Skocz do zawartości

Motywacja

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Szacunek dla takich osób, czasami widzi się kogoś na wózku czy bez ręki i kolesie osiągają w tym sporcie więcej niż niejedna "normalna" osoba. Ja pewnie na ich miejscu siedział bym w domu i nigdzie nie wychodził.

musclefactory

Kolejny koks z więźnia.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 181,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ostatnie sekundy najlepsze. :]

• Jak widac niepelnosprawnosc umyslowa nie przeszkadza w zdobywaniu wiekszej sprawnosci fizycznej, bardzo pozytywny filmik:     http://youtu.be/37xRCqBRrlI

• Raz przy Biedrze widziałem jak patus 2 Finlandie zajumał i dawał dyla. Kasjer, który też wyglądał jak patus,  zaczął go gonić to tamten wyrzucił butelki w trawę i uciekł. Jeszcze krzyczał do mnie, żeb

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

100 razy lepszy motywator niż filmiki ze śmiesznie pokracznie wyglądającymi ludzikami na bombie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

moglibyście nie napierdalać postów co 10 sekund, bo chce wszystko wrzucić elegancko do OFFTOPIC'u?!?! no (pipi)a.

w każdym razie:

Mike vs Bruce Lee ---> kanabis vs Kazub ---> OFFTOPIC

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

ta nutka daje motywacje do machania zelastwem

Opublikowano

chu.ja wbijam w te dysputy czy oni koksują czy nie

robiłem dziś już łapy w superseriach i brzuch, ale po oglądnięciu tego filmiku to bym najchętniej jeszcze jakieś FBW dziś pjerdolnął sobie

Opublikowano

taka szajba jest lepsza niż jakikolwiek alkohol czy używki (przynajmniej te których próbowałem)

jak sie dobrze wyśpie, machne kawe przed cwiczeniem i odpale muzyke na pełną (pipi)e to miewam takiego powera przez cały trening

bezcenne

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

motywacja wiecej niz na silownie :)

Edytowane przez Andżej