darkgamer 43 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 (edytowane) Tak,proszę: Camo & Krooked – Breezeblock Camo & Krooked – Portal Dels – Capsize ft. Joe Goddard & Roots Manuva Digitalism – Blitz DJ Shadow – I Gotta Rock (Irn Mnky Swagger Mix) Felguk ft. Example – Plastic Smile Flux Pavilion – I Can’t Stop Foster the People – Houdini Handsome Furs – Damage Hyper – Accelerate J Boogie’s Dubtronic Science – Magik (Egyptian Lover Remix) ft. Aima the Dream, Cait La Dee & Raashan Ahmad Kid Digital – Done With That ft. Profit Konrad Old Money – Big Error Lateef the Truthspeaker – Oakland ft. Del the Funky Homosapien & The Grouch Nero – Scorpions Noisia – Could this Be Noisia – Machine Gun Pretty Lights – Hot Like Dimes Raffertie – Twitch (It Grows and Grows: SSX Version) Run-DMC – It’s Tricky (SSX Pretty Lights Remix) Skrillex – Scatta ft. Foreign Beggers & Bare Noize Styrofoam Ones – Better The Big Pink – Stay Gold The Herbaliser – What You Asked For The Hives – 1000 Answers The Naked and Famous – Young Blood The Prototypes – Your Future The Qemists – Lifeline The Qemists – Bones ft. Kellermensch The Qemists – Stompbox Theophilus London – I Stand Alone (Ocelot Mix) TRS-80 – Mirage Turbowolf – A Rose for the Crows Two Door Cinema Club – Something Good Can Work (The Twelves Remix) Wretch 32 – Traktor Zion I and the Grouch; – Drop It on the 1 kolejne 10 ma być specjalnie skomponowanych. Edytowane 21 lutego 2012 przez darkgamer 1 Cytuj
Grez 33 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 cholera, ile jeszcze można czekać . . . . . . . . . . . . Cytuj
Maggort 21 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 Też nie mogę się doczekać demka . Cytuj
Grez 33 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 pewnie coś koło północy będzie na US . . . . . . . Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 No ja rano ogralem na XB - gaci nie zrywa, totalnie przesadzona gra. Najlepiej, gdy gry tego typu sa zbalansowane - troche z symulacji, troche z arcade. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 (edytowane) No ja rano ogralem na XB - gaci nie zrywa, totalnie przesadzona gra. Najlepiej, gdy gry tego typu sa zbalansowane - troche z symulacji, troche z arcade. tego samego sie obawiam, wole jednak jakies poczucie jazdy na desce, poczucie ciężkosci i nieco bezwładnosci w połaczeniu z fajną animacją a tutaj wydaje sie że srednio animowane ludziki latają na czyms takim zamiast jezdzic na snowboardzie triki kosmicznie przesadzone a mimo to nie czuć w nich "mięska" mimo to chetnie obczaje demo, ale czuje sie sie zawiode Edytowane 21 lutego 2012 przez Yano Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 Liczyliście, że nowy SSX będzie symulacją a nie arcade? Haha to chyba niegraliście w poprzednie części. To jest stu procentowy arcade i chwała za to developerowi. 3 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 ja nie mowie nic o symulacji, tylko o odrobinie realizmu i poczuciu wagi i bezwładnosci czasami, a nie latania jak plastikowy ludzik na lewitującej desce - bez obrazy, ale arcade nie musi oznaczać systemu jazdy z crazy taxi , np burnout to tez arcade a system jazdy ma 10000 razy lepszy od crazy taxi tak samo w snowboardzie moze byc fajny lub plastikowy system jazdy, po filmikach wyglada to dosyc plastikowo, dlatego czekam na demo 1 Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 Również dobrze można powiedzieć,że gra ma ładną okładkę więc kupię,nie patrząc się na to co ma w środku.Imo SSX to król Arcade,zaraz obok Burnouta i Blacka. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 nie wiem o co chodzi, ja wlasnie patrze na to co w srodku czyli gampley i model jazdy Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 (edytowane) Ale najpierw powiedziałeś,cytuje: tak samo w snowboardzie moze byc fajny lub plastikowy system jazdy, po filmikach wyglada to dosyc plastikowo, Jak można po filmikach sądzić ,że ma plastikowy model jazdy?Kiedy po raz pierwszy zobaczyłem Burnouta ,myślałem,że samochody to pudełka na kółkach,jednak pomyślałem ,że wstrzymam się z tą sugestią dopóki nie zagram,no i mile się zdziwiłem,przy kolejnych częściach wiedziałem czego już oczekiwać.Tak samo z SSX-e,co prawda jeszcze nie grałem,ale bardzo wątpię,aby to spieprzyli,no a poza tym demo nie oddaje często tego jaka faktycznie jest gra,ale i tak myślę,że po jego ograniu, zmienisz zdanie.No i czytając twoje wypowiedzi ,miałem przeczucie,że nie grałeś w poprzednie części. Edytowane 21 lutego 2012 przez darkgamer Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 (edytowane) Tak,proszę: Camo & Krooked – Breezeblock Camo & Krooked – Portal Dels – Capsize ft. Joe Goddard & Roots Manuva Digitalism – Blitz DJ Shadow – I Gotta Rock (Irn Mnky Swagger Mix) Felguk ft. Example – Plastic Smile Flux Pavilion – I Can’t Stop Foster the People – Houdini Handsome Furs – Damage Hyper – Accelerate J Boogie’s Dubtronic Science – Magik (Egyptian Lover Remix) ft. Aima the Dream, Cait La Dee & Raashan Ahmad Kid Digital – Done With That ft. Profit Konrad Old Money – Big Error Lateef the Truthspeaker – Oakland ft. Del the Funky Homosapien & The Grouch Nero – Scorpions Noisia – Could this Be Noisia – Machine Gun Pretty Lights – Hot Like Dimes Raffertie – Twitch (It Grows and Grows: SSX Version) Run-DMC – It’s Tricky (SSX Pretty Lights Remix) Skrillex – Scatta ft. Foreign Beggers & Bare Noize Styrofoam Ones – Better The Big Pink – Stay Gold The Herbaliser – What You Asked For The Hives – 1000 Answers The Naked and Famous – Young Blood The Prototypes – Your Future The Qemists – Lifeline The Qemists – Bones ft. Kellermensch The Qemists – Stompbox Theophilus London – I Stand Alone (Ocelot Mix) TRS-80 – Mirage Turbowolf – A Rose for the Crows Two Door Cinema Club – Something Good Can Work (The Twelves Remix) Wretch 32 – Traktor Zion I and the Grouch; – Drop It on the 1 kolejne 10 ma być specjalnie skomponowanych. sweet, pociekło mi ze szczęścia The Qemists – Stompbox SSX to oczywiście full arcade, jechanie przez pięć minut na jednym combo, bredgens na desce w trakcie raila i 100 metrowe 10 sekundowe skoki (ten wygłuszony dźwięk w trakcie lotu, mniam). Ta fizyka o której pisze Yano występowała W SSX On Tour, gdzie nasz ludzik wydawał się być z papieru a podłoże z masła. No i jakiś bałwan wywalił genialny patent, jakim było "miksowanie" muzyki w zależności od stopnia zayebistości naszych poczynań na stoku, nawet grafę zyebali. Skoro wraca design i tło muzyczne z trójki, to trzeba miec nadzieję, że developer wziął na warsztat najlepszego SSX i po prostu go stuningował. arcade nie musi oznaczać systemu jazdy z crazy taxi , np burnout to tez arcade a system jazdy ma 10000 razy lepszy od crazy taxi Które CT masz na myśli, to z Dreamcasta ? No to jest tak, że model jazy z Burnouta sprawdza się w Burnoucie, a ten z Crazy Taxi w Crazy Taxi. W CT jeździło się ciężkim rydwanem wożąc dupę na zakrętach o kontrolowanym poślizgu nie było mowy bo samochód z podłożem kleiły się jak magnes. Tako to gra była i była świetna, ale takiego modelu jazdy nie wyobrażam sobie nigdzie indziej. Edytowane 22 lutego 2012 przez Kazub Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Jest wreszcie demo w USiA - 1329 MB. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 dobra pogralem w demo jest mniej plastikowo niz to wyglada na filmikach ale też dupy mi nie urwało, nie twierdze ze nikomu sie nie spodoba, moze ja poprostu mam inne wymagania (i nie mam na mysli symulatora) demo mialo zdecydowac o zakupie, i zdecydowalo - nie kupuje. grafika jest nierówna, czasem trafią sie niezłe textury a czasem są podobne do ps2 Które CT masz na myśli, to z Dreamcasta ? No to jest tak, że model jazy z Burnouta sprawdza się w Burnoucie, a ten z Crazy Taxi w Crazy Taxi. W CT jeździło się ciężkim rydwanem wożąc dupę na zakrętach o kontrolowanym poślizgu nie było mowy bo samochód z podłożem kleiły się jak magnes. tak mowie o tym z dreamcasta - zupelnie mi sie nie podobal model jazdy, i nie chodzi o to ze zarzucało dupe (całe gran turismo 1 przeszedłem w poślizgu) tylko o to jak bardzo nierealistycznie zarzucało, nie jak ciezki samochód tylko jak kostke lodu . w takim gta4 też bywają ciężkie dupy ktore strasznie zarzuca, ale tam widac cieżkosc i bezwładnosc, a w CT nie widac tego zupelnie, wyglada to tak jak by samochody miały na środku podwozia wbudowane łożysko na ktorym sie kręcą co chwile Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 (edytowane) Chodzi o to, ze moglo to by sprawiac wrazenie nie realistycznego, bo nie o to tu chodzi, ale wiarygodnego snowboardu. A ten ssx moglby rownie dobrze dziac sie w 2453 roku, zamiast gor i sniegu bylby mars i mala grawitacja, a zamiast desek hover boardy, na ktorych latalyby cyborgi. Sam zjazd jest spoko, ale te triki sa po prostu tragiczne i nie da sie na to patrzec. I jeszcze ta drewniana animacja, OMFG. Edytowane 22 lutego 2012 przez Czez Cytuj
TAILOR 9 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Ograłem demo i jestem w niebo wzięty. Czy jakoś tak. IMO wrócił stary, dobry ssx. Ostatni w którego grałem to genialna 3 i bez bicia moge stwierdzić że w demko grało mi się równie dobrze, jak swego czasu w tamtą część. Żeby jednak nie było tak pięknie trochę ponażekam na grafę, bo nie obraziłbym się gdyby była trochę lepsza. Tragedii nie ma, ale ssxy przyzwyczaiły mnie do wyebanej oprawy, a tu jest tylko, średnio dobrze. Ta gra aż prosi się o 60 FPSów, ale na tej generacji to już se chyba mogę tylko pomażyć. 1 Cytuj
Baraba 0 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Pozostaje mieć nadzieję że demko nie działa na finalnej wersji kodu co często się zdarza, za tydzień wszystko będzie jasne Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 wątplie żeby demo wychdozące tydzien przed premierą (czyli wtedy gdy gra jest ukonczona i pewnie juz wychodzi z tłoczni do sklepów) było na jakimś starodawnym kodzie btw mialem glupiego buga - gra po(pipi)ała kierunki i nie mogłem jechać w dół bo mi sie postac cały czas ustawiała przodem do szczytu góry, oczywiscie pod góre też nie chciała jechac, z minute sie męczyłem żeby odwrócic ją w dobrą strone i móc jechać dalej (ani kamera ani postac nie chcialy sie odwrocic w dobrym kierunku) Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 wątplie żeby demo wychdozące tydzien przed premierą (czyli wtedy gdy gra jest ukonczona i pewnie juz wychodzi z tłoczni do sklepów) było na jakimś starodawnym kodzie Wlasnie ze czesto sie tak zdarza. Czasami wersje demo pochadza nawet z targow, gdzie byly prezentowane wiele miesiecy temu. 1 Cytuj
Grez 33 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 (edytowane) to jest moje pierwsze SSx i powiem, że gra mną pozamiatała jest zaiebista masakra to nie jest to co oczekiwałem po tej grze, bo po prostu dostałem zdecydowane więcej i jeszcze raz więcej szkoda, że w demku są tylko 2 plansze, bo apetyt rośnie w miarę jedzenia, i aż chciało by się poszaleć na reszcie stoków Edytowane 22 lutego 2012 przez Grez 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Hah, klimat SSX 3 wrócił (zagrywałem się w niego niemiłosiernie na Klocku), wraz z plejadą starych postaci, w tym z moim ulubionym Psymonem Gry nie kupię na premierę, bo za dużo wydatków, ale w najbliższym czasie łyknę bez zająknięcia! Cytuj
Maggort 21 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Dokładnie, dla mnie zakup obowiązkowy . Masa czystego funu podczas grania . Cytuj
TAILOR 9 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Udało się komuś zdbyć złoto na trasie, gdzie trzeba robić myki? Zrobiłem jakimś cudem 9 baniek i dalej nie pójdzie. Nawet do tych dziewięciu nie mogę dojść. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Grałem zaledwie ok.40 minut i co tu dużo mówić,jest po prostu (pipi) zaje'biście ,a to "tylko"demo .Po dość ,jak dla mnie słabszym on Tour, to spełnienie marzeń każdego fana i nie tylko,zjazdy są niesamowite,a triki wykonuje się bardzo fajnie i intuicyjnie,w ogóle nie czuć "plastikowatości". Tak jak zagrywałem się przy trójcę,tak będę się zagrywał przy najnowszej części. Czy już wspominałem,że jest za(pipi)iście? 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Nie mogę tego geja Alexa wyprzedzić. Zawsze mnie na końcu bierze. Skurczybyk dobrze jeździ. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi