Skocz do zawartości

Motywacja

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

@UP skur**syn ma rozmach. Wielu mówi że to ich nie nakręca bo nie taki wygląd to kalectwo jednak moim zdaniem tu nie chodzi tyle co o wygląd a o to że oni przekraczają swoją granice bólu i to widać .Właśnie to w tego rodzaju filmikach mi się podoba.

http://www.youtube.com/watch?v=1TeQpXPY9nQ to też świetne. A i co najważniejsze robią to bo to lubią a nie by sikorki na plaży piszczały.

Edytowane przez szarku123
  • Plusik 1
Opublikowano

Ten ból jest trochę inny,bo podczas takiego treningu wydziela się też dopamina,więc jest całkiem spora grupa ludzi,którym taki bolesny trening sprawia frajdę :P Co nie zmienia faktu,że większość ludzi nie odważyłaby się nawet na najmniejszy ból,bo mają lenia.

Opublikowano

Mnie troche smiesza te zachwyty nad ich hardkorowym treningiem. Ekscytujecie sie jaka to super motywacje do ciezkiego treningu macie po stacku przedtreningowym - wyobrazcie sobie co oni musza czuc kiedy w ich zylach praktycznie nonstop krazy po kilka srodkow anabolicznych, przede wszystkim testosteron, ktory powoduje m.in. euforie i zlosc. Chyba wiecie jak dobry jest trening kiedy jestescie w(pipi)ieni. Pewnie trzeba by pomnozyc to razy 15 i by wyszlo co oni czuja ;f Taka intensywnosc bez koksu - to moze robic wrazenie.

IMO!!!!!

Opublikowano

@up

muzyka z Dragon Balla :D za kilka lat tez bede takie rzeczy robil, zobaczycie :)

btw. po obejrzeniu 'galerii zdjec' na sfd, czy wlasnie kilku filmikow z tego topicu naprawde chce mi sie cwiczyc i mnie to motywuje do dalszej pracy nad soba.

Opublikowano

Zhasni ma poważnego konkurenta. Nowy filmik Morfelina.

Dziś czuje się słabo, lekka gorączka, kręcenie w żołądku, trening odpuszczam, ale po obejrzeniu tego aż mnie rozrywa od środka. Jutro szykuje się świetny trening. ^^

Opublikowano (edytowane)

Polska produkcja, całkiem dobra. IMO Zhasni ma najlepsze filmiki. Passion for Bodybulding, Beauty of Bodybulding i Bodybuilding - Challenge Accepted. Trzy najlepsze filmiki, które za każdym razem nakręcają tak samo mocno na trening, mistrzostwo. Best pre-workout supplement.

Edytowane przez YETI