Litwin81 1 155 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Nie zdążyłem nawet poprawić, bo wiedziałem, że sie do tego od razu do(pipi)iesz : ). No, napisałeś, że biorą mało, dla mnie rownie dobrze mogleś napisać, że nie biorą wcale, taka sama głupota. Wieczorem moge Ci coś powklejać na ten temat... Umiem czytać ze zrozuminiem. Napisałem że biorą po gram teścia tygodniowo,co nie jest mało,ale też nie przesadnie dużo jak na chłopa 140 kg,natomiast twoje posty pokazują że nie masz pojęcia o dawkach koksu i rzucasz słowami innych ludzi. Pewnie, ze mam. Jak sie tym troche interesujesz to info nt. tego ile pizgaja kulturysci (a ci z "gornej półki to już w ogóle) powinieneś znaleźć w 20 sekund... Zresztą o czym ja mam z Tobą rozmawiać - czy prosi biorą koks. Nie, nie biorą : ). Luzik kolo. Zważywszy na twoje posty gdzie zaprzeczasz sobie,może lepiej już nie pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Hehe, "nie pisz"' chyba kpisz:). Jesteś typem internetowego mądrali, wiesz - "udowodnij", "pokaz mi badania na ten temat", "daj zrodlo tych informacji", wiec wyjatkowo trzeba miec do ludzi Twojego pokroju cierpliwosc, napisales, ze kulturysci biora male dawki koksu, co jest totalna bzdura (Big Ramy ponoc bierze malo:) - oczywiscie znasz sie najlepiej na jakis dawkach i innych (pipi)ch, bo jestes bodybuilderska alfa i omega, wiec OK, miej swoja racje i pasuje. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Pamiętam że jak pewien znany kulturysta z czołówki nagle zmarł wykryto w jego organiźmie końskie dawki sterydów Niestety nie pamietam jak sie nazywał i nie chce mi sie szukać, tak samo ten wielki typ co wyglądał jak wokalista scootera po ostrym tunigu, chyba szwab jakiś też wyleciało nazwisko z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Pamiętam że jak pewien znany kulturysta z czołówki nagle zmarł wykryto w jego organiźmie końskie dawki sterydów Niestety nie pamietam jak sie nazywał i nie chce mi sie szukać, tak samo ten wielki typ co wyglądał jak wokalista scootera po ostrym tunigu, chyba szwab jakiś też wyleciało nazwisko z głowy Munzer,ale on od diuretyków,tak samo jak Benaziza. QBH cofnij się do pierwszej mojej odpowiedzi i przeczytaj co napisałem,bo wymieniasz Big Ramy,a co on osiągnął?Chyba napisałem światowa czołówka,czyli tak na oko ile to dla ciebie osób?Dla mnie 10,dla ciebie chyba z 30,nie rozumiesz co pisze i nie potrzebnie się spinasz i dorabiasz ideologię,tam gdzie przesłanie jest proste.Co do internetowego mądrali to sam podważyłeś moją wersję dawkowania koksu tamtego trenera,natomiast twoja wersja jest rzeczowa bo ktoś ja wkleił w necie?Logiczne że żaden zawodowiec nie podał swoich dawek,to są tylko plotki,tak jak to co ja mówię. Słynne jest spotkanie Arniego i kilku innych pakerów by omówić,by omówić dawki metki.Po kilku godzinach doszli do wniosku ze osoby powyżej 100 kg mogę wcinać po 15 mg metki przez kilka tygodni,poniżej 100 kg 10 mg,jak te dawki mają się do dzisiejszych szczurów z siłki,którzy biorą po 50 mg?Nawet nie zbliżają się do sylwetki starych mistrzów,mimo iż biorą 3 krotnie większe dawki niż Arni,czyli jednak gen ma znaczenie. Edytowane 16 Marca 2014 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Ej liti ale jak wyglądał arni czy zane a jak wygląda coleman czy green? Naprawde nie widzisz różnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Kulturyści nie żrą koksów? He, dobre. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Ej liti ale jak wyglądał arni czy zane a jak wygląda coleman czy green? Naprawde nie widzisz różnicy? Kabi kufa ty też,nie napisałem że nie ma progresu w SAA względem starych mistrzów,napisałem tylko że czołówka światowa wcale nie je tak dużo jak każdy myśli.Muntzer znany był z kosmicznych dawek,ale czy pomogło mu to wygrać Mr.O?Nie wygrał kolo,który żarł mniej koksu a miał gen i o tym pisze cały czas,bycie czołowym pakerem nie polega tylko na tym by wbijać więcej koksu niż inni,przede wszystkim polega na unikalnej kompozycji genów,dzięki którym sam fakt myślenia o hipertrofii ją powoduje.Po za tym ja Arniego nie porównałem do Greena,tylko do tych co jedzą 3 razy tyle mety co on,będąc amatorami,a nawet ładują masę innych środków,jednak nie wyglądają jak on.Nemesis zrobię test,przeczytałeś to? Edytowane 16 Marca 2014 przez Litwin81 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 No wiadomo że koks sprawy nie załatwi. Ale bez niego nie osiągneli by tego co mają I nie ma co polemizowac nad tym. QBH chyba zinterpretował twoją wypowiedź jakoby czołowi kulturyści brali tylko sladowe ilości sterydów a tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 No wiadomo że koks sprawy nie załatwi. Ale bez niego nie osiągneli by tego co mają I nie ma co polemizowac nad tym. QBH chyba zinterpretował twoją wypowiedź jakoby czołowi kulturyści brali tylko sladowe ilości sterydów a tak nie jest. Dlatego napisałem ze na końcu i tak decyduje gen,najwięcej kokszą ci którzy są w cieniu mistrzów i chcą im zagrozić,a w tym czasie mistrzowie jedzą go o wiele mniej a i tak są przed nimi,dla mnie jaskrawym przykładem jest tutaj chęć dogonienia czołówki przez Gustavo Badella-a,wyglądał dobrze ale czołówce zagrozić nie mógł,zaczął koksić ponad marę i tak zwalił sobie proporcje i sylwetkę(pas i wystający brzuch) jak nasz Piotrkowicz. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 No tak samo było z tym chyba niemcem, kurde jak on sie nazywał, pamietam czesto z nim photoshopy były, miał przydomek Mr. Mass żarł koksu tonami ale chyba najwiekszym sukcesem było tylko miejsce w okolicach 10 miejsca mr Olympia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 chyba najwiekszym sukcesem było tylko miejsce w okolicach 10 miejsca mr Olympia. tylko......(pipi)a, samo zakwalifikowanie się, to mega sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 No tak samo było z tym chyba niemcem, kurde jak on sie nazywał, pamietam czesto z nim photoshopy były, miał przydomek Mr. Mass żarł koksu tonami ale chyba najwiekszym sukcesem było tylko miejsce w okolicach 10 miejsca mr Olympia. Wiem,to nie Munzer tylko ten z wielkim bicepsami Markus Ruhl.Czy ja wiem czy kwalifikacja to taki wyczyn,skoro Piotrkowicz z rozwalonym łokciem rok temu tam występował?Wyczynem to jest wejść tam do 10. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 O dokładnie ten Markus Ruhl Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=1PZTbGqjAfQ Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=zeTYlgVNigA <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Pompa, coś czego musisz doświadczyć, jeden z lepszych hajów w życiu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 601 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=eTnu0wZ25LM#t=126 ZBIERAJMY SIĘ DO GALOPU Edytowane 19 Maja 2014 przez _M_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Fajny gender. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Fajny gender. Nawet imie ma jak czarnoskory lewy obronca chelsea londyn - http://pl.wikipedia.org/wiki/Ashley_Cole Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 z dedykacją dla Yetiego Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 https://www.youtube.com/watch?v=_4LSL3AH8qk Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 https://www.youtube.com/watch?v=RiG7Im8olSQ https://www.youtube.com/watch?v=0fgeMru9-jo Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 a mnie to motywuje hahahahaha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi