Skocz do zawartości

SSX

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot:

czemu nie w te święta .... aaa no vietnam

już straciłem nadzieję, mam jednak pewne obawy jeśli wrócą do źródeł ssx czy ssx3 będzie dobrze ale teraz młodzi to chyba co innego szukają

Opublikowano

Podobny design. Patrz helikopter.

Aha, czyli każda gra zawierająca w sobie helikopter będzie podobną do Motorstorma? Wg. mnie to szukanie dziury w całym i wypatrywanie na siłę błędów/niedociągnięć itp. na długo przed premierą. Poczekajcie choć na kawałek gameplayu i dopiero wtedy wbijajcie na developerów.

Ja się jaram, bo kocham serię SSX i mam nadzieję, że come back będzie srogi.

Opublikowano

Troche sie zawioglem ogladajac ta cala gale VGA, myslalem ze zobacze cos wiencej w temacie SSX-a wlasnie a tu tylko krotki filmik.

Gdzies czytalem ze gra jest juz od 2 lat robiona a tu nawet orientacyjnej daty premiery jak narazie nie ma :( szkoda, pozostaja mam tylko czekac na nowe info.

Opublikowano

Ciekawe co z tego wyjdzie, mimo ze uwielbiałem grać w poprzednie części i jestem fanem to trailer nie jest zbyt ciekawy. Mogli by dać do psstore SSX3 HD to jakoś ten czas do gameplayu szybciej minął :P

Opublikowano

Heh. Przed E3 czekałem na wieści o kolejnym Motorstormie jak na zbawienie, otrzymałem je w koncu, ale idea Apokalipsy mnie generalnie zawiodła i do tej pory nie przekonała. Na SSXa czekałm tak samo, tylko, że znacznie dłużej..no i jak na razie ten trailer też nie nastraja zbyt dobrze. Liczyłem na kolorowe, beztroskie skakanie jak na PS2, trójka to była gra 10/10...

Opublikowano

Bo takiej nie było.Poza (podobno) średnim Shaunem Whitem temat snowboardów/nart został totalnie potraktowany po macoszemu w tej generacji a wielka szkoda. Bo czy to w coolboardersy za czasów Psxa, czy właśnie serię SSX na Ps2 zagrywałem się długimi tygodniami i brak infa o kolejnym SSXie przez cały ten czas mnie lekko dołował.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Mnie najbardziej zrollowalo, jak zobaczylem w komentarzach po pierwszych informacjach, gdzie ludzie kojarzyli ta gre z Call of Duty ( bo zobaczyli helikopter, szybka kamere i komunikaty radiowe - :lol: ) Jeden do drugiego i kazdy portal takie faantazje wypisywal. Call of Duty spaczyl ludziom mozgi....albo wypalil. LOL

Odnosnie gry to bardzo mnie zainteresowala, bo nie mialem okazji w tego typu gre zagrac.

Edytowane przez genjuro
Opublikowano

Odnosnie gry to bardzo mnie zainteresowala, bo nie mialem okazji w tego typu gre zagrac.

ja, zapewnie jak wielu innych, ktorzy z seria mieli doczynienia, boje sie czy utrzymaja klimat i arcade'owy ped bedacy wizytowka SSX.

oj mam mieszane i sceptyczne nastawienie, ale w skrytosci ducha licze ze sie nie zawiode.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hm troche szkoda, nie bylem wielkim fanem poprzednich SSX (chociaz troche gralem) wiec nie zalezalo mi specjalnie na odwzorowaniu ich w 100%, podobała mi sie odmiana i nietypowe podejscie, ale skoro gracze zażądali odgrzewanego kotleta to niech mają, w koncu firma chce zarobić