Opublikowano 9 marca 201114 l Ok, ale argument o grzaniu ciała odpada w sytuacji, kiedy koleś śmiga w koszulce na ramiączkach .
Opublikowano 10 marca 201114 l No ta tego nie zauważyłem ale pewnie powód jakiś mają i nie chodzi tu o "lans"
Opublikowano 10 marca 201114 l Autor Chodzi o reklame. Rozumiem zawodowców, bo taki Kai Greene ćwiczy, udziela wywiady w czapce jakieś firmy, ale durrah? A jeżeli mowa o Greenie, w tym roku nie wystartuje na Mr. Olimp, podobno problemy z brzuchem (od sterydów mu zbytnio wywaliło). Następny rok ma być jego (zmienił także trenera). Jego chyba najlepsza forma, podczas której i tak miał brzuch, mimo wszystko zawsze mu dopingowałem. Edytowane 10 marca 201114 l przez YETI
Opublikowano 10 marca 201114 l Zatem jest debilem noszacym czapke na silowni, bo prosi nosza je za kase.
Opublikowano 10 marca 201114 l Autor Albo kiedy jest zimno. Np. w zimę. Ale durrah mieszka w Gizie i tam ćwiczy. Czyli jest debilem.
Opublikowano 13 marca 201114 l Kurwa, ta historia z Bruce'em jest za(pipi)ista, właśnie tak powinni myśleć wszyscy. Ide pobiegać.
Opublikowano 13 marca 201114 l (pipi)a, Sebas, masz plusa za historyjkę z Brucem.Zawsze dawał z siebie wszystko.Jak leżał przykuty do łóżka sparaliżowany od stóp po szyję (na skutek kontuzji w kręgosłupie - nabawił się tego od skłonów ze sztangą) a lekarze nie dawali mu żadnych szans, to trenował "w myślach" a jego żona robiła za niego notatki.Oczywiście wrócił do pełnej formy a nawet ją poprawił trenując jeszcze intensywniej - beyond the limits. Polecam przy okazji "Tao of Jeet Kune Do" - tą z czarną okładką, ciężko ją teraz dostać po polsku. Edytowane 13 marca 201114 l przez Kazub
Opublikowano 16 marca 201114 l Autor http://www.youtube.com/watch?v=TRur9d8sU6k&feature=related Reszta części w prawym pasku. Edytowane 16 marca 201114 l przez YETI
Opublikowano 21 marca 201114 l Myślę, że nie wymaga komentarza. No a jeśli ma to człowiek całkowicie gdzieś a mimo to ćwiczy???
Opublikowano 21 marca 201114 l To znaczy, ze jest swiatly. Mimo, ze slowa bruce'a sa piekne, a jego samego darze olbrzymia sympatia, to niestety nie zmienia faktu, ze byl hipokryta Moim zdaniem takie slowa z ust hardkorowego, znerwicowanego narkomana nic nie znacza:/ ...pokazmy mu zatem co naprawde znacza te slowa :>
Opublikowano 21 marca 201114 l byl hipokryta Moim zdaniem takie slowa z ust hardkorowego, znerwicowanego narkomana nic nie znacza:/ Możesz to rozwinąć bo nie do końca rozumiem. btw. pozdrawiam pajaca, który notorycznie minusuje mnie w tym temacie, masz jakieś kompleksy ? To wypier,dalaj. Edytowane 21 marca 201114 l przez Kazub
Opublikowano 22 marca 201114 l Przeczytałem na razie tylko dwie, możesz jakąś polecić ? "hardkorowy, znerwicowany narkoman" ??? Gdzie ta hipokryzja ? Edytowane 22 marca 201114 l przez Kazub
Opublikowano 22 marca 201114 l To znaczy, ze jest swiatly. Tego nie rozumiem Jak ktoś po prostu ćwiczy dla zdrowia i funu, bez spinki na punkcie wyników to super. Nie wiem co M chciał wnieść tym pytaniem, ja to odczytuję jako głupią zaczepkę. Nikt tu się przecież nie czuje lepszy bo żyłuje osiągnięcia. Mimo, ze slowa bruce'a sa piekne, a jego samego darze olbrzymia sympatia, to niestety nie zmienia faktu, ze byl hipokryta Moim zdaniem takie slowa z ust hardkorowego, znerwicowanego narkomana nic nie znacza:/ Całe życie katował swoje ciało, rozwijał do granic i je przekraczał. Nie wiem co masz na myśli przez "znerwicowanego narkomana" ale nawet jeżeli zaćpał się na śmierć to niejako potwierdził swoje słowa - nie narzucał sobie ograniczeń, rozwijając ciało czy też umysł. Próbował wszystkiego.
Opublikowano 22 marca 201114 l Bruce Lee pod koniec swojego krótkiego, ale bardzo intensywnego życia pracował na potęgę. Codziennie trenował, pracował nad jednym filmem w tym samym czasie prowadząc rozmowy o kolejnym filmie,prowadził indywidualne lekcje Jeet Kune Do, sporządzał wieczorami masę notatek na temat treningu, walki i ogólnych przemyśleń natury czysto filozoficzej, miał przy tym żonę i dwoje dzieci. Pokaż mi drugiego takiego "znerwicowanego narkomana" a sam się pofatyguję i pomogę mu wyjść z nałogu. Że zażywał opium i marihuanę ? No, ale nie robił tego w hurtowych ilościach, nadużywał ale nie ćpał na umur. Warto zaznaczyć że bił się w tym czasie ze "swoimi demonami", jako że był myślicielem i człowiekiem czynu to targały nim wątpliwości i obawy. Ciężko jednoznacznie określić przyczynę jego śmierci, chodź opium mogło się w jakimś tam stopniu do niej przyczynić. Na niedługo przed śmiercią wykonywał badania lekarskie (miewał wtedy chwile osłabienia), wyniki miał wzorowe, fizycznie i morfologicznie był o 10 lat młodszy niż w rzeczywistości, na ale stało się jak się stało. "Trzeba zachować równowagę pomiędzy instynktownym działaniem a wyuczonymi technikami i ruchami. Jeżeli przechylisz szalę na jedną stronę nie będziesz się wiele różnił od zwierząt, jeżeli w drugą to staniesz się `mechanicznym człowiekiem`. Zarówno w martial arts jak i w życiu sztuką jest dokonywać trafnych wyborów i zachować równowagę"
Opublikowano 24 marca 201114 l Sebas, moim zdaniem zazywanie narkotykow stoi w sprzecznosci z tymi slowami. Kazub zobacz lepiej jakie narkotyki znaleziono w jego krwi podczas sekcji zwlok;) A hardkorowy dla mnke byl, bo je laczyl.
Opublikowano 26 marca 201114 l Dzieki, ze napisales o klasyce. Moge bezpiecznie zobaczyc. Po jednym z filmow z Kai z tego linka zadzialalo to demotywujaco. Rusza sie tragicznie wolno ale to jeszcze pol biedy. Natomiast plecy... blleeeee... wyglada to jakby mial jakies narosla. Az mnie odrzucilo i juz z mniejszym zapalem bralem sie za kolejne filmiki w tym watku. Edit. Swietnie sie to oglada. Pot i placz ale wyglad klasyczny a nie przerosniety i wyhodowany na chemii. No i ciemni na zawodach tam sa tylko afroamerykanie.
Opublikowano 27 marca 201114 l Hehe, ale to tez wyhodowane na chemii Wtedy sterydy kupowali w aptece bez recepty xD Tak nie da sie wygladac bez koksu. To jest fizycznie niemozliwe. Tak ja cena albo lesnar tez nie Kazub, hehe. A juz na pewno nie w 5 lat bez koksu xD