Skocz do zawartości

Motywacja

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 181,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ostatnie sekundy najlepsze. :]

• Jak widac niepelnosprawnosc umyslowa nie przeszkadza w zdobywaniu wiekszej sprawnosci fizycznej, bardzo pozytywny filmik:     http://youtu.be/37xRCqBRrlI

• Raz przy Biedrze widziałem jak patus 2 Finlandie zajumał i dawał dyla. Kasjer, który też wyglądał jak patus,  zaczął go gonić to tamten wyrzucił butelki w trawę i uciekł. Jeszcze krzyczał do mnie, żeb

Opublikowano

No wszystko fajnie, tylko że ten maderfaker nic innego nie robi jak siedzi w pakerni.

i nie żyje w Polsce, kraju całkowicie pozbawionym godności i szacunku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Zależy jak kto wygląda, jak jesteś zalany i zaczynasz przygode z siłką, to może motywuje cię taki 60kg szkielet.

Opublikowano

Zależy od priorytetów. Ja wole posturę jednak Tysonowatą ale tamten gościu super fit sylwetka. Dupy by rwał na plazy:) No i plus jak chu.j za to że sie nie poddał i pokazał faka śmierci. Na okładke MH by sie nadawał

Opublikowano

Zależy jak kto wygląda, jak jesteś zalany i zaczynasz przygode z siłką, to może motywuje cię taki 60kg szkielet.

oglądałeś w ogóle ten filmik od początku?

Opublikowano

Hehehe, od tyłu dobry filmik jest. Gościu wysportowany, widać już fajne efekty u niego, dostaje raka przez tą siłownie, po czym zaczyna mu spadać masa, chudnie, wypadają mu włosy, które po chemio terapii mu odrastają. Dobra historia.