Litwin81 1 155 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 (edytowane) W 2 części w 14:30 sek jaki jego ojciec jest naiwny Jak nie stosuje SAA to skąd ma takie suty Poza tym jego ojciec wygłasza tam kilka teorii z doopy wziętych,tak jakby sam tego doświadczył i na swoim przykładzie się wypowiada.Dla tych co minusują a nie rozumieją o co chodzi,spieszę donieść ze efke jest zakazana właśnie przez to że w usa sporo ludzi przedawkowało jej stosowanie i im się umarło. Edytowane 20 Czerwca 2011 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 (edytowane) Natural Freak, Kelechi Opara. Są tez inne filmiki z nim (min. trening nóg i pleców). Edytowane 21 Czerwca 2011 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 (edytowane) Właśnie miałem wychodzić na trening i coś mnie naszło żeby sprawdzić konto Zhasniego. Dobrze zrobiłem, bo dziś pojawił się nowy filmik, który sprawił, że za godzinę strasznie skatuje barki i łydki. Te wszystkie boostery azotowe mogą się schować przy tym produkcje. Edytowane 30 Czerwca 2011 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Boostery "NO" są mało warte,teraz wcinam insulin pumpa,naładuję się węglami to nie dość że siła jest to i pompa nie współmiernie lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Wzruszajaca historia Denisa :potter: http://www.joemonster.org/filmy/21836/Wzruszajaca_historia_Dennisa Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Wzruszajaca historia Denisa :potter:http://www.joemonster.org/filmy/21836/Wzruszajaca_historia_Dennisa Widziałem to kiedyś,dziwna matka,dziwne laski i "gęsta"sytuacja jak weszły te leszczyki Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Nie rozumiem tylko po co wyszedł, tamci by pewnie siedzieli i bali się odezwać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Głupio mu było,że jest postrzegany tylko przez pryzmat wyglądu,bardziej go traktowali jak zwierze w zoo,mimo iż sami nic sobą nie prezentowali. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Dochodzimy tutaj do problemu przekoksowania - mutanci sa wysmiewani i wytykani palcami. Ja sie nie dziwie, bo to nie jest normalne. Odwrotnosc anoreksji - bigoreksja. Swietny film krotkometrazowy - koles gigantyczne kompleksy i niezdrowe stosunki z matka "zalecza" koksowaniem i pakowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Dochodzimy tutaj do problemu przekoksowania - mutanci sa wysmiewani i wytykani palcami. Ja sie nie dziwie, bo to nie jest normalne. Odwrotnosc anoreksji - bigoreksja. Swietny film krotkometrazowy - koles gigantyczne kompleksy i niezdrowe stosunki z matka "zalecza" koksowaniem i pakowaniem. Myślę że koksowanie to najmniejszy z jego problemów Prędzej bym dociekał o co chodzi z matką,zresztą kolo w filmie mówi ze jest kulturystą i przygotowuje się do zawodów.Ja na jego miejscy nie czuł bym się skrępowany,prędzej tamci kolesie powinni poczuć się głupio ze mają nie odróżniają się od kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Właśnie o to mi chodziło, laski pieją z zachwytu, wchodzą jakieś kołki, a on wychodzi bez słowa . Na co on tu liczył ? Wyglądało to tak, jakby się nieźle bawił, po czym poczuł się zażenowany pojawieniem się jakichś randomowych kolesi których mógł zwyczajnie olać, ewentualnie przytemperować któregoś w razie jak by zachowywał się nie stosownie. Brakuje mu pewności siebie i siły przebicia (sic!) , co widać po jego relacjach z matką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Właśnie chciałem napisać że to pewnie przez te wiecznie niańczenie przez samotną matkę Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Brakuje mu pewności siebie i siły przebicia (sic!) , co widać po jego relacjach z matką. To już kwestia psychiki, dużo może zawdzięczać matce. Też znam jednego kolesia, który spędził na siłowni już z 7 lat, świetnie wygląda, a jest skryty, małomówny, a w relacji z kobietami najchętniej byłby niewidzialny. Dedication, hard work, decidaction, hard work... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Właśnie o to mi chodziło, laski pieją z zachwytu, wchodzą jakieś kołki, a on wychodzi bez słowa . Na co on tu liczył ? Wyglądało to tak, jakby się nieźle bawił, po czym poczuł się zażenowany pojawieniem się jakichś randomowych kolesi których mógł zwyczajnie olać, ewentualnie przytemperować któregoś w razie jak by zachowywał się nie stosownie. Brakuje mu pewności siebie i siły przebicia (sic!) , co widać po jego relacjach z matką. koksików należy gasić inteligencją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Motywacja aby cos zrobic ze soba skoro inni tez moga. 4 lipca 1610 r. - bitwa pod Kłuszynem. 6500 naszych kontra 35000 Ruskich i Szwedów. Straty 300 naszych i ponad 8000 przeciwnikow. http://www.youtube.com/watch?v=cRZ-PKm890w&feature=player_embedded Wikipedia Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Właśnie o to mi chodziło, laski pieją z zachwytu, wchodzą jakieś kołki, a on wychodzi bez słowa . Na co on tu liczył ? Wyglądało to tak, jakby się nieźle bawił, po czym poczuł się zażenowany pojawieniem się jakichś randomowych kolesi których mógł zwyczajnie olać, ewentualnie przytemperować któregoś w razie jak by zachowywał się nie stosownie. Brakuje mu pewności siebie i siły przebicia (sic!) , co widać po jego relacjach z matką.koksików należy gasić inteligencją. Jeżeli się ja posiada,gorzej jak i oni ją posiadają i zgaszą ciebie,bądź co gorsza zamiast siły argumentu użyją argumentu siły. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 rzadko się zdarza by paker miał jakiś wyśrubowany iloraz inteligencji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 rzadko się zdarza by paker miał jakiś wyśrubowany iloraz inteligencji. Ja widocznie spotykam wyuczonych Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6_47GrmT_Xg I jak tu skoncentrować się na treningu? Ja na szczęście nie mam takiego problemu, bo u nas fitness jest na parterze, a na siłkę chodzą tylko stare, grube baby. :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Moja idolka,tylko szkoda tych cycków sztucznych a tutaj jak kiedyś wyglądała: Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Chyba ciezko bedzie powiedziec rodzicom o Waszej orientacji Panowie? ;/ Im brakuje tylko siusiuaka do bycia facetami. I to naprawde meskimi. Nowy na silowni: http://www.joemonster.org/filmy/36587/Nowy_na_silowni 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=BRxrowcvOIw&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=OXtHlqiacDs&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Niesamowicie docięty, ciekawe ile waży i ile ma wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 (edytowane) Edytowane 30 Lipca 2011 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Evan "Ox" Centopani: Road to the Arnold Jest jeszcze 3 część. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi