Litwin81 1 155 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja właśnie skończyłem tygodniową praktykę na siłowni i jak widziałem że panny cisną tylko bieżnię,to podchodziłem i zagadywałem czy nie chce zrobić treningu siłowego,który spali więcej fatu,ujędrni ją i da więcej siły.7 kobiet zachwyconych,do tego stopnia że nie umiały się pogodzić że od poniedziałku mnie tam nie będzie,wszystko kwestia przedstawienia sprawy. Chichraly sie, ze krasnal po silowni lata. Nie napisałem że się śmiały,tylko że zachwycone Nie oceniaj wszystkich swoją miarą,nie moja wina że panny z ciebie"chichrają" Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 OK, byly zachwycone krasnalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Znaczy z tego co mi kolesie mówili to była solówka , którą spowodował bohater filmiku.Problem w tym że gdy został znokautowany to nagle reszta się zbiegła i zaczęła po nim skakać.Ale szacun za to że nie potrafi nawet na niektóre maszyny ciężaru w talerzach założyć ale i tak ćwiczy i się nie poddaje.Fajnie że chłopaka teraz promują może wybije się trochę i dorobi sobie. Ja z kolei słyszałem, że typek sobie grabił dłużej na to. A dodatkowo, że wcale jakiś biedny nie jest bo niby obraca trawą - wiesz, "kolega kolegi" powiedział. Tak czy siak, dobrze ze ciśnie ciężary. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 (edytowane) Je.ba.niec Warto posłuchać. Nie dość, że (pipi)any superman, to jeszcze sylwetka idealna, dobrze nabity, bf dla mnie idealny. Edytowane 21 Lutego 2014 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Chyba pierwszy film od yetiego w którym gościu nie wygląda jak mutant z Gearsów Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Konkret, ale do Pudziana w trójboju mu jeszcze dużo brakuje : ). Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) Hulk istnieje i jest czarny. haha, dobre Edytowane 2 Marca 2014 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Coś dla odmiany, bo jak otwieram ten temat to aż czuję męski pot. http://www.youtube.com/watch?v=Ng4SDjp94MA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 614 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=LYoFeB2DLMU Dyskutujmy. 0_o Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (edytowane) Piękne słowa Evana na początku. Edytowane 15 Marca 2014 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 W większości wypadków ma rację,ale bez koksu nie osiągali by takich rozmiarów,nie mogli by ćwiczyć tak intensywnie,w życiu nie wycieli by się tak jak obecnie i nie regenerowali by się tak błyskawicznie,ale i tak wiem,że to mega ciężka praca,liczenie kcal i życie tylko pod sport. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Racja, tylko ja odbieram jego słowa trochę inaczej. Przychodzisz na siłownie i mówią ci, że tak bez koksu nie będziesz wyglądał, mija kilka lat i pytają co bierzesz. Na mojej siłce może 5 osób wkłada serducho w trening, reszta coś pomacha, pogada. To jakich oni chcą efektów? Już nie mówię o diecie, bo ta opiera się na kanapkach, obiadkach od mamy i kebabach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 No tak,typowi sezonowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Lubie ogladać filmiki motywacyjne, ale troche mnie w(pipi)ia jak siedzi taki Kai (który twierdzi, że jest 100% natural:))) albo Branch i mówią do kamery, że to wszystko tylko dzięki ciężkiej pracy, że każdy może spełnić swoje marzenia dając z siebie 100%, że trzeba walczyć. Nooo..., (pipi)a prawda. OK, cieżki trening, dieta, poświęcenie, suplementy - to byłoby nic gdyby nie sterydy. Jedzą metanabol jak cukierki, wbijają po 5 gr testosteronu na tydzień, szprycują się insuliną, HGH... Mało tego - zawodnicy fitnessu, te całe aesthetic bodybuilding - też walą po (pipi)e. A później chłopaczki ogladają te wszystkie filmy i po 4 latach treningu są zawiedzeni z efektów. Sorry, są pewne granice, albo ktoś ma za(pipi)istą genetyke (mówa min. o Tobie YETI - stąd też Twoje "nieco" inne spojrzenie na to co można osiągnąć, albo zdecyduję się na szpryce, albo po prostu osiągnie dobrą sylwetke, na miare swoich naturalnych możliwości - nie taką o której marzył, nie taką jak ze zdjęć, bo są pewne granice, których po prostu już bez wspomagania się nie przekroczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Nie od dziś wiadomo że koks zaciera różnice miedzy genetykami a resztą,ale... no właśnie,zawsze jest jakieś ale.Ci najlepsi nie koniecznie walą mega dawki,biją i to jest fakt,ale podejrzewam że teść zamyka się tam w ilości do 1 grama tygodniowo,co nie jest dużo dla chłopa z wagą 140 kg.Ile osób bije więcej a nie wygląda tak jak oni?Na końcu zawsze decydują geny i ciężka praca.Zobaczcie chłopa i jego opis: https://www.facebook.com/BednarowiczFilip "Trening to moja historia. Od 3 lat związany jestem z Pure Jatomi, jako trener osiągnałem w Pure Jatomi wszystko.. " Większość z was pomyśli że to typ estetycznej sylwetki,zbudowanej ciężką pracą,prawda jest jednak okrutna.Znam typa od którego bierze hgh,dekę i teścia.Do tego chłop nie ma nóg,ma z 90 fotek an których pokazuje tylko klatę i brzuch,które ma dobre ale bez przesady.Inna sprawa to jego sposób bycia,ale zarabia dla Pure grubą kasę więc jest ich pupilkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Niepoważny chyba jesteś. "Ci najlepsi nie koniecznie walą mega dawki" : ) ) ). Dobra, mniejsza o to. A ten gość z Pure'a - jak bierze HGH to albo nie ma co robić z kasą, albo to jakiś debil. Raczej to drugie. No, albo typ, którego znasz nie sprzedaje mu hormonu tylko... nie wiem co. Opowiadacze bajek są na siłowniach najlepsi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Komentarze pod jego zdj na fb. Czytać od dołu " Trener Filip Oczywiście nogi to podstawa ! Zdjec nie mam ! Ale 240 ma martwy było, 190 na przysiad wiec z nogami jest ok Lubię to! · Odpowiedz · Piątek o 18:32 Mateusz Trzaskowski Rozumiem że nie masz fotek nóg aktualnych ale czy posiadasz jakiekolwiek? bo np zdjęcia klaty i brzucha masz z różnych faz ich rozbudowy - pytam z ciekawości bo ciało nie kończy sie na klacie i brzuchu. Lubię to! · 2 · Odpowiedz · Piątek o 18:27 Trener Filip Ty tam sie odwadniaj fitlook czeka Lubię to! · Odpowiedz · Piątek o 16:15 Trener Filip Moje nogi ostatnio odpoczywają przeciazone są po dużych ciężarach. W tyg 2x katowalem dół i teraz mam ... Odpoczynek .. Lubię to! · Odpowiedz · Piątek o 15:39 Trener Filip Ho ho Lubię to! · 1 · Odpowiedz · Piątek o 12:12 Paweł Heinig Chciałem wstawić swoje w komentarzu ale dam Ci jeszcze troche czasu Lubię to! · 1 · Odpowiedz · Piątek o 16:13 Mateusz Trzaskowski Masz jakąś fotkę nóg?Bo chciałem ocenić kompletność sylwetki." Wg mnie próbuje szybko nadrobić tę partię Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Niepoważny chyba jesteś. "Ci najlepsi nie koniecznie walą mega dawki" : ) ) ). Dobra, mniejsza o to. A ten gość z Pure'a - jak bierze HGH to albo nie ma co robić z kasą, albo to jakiś debil. Raczej to drugie. No, albo typ, którego znasz nie sprzedaje mu hormonu tylko... nie wiem co. Opowiadacze bajek są na siłowniach najlepsi. A masz jakieś potwierdzone info jakie dawki walą?Bo jak na razie to ty jesteś opowiadaczem bajek.Mateusz to moja skromna osoba,zadawałem mu pytania po których zablokował dostęp do fotek dla osób nie dodanych. Edytowane 16 Marca 2014 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Tested wali male dawki i idzie do przodu. Ale mimo wszystko na sucho duzo sie nie ogarnie. Tu podzielam zdanie Kuby. Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Niepoważny chyba jesteś. "Ci najlepsi nie koniecznie walą mega dawki" : ) ) ). Dobra, mniejsza o to. A ten gość z Pure'a - jak bierze HGH to albo nie ma co robić z kasą, albo to jakiś debil. Raczej to drugie. No, albo typ, którego znasz nie sprzedaje mu hormonu tylko... nie wiem co. Opowiadacze bajek są na siłowniach najlepsi. A masz jakieś potwierdzone info jakie dawki walą?Bo jak na razie to ty jesteś opowiadaczem bajek.Mateusz to moja skromna osoba,zadawałem mu pytania po których zablokował dostęp do fotek dla osób nie dodanych. Pewnie, ze mam. Jak sie tym troche interesujesz to info nt. tego ile pizgaja kulturysci (a ci z "gornej półki to już w ogóle) powinieneś znaleźć w 20 sekund... Zresztą o czym ja mam z Tobą rozmawiać - czy prosi biorą koks. Nie, nie biorą : ). Luzik kolo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Czytasz ze zrozumieniem?Bo widzę ze słabo u ciebie z tą umiejętnością,pokaż gdzie napisałem że kulturyści nie są na soku.Po prostu napisałem że nie takie dawki jakie się wszystkim wydaje,co z tego że znam "dane" o których piszesz skoro nie są oficjalne,to takie same plotki jak te,które ja przedstawiłem a ty negowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Nie zdążyłem nawet poprawić, bo wiedziałem, że sie do tego od razu do(pipi)iesz : ). No, napisałeś, że biorą mało, dla mnie rownie dobrze mogleś napisać, że nie biorą wcale, taka sama głupota. Wieczorem moge Ci coś powklejać na ten temat... Umiem czytać ze zrozuminiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi