zalef88 53 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Poj.ebało go. Ale bym już pograł w pełną wersję, co odpalę demo lub zobaczę filmik taki jak ten, to coraz bardziej się napalam Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 No nieźle,ale jadąc tym tropem myślę,że da się wycisnąć jeszcze więcej,ja tam nie próbowałem robić tego typu rzeczy,może spróbuje w pełnej wersji. Cytuj
RajuPL 129 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 http://www.gametrailers.com/video/review-hd-ssx/727370 Review od GT Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Launch trailer Niektórzy juz grają, ja może też dzisiaj dorwę swoją kopię :blum1: Cytuj
Grez 33 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 kurde, sklepy coś milczą o dodatkowej zawartości (japonia) a jak dobrze pamiętam to ps3 takową dostanie Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 góra Fuji jako ekskluzywne dlc na ps3 Cytuj
Grez 33 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 góra Fuji jako ekskluzywne dlc na ps3 ale rozumiem , że jest ona zawarta już na płycie ?? Cytuj
RajuPL 129 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Ja zamierzam zacząć grać od piątku. Dodajcie mnie do znajomych - RajuPL albo podajcie swoje PSN id z pewnością będę regularnie starał się bić rekordy a kilku dodatkowych graczy na liście zawsze się przyda jako konkurencja. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 (edytowane) góra Fuji jako ekskluzywne dlc na ps3 ale rozumiem , że jest ona zawarta już na płycie ?? edit - w sumie z tego co piszą to nie wiem czy to będzie na płycie czy na storze i czy będzie płatne czy nie. w każdym razie na pewno góra Fuji jest ekskluzywem Edytowane 29 lutego 2012 przez Ficuś Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Jak zobaczycie ocenę SSX'a w nowym PE to będziecie w szoku haha. Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Jak zobaczycie ocenę SSX'a w nowym PE to będziecie w szoku haha. Wrzuć z spoilerze jaka jest ocena - od czasu przejęcia pałeczki przez Butchera już nie kupuję PSX. Pewnie -5 dali. Mi demko podeszło, i to bardzo. Jakaś odskocznia od natłoku FPSów. Prawdopodobnie dziś po pracy podejdę do MM i jak cena będzie w okolicach 179zł to kupuję. Cytuj
TAILOR 9 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Osobiście to Ja już dawno przestałem sugerować się ocenami. I nie tylko w PSXe, ale w ogóle. W ciemno strzelam, że nowy SSX złapał 7. Ale tak na prawdę kogo to obchodzi. Tym którym się podoba i tak kupią nawet jakby dostał 5. A dla podgrzania atmosfery, It's tricky http://youtu.be/mGEJMmzKviY Cytuj
RajuPL 129 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 Zacząłem wczoraj grać. Krótko i na temat "Fun, fun, fun!" Ilość contentu jest ogromna, frajda z przejazdów niesamowita. Faktycznie warto zaliczyć Deadly Descents jako przygotowanie. Pozwala ono odblokować postacie i poznać ich historie. Myślałem, że online pass będzie umożliwiał dostęp do RidersNet. Okazuje się, że jest potrzebny tylko w celu zbierania pieniędzy z Global Eventow. Pozwala on również kupować legendarne przedmioty dla naszego bohatera. Jeśli macie okazję kupić używkę bez kodu, bierzcie w ciemno, pass jest "useless". Czy tylko ja gram na PS3 w tą grę na forum ? Nadal szukam ludzi do wspólnego bicia rekordów. PSN id RajuPL Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Widzę, że mój post był chyba zbyt krótki i się nie spodobał. Na prawdę tak mało osób gra w SSXa? Brakuje mi konkretnych rekordów do pobicia - PSN ID MathiuPL. Oferuję dość wyśrubowane rekordy. Jeśli ktoś szykuje się na platynę, to polecam dołączyć się do Global Eventu: Alps -> Vorassay -> Beyond the Fall (najlepiej zarówno Trick It, jak i Race It), ponieważ do platyny trzeba zdobyć odznakę (badge) za uczestnictwo w Evencie z przynajmniej 50,000 innymi graczami - jako, że ten Event trwa najdłużej (2 tyg.), trwa akcja nawołująca do uczestnictwa właśnie tam, żeby wszyscy uczestnicy mogli zdobyć odznakę. Ogólnie na pierwszy ogień poszedł World Tour, który pękł w 4 godziny (jazda z ostatnim bossem potrafi napsuć krwi). Teraz biorę się za mięsko tej produkcji, czyli Explore i czasem wystąpię w jakimś Global Evencie. Gdyby ktoś potrzebował sposób na szybkie wymaksowanie levela jakiejś postaci: Istnieje śnieżynka, która daje 1 mln kasy, a co za tym idzie, 1 mln EXP dla postaci, która go zbierze: http://www.youtube.com/watch?v=3Az_5Wz9Lzo Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 Ja gram od soboty ale gra jest pożyczona i niestety nie mam online pass'a. Czekam aż trochę potanieje i wtedy kupię. Co do samej gry to jestem pozytywnie zaskoczony. To jest dokładnie to na co czekałem, nie sugerujcie się oceną w PSX Extreme, powinna być na poziomie 8/8+. Jedyne co mi się nie podoba jak do tej pory, to utwory hip hopowe , poprostu nie trawię tego gatunku ale na szczęście można wyłaczyć. Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 14 marca 2012 Opublikowano 14 marca 2012 (edytowane) Na prawdę tak mało osób gra w SSXa? Brakuje mi konkretnych rekordów do pobicia - PSN ID MathiuPL. Oferuję dość wyśrubowane rekordy. Wyśrubowane powiadasz... W.Y.J.E.B.A.N.E. wyniki masz... Dzięki za tip odnośnie śnieżynki. W sklepie jest deska dla Alex za 2.000.000 i trochę mi brakuje. Przedmiot jest dostępny jakieś 50 godzin jeszcze, więc zgarnę śnieżynkę i kupuję tę dechę. Edytowane 14 marca 2012 przez Kris77 Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Na PS Store jest DARMOWE DLC "Mt. Fuji & Friends Pack" i waży całe 8852 KB Jeszcze nie sprawdzałem ale oprócz góry Fuji doszły chyba dwie postaci - Eddie Wachowski i Travis Rice. Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 (edytowane) Potwierdzam, jest góra Fuji i 2 dodatkowe postaci. Plus jeszcze jakieś bonusowe deski. Edytowane 5 kwietnia 2012 przez Kris77 Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 (edytowane) Dołączajcie to eventu na Himalajah bo nie mogę wbic odznaki za 50K typa Edytowane 6 kwietnia 2012 przez Kalinho_PL Cytuj
Mateusz Staniszewski 0 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Elo elo, Szukam ludzi do bicia moich rekordow PSN ID: ShinMoteuchi Z checia przyjme Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Jak tam ludzie postęp w grze? Ja już pocisnąłem platynę - brakuje mi tylko online pass, żeby zaliczyć odznaki za zdobycze w Global Eventach. Szukam kogoś kto odsprzeda taniej, niż jest w PSStore. Mam już 2 postacie (Mac i Moby) na 11 lvlu. Lecę teraz złota w każdym evencie w Explore, ale z powodu ograniczonego czasu będzie to jednak trwało dość długo - na razie Patagonia zaliczona i chyba większość z Rockies. Oczywiście poza wykręceniem złota, staram się też wyśrubować jak najlepszy rekord. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 W World Tour nie w każdym Race jestem pierwszy a pojawiają mi się złote chorągiewki na szczycie. Tak ma być? Jakoś tak nie po normalnemu. Jak ktoś gra jeszcze to dodajcie do znajomków, poszlifujemy wyniki. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Tak ma być bo to gra dla idiotów i sama się przechodzi. Bycie 3 to sukces (podium przecie). Dałem se siana z tym tytułem bo po chwilowym zachwycie doszedłem do wniosku, że to casualowa, pozbawiona skilla papka. Zdecydowanie wolałem odsłonę na Dreamcasta. Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 @up Ale masz na liście znajomych samych niedzielnych graczy (bez urazy dla niedzielnych graczy)? Bo nie wiem czy wiesz, ale w tej grze nie chodzi o zdobywanie brązów i przejście World Tour... Takie gry są właśnie najlepsze - chcesz mieć łatwo? Puść pada, niech sobie rajder zjedzie z górki i zdobędzie brąz, jeśli sprawia Ci to frajdę. Chcesz wyzwania? Dodaj konkretnych znajomych do listy i spróbuj dotrzymać im kroku. Zapewniam, że radość z pobicia wyśrubowanego rekordu po "setnej" próbie jest niesamowita... No i zawsze możesz znajomemu potem napisać "Llllooooooser" Zresztą... nawet zdobycie samych złotek nie jest specjalnie łatwe, więc wszystko zależy od Twojego podejścia. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 23 kwietnia 2012 Opublikowano 23 kwietnia 2012 Nie wiem - dla mnie gra chyba po prostu nie podeszła. Nie widzę problemów w robieniu konkretnych trików w trybie Tricky - wystarczy łączyć skoki trzymając kwadrat albo kółeczko i tyle Ściganie się mnie irytuje a tryb survival to w ogóle porażka i walka z kamerą / randomem wingsuit'a. No nie podoba mi się i tyle Rozumiem jednak, że można się wczuć. W co nie można? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi