Redmitsu 978 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Ja niestety zawiodlem sie na demku nowego SSX'a. Niby cos jest z klimatow slawnej trzeciej czesci ale mam dziwne wrazenie ze jazda jest troche sztuczna i plastikowa. Grafika tez nie urywa glowy (gdyby to byl exclusive zapewne byloby o niebo lepiej) i liczylem na 60 fpsow Cytuj
Grez 33 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 coś słyszałem, że są 4 mapki w demie a jak narazie mam tylko dwie ?? to prawda z tymi 4 stokami ?? Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Są dwie, plus ta tutorialowa. Chyba, że coś się odblokowuje po zrobieniu dwóch pierwszych na złoto(osobiście mam gold na "race" i srebro na "trick"), lecz wątpię. Cytuj
Grez 33 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 najgorszy jest ten lewy analog, którego ciągle wychylam do przodu, a to plus malutkie skoki powodują twarde lądowanie Cytuj
Grez 33 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 (edytowane) Udało się komuś zdbyć złoto na trasie, gdzie trzeba robić myki? Zrobiłem jakimś cudem 9 baniek i dalej nie pójdzie. Nawet do tych dziewięciu nie mogę dojść. jak będziesz lecieć cały czas na trybie 'tricky' to spokojnie pobijesz wynik. Mi tylko raz przerwał się ten tryb 'tricky' i nabiłem 13 mln pkt, Nie mogę tego geja Alexa wyprzedzić. Zawsze mnie na końcu bierze. Skurczybyk dobrze jeździ. bez przesady musisz tylko rozważnie bostem operować i zostawiać go (by zdobyć 'tricky') na grind i wyskakuj wcześniej, bo czym wyższy lot tym wolniej pokonujesz odcinek, a jak wcześniej wyskoczysz to krócej dolecisz lecz szybciej przejedziesz. Ja takim sposobem zdobyłem 2:10:36 a i tak popełniłem sporo błędów. Teraz żałuję że wcześniej nie miałem styczności z żadnym SSX'em bo tyle mnie zaiebistego ominęło ;D Edytowane 23 lutego 2012 przez Grez Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 (edytowane) Moc, moc, moc i jeszcze raz moc. Taki 100% konsolowy nastawiony na czysty FUN tytuł. Aż mi się przypomniały stare czasy - stare tytuły Tony Hawki, Burnouty, Dave Mirra czy właśnie SSX-y. Włączasz i po prostu cieszysz japę z gry bez fabuły, strzelania, stękania itd. ;] Jedyne ALE to grafika, no nie robi wrażenia. Zwłaszcza szkoda 60 klatek - no ale przy drugim wyścigu już zapomniałem o oprawie. Na pewno nie na premierę ale może w wakacje na bank kupię fulla. Edytowane 23 lutego 2012 przez SłupekPL 1 Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 Będę zamawiał preorder i w zależności od sklepu są różne postacie dodawane. Różnią się one czymś poza wyglądem? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 Nie ma szalu spodziewałem się lepszej grafiki i płynniejszej animacji tyle ze skoro na bezrybiu i rak ryba to kupie jak cena spadnie o polowe :confused: Poza tym to stary dobry SSX muszę poszukać OST i ocenić bo to jeden z głównych elementów tej gry. Nowe sterowanie ssie pale a stare w tym systemie trików nie najlepiej mi się spisuje Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 IGN dał 9.0 http://uk.ps3.ign.com/articles/121/1219448p1.html 1 Cytuj
Grez 33 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 IGN dał 9.0 http://uk.ps3.ign.co.../1219448p1.html czyli zaiebiście wyszła super gierka Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 Za grafikę dali 9.0 a na bank nie jest to tytuł z grafiką na 9;] Ja osobiście tak czy srak biorę tytuł zaraz po premierze. Cytuj
RajuPL 129 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 Już dawno nie biłem się tak mocno z myślami. Zabrać preorder czy poczekać i kupić używkę ... po ograniu dema stwierdzam, że tytuł jest genialny. Zabawa przed konsolą jest niesamowita, fun porównywalny do pierwszego kontaktu z serią THPS, której swego czasu byłem fanem. Właściwie jedyne zastrzeżenie z mojej strony to poziom trudności, dopiero po ostrym treningu udało mi się zdobyć złoto na obydwu trasach. W sumie można to uznać również jako plus, do dzisiaj nie wiem jakim cudem ludzie robią wyniki poniżej 2:00 na trasie "Race it". W sumie dylemat polega raczej brać ME3 czy SSX (nie mam zbyt dużo czasu na gry dlatego takie odprężające wyścigi byłyby idealne) a dwóch nie mam zamiaru kupować. Dyskusja raczej w tym wypadku do innego tematu. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 w ilu to klatkach chodzi? zagrałem dzis, mam wrażenie, że nie czuc wogóle pedu , stok stromy a suniemy po nim jak z małej górki Cytuj
RajuPL 129 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 Jak to nie czuć pędu ... żeby przyśpieszyć musisz przesunąć lewą gałkę do przodu i wcisnąć R2 żeby dodać boosta. Jak czasami przejdę w stan TRICKY to lecę niczym mała rakieta a ewolucje, które w tym czasie wykonuje są "mind blowing". Adrenalina aż się sama z ekranu wylewa. Warto również podczas wyścigu wyskoczyć parę metrów przed końcem wzniesienia, zmniejszysz wtedy trochę amplitudę skoku. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 aha, dobra, musze popróbowac Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 (edytowane) Nooom, czasami na boście i Tricky jest taki chaos i zapierdziel, że nie ogarniam co się dzieje ;p Byle na wyskok, byleby być w powietrzu lub na grind ;] A wspomniany motyw kiedy jesteśmy w Tricky, trzepiemy akrobacje do tego przygrywa muzyczka (remix) jest MEGA. I jeszcze ta za(pipi)ista fala uderzeniowa po wylądowaniu xD jak w Infamous. W ogóle dzisiaj miałem odpalić demko na chwilę a skończyłem grać po ponad 3 godzinach. Syndrom jeszcze jednego przejazdu/pobicia wyniku jest ogromny. Tak jak Raju wspomniał złota ciężko wyrwać (ofc to na plus). No i nie powiem za(pipi)istą motywacją do grania jest ten odpowiednik Autologa bodajże RivalsNet. Pobić znajomego/znajomych z friendlisty - bezcenne ;] Brawa dla EA za ten cały Autolog, rozwijanie go. Ale właśnie zastanawia mnie (nie interesowałem się prędzej) czy będą też normalne wyścigi - multi. W czasie rzeczywistym, czy tylko bicie czasów? I druga sprawa, będzie można wrzucać własny soundtrack? Edytowane 26 lutego 2012 przez SłupekPL Cytuj
RajuPL 129 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 (edytowane) --- Edytowane 8 sierpnia 2014 przez RajuPL 1 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 (edytowane) No to zaje.biście z tym "normalnym mutli" i możliwością wrzucenia własnego soundtracku (w ogóle czad i remixy :o). No właśnie szkoda, że w demie nie dali spróbować Survive it, tu może być niezła jazda. Anyłej jak chcesz to dodaj mnie do listy na Ps3. Miałem kupować Kolekcję Jak-a ale chyba wezmę w tygodniu tego SSX-a, za cholerę nie chce mi się czekać aż stanieje. No chyba, że ME3 wygra, no ale to tak czy siak można już na zapas się ustawić ;] Zresztą z tego co pisałeś masz ten sam problem SSX czy ME3 hehe. PS. Jednej rzeczy nie kumam - od czego zależy czy zrobimy trick na helikopterze? To losowo wchodzi czy jak? Edytowane 26 lutego 2012 przez SłupekPL Cytuj
RajuPL 129 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 (edytowane) --- Edytowane 8 sierpnia 2014 przez RajuPL 1 Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 nigdy nie grałem w SSX'a, ale jak spróbowałem dema, to potwierdziły się przypuszczenia, że to gra stworzona dla mnie; raczej w premierowej cenie nie kupię, ale na pewno bardzo chętnie dołączę go do swojej kolekcji; grafika rzeczywiście nie urywa głowy, ale i tak jest przyzwoicie... poza tym, przy tym pędzie chyba nie ma czasu na ocenianie jakości tekstur; nawet, jeśli wyglądałaby jeszcze gorzej, to z samej jakości gameplayu płyną tony miodu i zdecydowanie warto zagrać Cytuj
RajuPL 129 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Słupek, pobiłem właśnie Twój czas na trasie i score w trick it. Keep up mate! Wydaje mi się że spokojnie można zgarnąć więcej punktów. Początek do tamy mam opracowany w każdym calu, później się gubię. Swoją drogą w dzień premiery (1 marca) wieczorem będzie konserwacja PSN, nici z gry online. Chyba dopiero zacznę jeździć w piątek. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 (edytowane) Tyle męczarni na marne ;p gratsy. A ile wbiłeś w Trick it? I jaki czas? Ja na razie odpuszczam demko bo cholera nie skończę Mass Effecta ;] Edytowane 27 lutego 2012 przez SłupekPL Cytuj
RajuPL 129 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 (edytowane) 1 milion więcej od Ciebie chyba mam jakoś ponad 13. Spokojnie da radę więcej, tak jak pisałem wcześniej nie mam pomysłu na przejazd trasy za tamą ... W wyścigu jestem ~1 sekundę szybszy ale też popełniłem dużo błędów. Widziałem Twojego ghosta i okazuje się, że nie zabrałeś bardzo ważnego skrótu w sumie właśnie tam nadrobiłem 3 sekundy i udało mi się Ciebie wyprzedzić. Ultima już ma swoje kopie "Dostępność: Zwykle w 24 godz." Fuck it, zamawiam! Edytowane 27 lutego 2012 przez RajuPL Cytuj
Maggort 21 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Ultima już ma swoje kopie "Dostępność: Zwykle w 24 godz." Fuck it, zamawiam! Ciekawe kiedy będą wysyłać jeśli już mają . Cytuj
Grez 33 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Słupek, pobiłem właśnie Twój czas na trasie i score w trick it. Keep up mate! Wydaje mi się że spokojnie można zgarnąć więcej punktów. Początek do tamy mam opracowany w każdym calu, później się gubię. wydaje mi się że można więcej http://www.youtube.com/watch?v=mZ7rCy4trvU Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi