Skocz do zawartości

Motywacja

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Ja właśnie skończyłem tygodniową praktykę na siłowni i jak widziałem że panny cisną tylko bieżnię,to podchodziłem i zagadywałem czy nie chce zrobić treningu siłowego,który spali więcej fatu,ujędrni ją i da więcej siły.7 kobiet zachwyconych,do tego stopnia że nie umiały się pogodzić że od poniedziałku mnie tam nie będzie,wszystko kwestia przedstawienia sprawy.

Chichraly sie, ze krasnal po silowni lata.

Nie napisałem że się śmiały,tylko że zachwycone ;) Nie oceniaj wszystkich swoją miarą,nie moja wina że panny z ciebie"chichrają" :)

Znaczy z tego co mi kolesie mówili to była solówka , którą spowodował bohater filmiku.Problem w tym że gdy został znokautowany to nagle reszta się zbiegła i zaczęła po nim skakać.Ale szacun za to że nie potrafi nawet na niektóre maszyny ciężaru w talerzach założyć ale i tak ćwiczy i się nie poddaje.Fajnie że chłopaka teraz promują może wybije się trochę i dorobi sobie.

Ja z kolei słyszałem, że typek sobie grabił dłużej na to. A dodatkowo, że wcale jakiś biedny nie jest bo niby obraca trawą - wiesz, "kolega kolegi" powiedział. Tak czy siak, dobrze ze ciśnie ciężary.

• 3 tygodnie później...

Racja, tylko ja odbieram jego słowa trochę inaczej. Przychodzisz na siłownie i mówią ci, że tak bez koksu nie będziesz wyglądał, mija kilka lat i pytają co bierzesz.

Na mojej siłce może 5 osób wkłada serducho w trening, reszta coś pomacha, pogada. To jakich oni chcą efektów? Już nie mówię o diecie, bo ta opiera się na kanapkach, obiadkach od mamy i kebabach.

Lubie ogladać filmiki motywacyjne, ale troche mnie w(pipi)ia jak siedzi taki Kai (który twierdzi, że jest 100% natural:))) albo Branch i mówią do kamery, że to wszystko tylko dzięki ciężkiej pracy, że każdy może spełnić swoje marzenia dając z siebie 100%, że trzeba walczyć. Nooo..., (pipi)a prawda. OK, cieżki trening, dieta, poświęcenie, suplementy - to byłoby nic gdyby nie sterydy. Jedzą metanabol jak cukierki, wbijają po 5 gr testosteronu na tydzień, szprycują się insuliną, HGH... Mało tego - zawodnicy fitnessu, te całe aesthetic bodybuilding - też walą po (pipi)e. A później chłopaczki ogladają te wszystkie filmy i po 4 latach treningu są zawiedzeni z efektów. Sorry, są pewne granice, albo ktoś ma za(pipi)istą genetyke (mówa min. o Tobie YETI - stąd też Twoje "nieco" inne spojrzenie na to co można osiągnąć;), albo zdecyduję się na szpryce, albo po prostu osiągnie dobrą sylwetke, na miare swoich naturalnych możliwości - nie taką o której marzył, nie taką jak ze zdjęć, bo są pewne granice, których po prostu już bez wspomagania się nie przekroczy.

• Plusik 1

Nie od dziś wiadomo że koks zaciera różnice miedzy genetykami a resztą,ale... no właśnie,zawsze jest jakieś ale.Ci najlepsi nie koniecznie walą mega dawki,biją i to jest fakt,ale podejrzewam że teść zamyka się tam w ilości do 1 grama tygodniowo,co nie jest dużo dla chłopa z wagą 140 kg.Ile osób bije więcej a nie wygląda tak jak oni?Na końcu zawsze decydują geny i ciężka praca.Zobaczcie chłopa i jego opis:

https://www.facebook.com/BednarowiczFilip

"Trening to moja historia. Od 3 lat związany jestem z Pure Jatomi, jako trener osiągnałem w Pure Jatomi wszystko.. "

Większość z was pomyśli że to typ estetycznej sylwetki,zbudowanej ciężką pracą,prawda jest jednak okrutna.Znam typa od którego bierze hgh,dekę i teścia.Do tego chłop nie ma nóg,ma z 90 fotek an których pokazuje tylko klatę i brzuch,które ma dobre ale bez przesady.Inna sprawa to jego sposób bycia,ale zarabia dla Pure grubą kasę więc jest ich pupilkiem.

Niepoważny chyba jesteś. "Ci najlepsi nie koniecznie walą mega dawki" : ) ) ).

Dobra, mniejsza o to.

A ten gość z Pure'a - jak bierze HGH to albo nie ma co robić z kasą, albo to jakiś debil. Raczej to drugie. No, albo typ, którego znasz nie sprzedaje mu hormonu tylko... nie wiem co. Opowiadacze bajek są na siłowniach najlepsi.

Komentarze pod jego zdj na fb. Czytać od dołu

"

Trener Filip

Oczywiście nogi to podstawa ! Zdjec nie mam ! Ale 240 ma martwy było, 190 na przysiad

wiec z nogami jest ok

Lubię to! · Odpowiedz · Piątek o 18:32

Mateusz Trzaskowski

Rozumiem że nie masz fotek nóg aktualnych ale czy posiadasz jakiekolwiek? bo np zdjęcia

klaty i brzucha masz z różnych faz ich rozbudowy - pytam z ciekawości bo ciało nie kończy

sie na klacie i brzuchu.

Lubię to! · 2 · Odpowiedz · Piątek o 18:27

Trener Filip

Ty tam sie odwadniaj fitlook czeka

Lubię to! · Odpowiedz · Piątek o 16:15

Trener Filip

Moje nogi ostatnio odpoczywają przeciazone są po dużych ciężarach. W tyg 2x katowalem dół

i teraz mam ... Odpoczynek ..

Lubię to! · Odpowiedz · Piątek o 15:39

Trener Filip

Ho ho

Lubię to! · 1 · Odpowiedz · Piątek o 12:12

Paweł Heinig

Chciałem wstawić swoje w komentarzu ale dam Ci jeszcze troche czasu

Lubię to! · 1 · Odpowiedz · Piątek o 16:13

Mateusz Trzaskowski

Masz jakąś fotkę nóg?Bo chciałem ocenić kompletność sylwetki."

Wg mnie próbuje szybko nadrobić tę partię

Dobra, mniejsza o to.

A ten gość z Pure'a - jak bierze HGH to albo nie ma co robić z kasą, albo to jakiś debil. Raczej to drugie. No, albo typ, którego znasz nie sprzedaje mu hormonu tylko... nie wiem co. Opowiadacze bajek są na siłowniach najlepsi.

A masz jakieś potwierdzone info jakie dawki walą?Bo jak na razie to ty jesteś opowiadaczem bajek.Mateusz to moja skromna osoba,zadawałem mu pytania po których zablokował dostęp do fotek dla osób nie dodanych.

Edytowane przez Litwin81

Dobra, mniejsza o to.

A masz jakieś potwierdzone info jakie dawki walą?Bo jak na razie to ty jesteś opowiadaczem bajek.Mateusz to moja skromna osoba,zadawałem mu pytania po których zablokował dostęp do fotek dla osób nie dodanych.

Pewnie, ze mam. Jak sie tym troche interesujesz to info nt. tego ile pizgaja kulturysci (a ci z "gornej półki to już w ogóle) powinieneś znaleźć w 20 sekund...

Zresztą o czym ja mam z Tobą rozmawiać - czy prosi biorą koks. Nie, nie biorą : ). Luzik kolo.

Czytasz ze zrozumieniem?Bo widzę ze słabo u ciebie z tą umiejętnością,pokaż gdzie napisałem że kulturyści nie są na soku.Po prostu napisałem że nie takie dawki jakie się wszystkim wydaje,co z tego że znam "dane" o których piszesz skoro nie są oficjalne,to takie same plotki jak te,które ja przedstawiłem a ty negowałeś.

Nie zdążyłem nawet poprawić, bo wiedziałem, że sie do tego od razu do(pipi)iesz : ). No, napisałeś, że biorą mało, dla mnie rownie dobrze mogleś napisać, że nie biorą wcale, taka sama głupota. Wieczorem moge Ci coś powklejać na ten temat...

Umiem czytać ze zrozuminiem.