Skocz do zawartości

Motywacja

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie zamiast Ci odpisywac (jeszcze raz dzieki za caly wpis) po prostu biore opcje: Dzialaj. Zdam relacje w przyszlym tygodniu jak mi poszlo. Chyba wrzuce przedtreningowke i do przodu. O ile mi serce wytrzyma ;p

Opublikowano

A moze zamiast wodki ktora toleruje tylko okazjonalnie moge sie zalozyc o kilka tabliczek czekolady ;p ?

Szczerze mowiac po prostu musze i jesli po kilku tygodniach bede rzygal ciezarami to oleje temat. Z bolem serca bo w sumie chodzi mi o ogolna sprawnosc i kondycje. Po to aby mi corka za pare lat (pozne tacierzynstwo ma swoje dobre i mniej dobre strony) nie powiedziala, ze stary jestem i staro wygladam. To pierwsze moze sie zgadzac ale z tym drugim mam szanse jeszcze teraz powalczyc ;p

Opublikowano

A moze zamiast wodki ktora toleruje tylko okazjonalnie moge sie zalozyc o kilka tabliczek czekolady ;p ?

Szczerze mowiac po prostu musze i jesli po kilku tygodniach bede rzygal ciezarami to oleje temat. Z bolem serca bo w sumie chodzi mi o ogolna sprawnosc i kondycje. Po to aby mi corka za pare lat (pozne tacierzynstwo ma swoje dobre i mniej dobre strony) nie powiedziala, ze stary jestem i staro wygladam. To pierwsze moze sie zgadzac ale z tym drugim mam szanse jeszcze teraz powalczyc ;p

To po co się łapać za ostre ciężary, zapodaj sobie lekką ogólnorozwojówkę, od tego rzygać nie będziesz, a ruch zrobi swoje :)

Opublikowano

Ostro nie bedzie... troche juz temat przerobilem wiec bedzie tak wlasnie.. ogolnorozwojowo. Tyle, ze na silowni.

Linda to moze nie moj idol ale spoko, nie mialbym nic przeciwko abym tak wygladal jak on (jego kondycji nie znam).

Opublikowano

Haaa fajne zdjecie ale z troche innego powodu. Gdzies wczesniej w filmie widzialem Stallonea z tym jego tatuazem. Od tego momentu kombinuje jakby tu powiekszyc mojego ptaszka ( ;) ) aby wszedl mocno na piers.

Opublikowano (edytowane)

Fatalna forma, przysiad to całkowite poleganie na spotterze a przy 3-4 powtórzeniu babeczka już lata na wszystkie strony.

Gracyanne-Barbosa.jpg

all natural

:bad:

Edytowane przez Sebas
Opublikowano (edytowane)

Nic dziwnego, że koleś ją asekuruje (coś w tym złego?) i nieco lata, przecież tam nie ma 60kg, jak na kobietę jest to wynika znakomity.

Edytowane przez YETI
Opublikowano

W sumie zamiast Ci odpisywac (jeszcze raz dzieki za caly wpis) po prostu biore opcje: Dzialaj. Zdam relacje w przyszlym tygodniu jak mi poszlo.

Zyje choc co to za zycie jak wszystko boli ;p. W kazdym razie pierwszy trening poszedl w miare sprawnie. Po kilku miesiacach przerwy spodziewalem sie, ze bedzie trudniej. Przez przedtreningowke lalo sie ze mnie niemilosiernie (jak zwykle). Najgorzej to dopiero odczulem trening na drugi dzien. Wszystko boli a najbardziej przyczepy miesni przedramiennych. Trudno reke bylo wyprostowac aby mroczek przed oczami nie zobaczyc. Nic to, przemoglem sie i aby rozruszac sie porzadnie po prostu poszedlem a kolejny trening. Wlasnie wrocilem. Przezylem. Za kilka dni powinno byc juz wszystko w normie.

Opublikowano (edytowane)

Kolejny kawałek, który ląduje na mój telefon. Podczas treningu przy tej piosence załącza się "nieśmiertelność". Montaż też świetny, w końcu od Zhasniego.

http://www.youtube.com/watch?v=o-IVVhPrZ0A

PS. Dziś robiłem ćwiczenie z 3:24 na maszynie służącej do łydek. Było to czwarte ćwiczenie na plecy, bardzo fajnie wchodzi, już po pierwszej serii czułem odpowiedni mięsień. Ruchy od 10 do 15, więc ciężar nie duży.

PS2. 4:11 Kevin Levrone 0_O

Edytowane przez YETI
Opublikowano (edytowane)

Co z tego, że ma pojęcie jak psychicznie poległ na całej linii. Mentalnie też trzeba ćwiczyć, rzucać sobie ciągle nowe wyzwania.

Edytowane przez Sebas