Edytowane 9 listopada 2011 przez winner Cytuj
nemesis0_PL 9 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 http://www.youtube.com/watch?v=oSL-r9AIEEU Taki filmik podsumowujący chyba wszystko co już wiemy.... ps.ta muza przewodnia która jest na końcu to cos pięknego:) Cytuj
nemesis0_PL 9 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 (edytowane) przypominam sobie teraz obliviona na konsoli i jakoś radzę sobie w całości po angielsku. Naprawdę nie spodziewajcie się cudów skoro w naszym kraju Skyrim kupi na konsole mały odsetek graczy. i tu nie mogę się zgodzić....grałem dwa razy po 120 h w obliviona z powodu padniętej konsoli(już nawet nie pisze że mam 3-cią konsole:) i pamiętam że wiele trudności sprawił mi angielski -bo jak przeciętny polak nie umiem tak angielski płynnie żeby łatwo sie rozwiązywało te setki misji głównych i tysiące pobocznych gdzie choć zadania są gdzieś w notatniku zapisane to same w sobie dają mało wskazówek do rozwiązania....to nie U3 żeby wszystko ładnie zrozumieć a co odsetki graczy .....to jedna z tych gier który każdy powinien zagrać....gra sama w sobie jest cudowna i bardzo bardzo długa.....ale wydaje mi się że słabo promowana....gdyby była na takim poziomie jak U3,fifa12,gt5 czy bf3 to by sprzedaż była by naprawde wysoka Edytowane 9 listopada 2011 przez nemesis0_PL Cytuj
estel 806 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Ta gra jest słabo promowana? Chyba w PL, bo w USA hype jest niesamowity. Cytuj
nemesis0_PL 9 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 w sumie w pl nic.....oprócz branżowych stron i czasopism....psx dopiero za 3 tygodnie wychodzi...3 tygodnie po premierze gra....nie ma co gadać .....dzis sprawdzam czy już jest dostepny Cytuj
estel 806 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Ad magazyn - taki mają cykl wydawniczy. Nic na to nie poradzisz. Czasem mają recenzje jako pierwsi, a czasem jako ostatni. Ad gra - ten szpil broni się sam swoją za(pipi)istością, więc o sprzedaż bym się nie martwił. Cytuj
Black medusa 2 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 W stolicy gra już normalnie dostępna !! .. Mam swoją wersję na Xboxa, w środku pięknie wydana mapa prowincji Skyrim, spore zaskoczenie, duży plus. Znikam na dłużej, specjalnie sobie wolne zrobiłem na tą okazję Cytuj
QTF 8 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 W stolicy gra już normalnie dostępna !! .. Mam swoją wersję na Xboxa, w środku pięknie wydana mapa prowincji Skyrim, spore zaskoczenie, duży plus. Znikam na dłużej, specjalnie sobie wolne zrobiłem na tą okazję no ja czekam na kuriera od Muve, pare godzin i tez znikne dla swiata(mam nadzieje ze to bedzie juz dzisiaj). Jak sie oderwe to napisze pierwsze relacje, moze nawet dzisiaj. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 (edytowane) Mam swój ciepły, pachnący egzemplarz. Mapa to naprawdę fajny i świetnie wykonany dodatek, nie spodziewałem się go:) Edytowane 10 listopada 2011 przez K@t Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Kurrrrrr, ale kusi zeby sobie kupic Masakra! Cytuj
nemesis0_PL 9 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 (edytowane) mapa była w oblivionie wiec mnie tam nie ruszy....jade na łowy jak mówicei że jest....gra jest cudna:)bardziej mnie jara niż premiera u3,gta4 lub gt5... a w jakiej cenie jest ?? i czy są jakieś wersje ekskluzywne??? Edytowane 10 listopada 2011 przez nemesis0_PL Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 normalna kosztuje tradycyjnie 199 zl, a kolekcjonerka okolo 500 zl. Cytuj
nemesis0_PL 9 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 na alegro są jakies wersje ubogie kolekcjonerskie z skórzaną mapą...o takich piszecie wyżej?? ps. jest nawet wersja na ps3 w języku polskim:) Cytuj
Shadow864 4 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 normalna kosztuje tradycyjnie 199 zl, a kolekcjonerka okolo 500 zl. 399zł limitka Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 napisalem okolo 500, bo cena zalezna od sklepu, np. widzialem oferte z wrocka kolekcjonerki za 450 zl. Cytuj
winner 183 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Z gry wręcz wylewa się zaje.bistość i klimat. Ja jestem oczarowany i coś czuję, że ze Skyrimem spędzę wiele godzin. Już sama muzyka w menu wgniata w fotel przy dobrze ustawionym audio. PS: Również pozytywnie zaskoczyłem się tą fajną, pergaminową mapką. Jak najbardziej in plus (zwłaszcza za 120zł z wysyłką, aczkolwiek gra jest warta wydania na nią pełnej kasy). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi