Litwin81 1 160 Opublikowano 20 czerwca 2011 Opublikowano 20 czerwca 2011 (edytowane) W 2 części w 14:30 sek jaki jego ojciec jest naiwny Jak nie stosuje SAA to skąd ma takie suty Poza tym jego ojciec wygłasza tam kilka teorii z doopy wziętych,tak jakby sam tego doświadczył i na swoim przykładzie się wypowiada.Dla tych co minusują a nie rozumieją o co chodzi,spieszę donieść ze efke jest zakazana właśnie przez to że w usa sporo ludzi przedawkowało jej stosowanie i im się umarło. Edytowane 20 czerwca 2011 przez Litwin25 Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 21 czerwca 2011 Autor Opublikowano 21 czerwca 2011 (edytowane) Natural Freak, Kelechi Opara. Są tez inne filmiki z nim (min. trening nóg i pleców). Edytowane 21 czerwca 2011 przez YETI Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 30 czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 czerwca 2011 (edytowane) Właśnie miałem wychodzić na trening i coś mnie naszło żeby sprawdzić konto Zhasniego. Dobrze zrobiłem, bo dziś pojawił się nowy filmik, który sprawił, że za godzinę strasznie skatuje barki i łydki. Te wszystkie boostery azotowe mogą się schować przy tym produkcje. Edytowane 30 czerwca 2011 przez YETI Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Boostery "NO" są mało warte,teraz wcinam insulin pumpa,naładuję się węglami to nie dość że siła jest to i pompa nie współmiernie lepsza. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Wzruszajaca historia Denisa :potter: http://www.joemonster.org/filmy/21836/Wzruszajaca_historia_Dennisa Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Wzruszajaca historia Denisa :potter:http://www.joemonster.org/filmy/21836/Wzruszajaca_historia_Dennisa Widziałem to kiedyś,dziwna matka,dziwne laski i "gęsta"sytuacja jak weszły te leszczyki Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Nie rozumiem tylko po co wyszedł, tamci by pewnie siedzieli i bali się odezwać. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Głupio mu było,że jest postrzegany tylko przez pryzmat wyglądu,bardziej go traktowali jak zwierze w zoo,mimo iż sami nic sobą nie prezentowali. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Dochodzimy tutaj do problemu przekoksowania - mutanci sa wysmiewani i wytykani palcami. Ja sie nie dziwie, bo to nie jest normalne. Odwrotnosc anoreksji - bigoreksja. Swietny film krotkometrazowy - koles gigantyczne kompleksy i niezdrowe stosunki z matka "zalecza" koksowaniem i pakowaniem. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Dochodzimy tutaj do problemu przekoksowania - mutanci sa wysmiewani i wytykani palcami. Ja sie nie dziwie, bo to nie jest normalne. Odwrotnosc anoreksji - bigoreksja. Swietny film krotkometrazowy - koles gigantyczne kompleksy i niezdrowe stosunki z matka "zalecza" koksowaniem i pakowaniem. Myślę że koksowanie to najmniejszy z jego problemów Prędzej bym dociekał o co chodzi z matką,zresztą kolo w filmie mówi ze jest kulturystą i przygotowuje się do zawodów.Ja na jego miejscy nie czuł bym się skrępowany,prędzej tamci kolesie powinni poczuć się głupio ze mają nie odróżniają się od kobiet. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Właśnie o to mi chodziło, laski pieją z zachwytu, wchodzą jakieś kołki, a on wychodzi bez słowa . Na co on tu liczył ? Wyglądało to tak, jakby się nieźle bawił, po czym poczuł się zażenowany pojawieniem się jakichś randomowych kolesi których mógł zwyczajnie olać, ewentualnie przytemperować któregoś w razie jak by zachowywał się nie stosownie. Brakuje mu pewności siebie i siły przebicia (sic!) , co widać po jego relacjach z matką. 1 Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 Właśnie chciałem napisać że to pewnie przez te wiecznie niańczenie przez samotną matkę Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 6 lipca 2011 Autor Opublikowano 6 lipca 2011 Brakuje mu pewności siebie i siły przebicia (sic!) , co widać po jego relacjach z matką. To już kwestia psychiki, dużo może zawdzięczać matce. Też znam jednego kolesia, który spędził na siłowni już z 7 lat, świetnie wygląda, a jest skryty, małomówny, a w relacji z kobietami najchętniej byłby niewidzialny. Dedication, hard work, decidaction, hard work... 1 Cytuj
michal 558 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 Właśnie o to mi chodziło, laski pieją z zachwytu, wchodzą jakieś kołki, a on wychodzi bez słowa . Na co on tu liczył ? Wyglądało to tak, jakby się nieźle bawił, po czym poczuł się zażenowany pojawieniem się jakichś randomowych kolesi których mógł zwyczajnie olać, ewentualnie przytemperować któregoś w razie jak by zachowywał się nie stosownie. Brakuje mu pewności siebie i siły przebicia (sic!) , co widać po jego relacjach z matką. koksików należy gasić inteligencją. Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 Motywacja aby cos zrobic ze soba skoro inni tez moga. 4 lipca 1610 r. - bitwa pod Kłuszynem. 6500 naszych kontra 35000 Ruskich i Szwedów. Straty 300 naszych i ponad 8000 przeciwnikow. http://www.youtube.com/watch?v=cRZ-PKm890w&feature=player_embedded Wikipedia Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 Właśnie o to mi chodziło, laski pieją z zachwytu, wchodzą jakieś kołki, a on wychodzi bez słowa . Na co on tu liczył ? Wyglądało to tak, jakby się nieźle bawił, po czym poczuł się zażenowany pojawieniem się jakichś randomowych kolesi których mógł zwyczajnie olać, ewentualnie przytemperować któregoś w razie jak by zachowywał się nie stosownie. Brakuje mu pewności siebie i siły przebicia (sic!) , co widać po jego relacjach z matką.koksików należy gasić inteligencją. Jeżeli się ja posiada,gorzej jak i oni ją posiadają i zgaszą ciebie,bądź co gorsza zamiast siły argumentu użyją argumentu siły. Cytuj
michal 558 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 rzadko się zdarza by paker miał jakiś wyśrubowany iloraz inteligencji. 2 Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 rzadko się zdarza by paker miał jakiś wyśrubowany iloraz inteligencji. Ja widocznie spotykam wyuczonych Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 11 lipca 2011 Autor Opublikowano 11 lipca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6_47GrmT_Xg I jak tu skoncentrować się na treningu? Ja na szczęście nie mam takiego problemu, bo u nas fitness jest na parterze, a na siłkę chodzą tylko stare, grube baby. :confused: Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 Moja idolka,tylko szkoda tych cycków sztucznych a tutaj jak kiedyś wyglądała: Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 12 lipca 2011 Opublikowano 12 lipca 2011 Chyba ciezko bedzie powiedziec rodzicom o Waszej orientacji Panowie? ;/ Im brakuje tylko siusiuaka do bycia facetami. I to naprawde meskimi. Nowy na silowni: http://www.joemonster.org/filmy/36587/Nowy_na_silowni Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=BRxrowcvOIw&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=OXtHlqiacDs&feature=related Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 18 lipca 2011 Autor Opublikowano 18 lipca 2011 Niesamowicie docięty, ciekawe ile waży i ile ma wzrostu. Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 30 lipca 2011 Autor Opublikowano 30 lipca 2011 (edytowane) Edytowane 30 lipca 2011 przez YETI Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 sierpnia 2011 Evan "Ox" Centopani: Road to the Arnold Jest jeszcze 3 część. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi