Skocz do zawartości

Motywacja

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ja na komunię kupię bundla PS4 z SW Battlefront ;)  Jedno jest pewne,w BF3 rozegrałem 1500 h,BF4 olałem i zrobiłem ogromny progres,fakt gry są przyjemne,ale marnują czas i stresują-szczególnie BF3 ;)

Edytowane przez Litwin81
Opublikowano

Przeciez szarku trolluje. 

Chociaż w sumie to nawet to zrozumiałe, sam gdybym nie mial takiej pracy pewnie ciężko by bylo z czasem na gierki, tym bardziej ze wciągają jak mlokon fuke i nie obejrzysz sie a tutaj juz dwie godziny wyjete z zycia. Ale oczywiscie nie ejstem zdania ze gierki to marnowanie czasu, to zje.biste hobby ktore wiekszosc z nas ma nie od wczoraj a od kilkunastu lat. A zycie dorosłe jest zbyt ciezkie i chu.jowe zeby rezygnowac z czegos co sprawia nam frajde i mozemy poczuc sie choc na chwile jak za małoletnich lat kiedy to nie trzeba bylo myslec o jutrzejszym dniu.

Opublikowano

Mam kompa z i7 na pokladzie, ps4 z gta5, fifa 15 itp.
Jestem szczesliwym mezem, mniej szczesliwym pracownikiem na silowni jestem 3-4x w tyg.

Nie widze powiazan, chyba, ze mowimy o maniaczeniu 12h przed konsola..

• Plusik 1
Opublikowano

Mam kompa z i7 na pokladzie, ps4 z gta5, fifa 15 itp.

Jestem szczesliwym mezem, mniej szczesliwym pracownikiem na silowni jestem 3-4x w tyg.

Nie widze powiazan, chyba, ze mowimy o maniaczeniu 12h przed konsola..

Toć napisałem 1500 h ;) Wiadomo że Fifa to gierka z doskoku,lub do spotkań ze znajomymi,a BF3 to złodziej czasu,3 miechy od wyjścia to siedziałem po 8 h dziennie na necie.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ostatnio pisałem, że wow fajnie, 3 kilo do przodu, super, czyli mutant, kreta, dieta i ćwiczenia robią swoje. A wczoraj znowu się zważyłem i wróciło mi -3 kilo. Wku.rwiłem się, bo żrę tego mutanta, jem łosisie po 10zł jako przekąskę, wpieprzam ryż z kurczakiem, czy makaronem, jajka, ser biały, piję sporo wody, do tego co drugi dzień pakuję i chu.j. Chyba nie mogę jeść białka, bo po tym gainierze, jak zjem między śniadaniem a obiadem, to za jakieś 30 min idę na kibel. A wieczorem jak jem, to pierdzę kołderniki. W sumie po mleku mam tak samo:/ Mój organzim chyba odpycha białko, nie wiem kur.wa. Jestem zawiedziony, mam ochotę się naje.bać i zjeść pizzę :)

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano (edytowane)

nie białko, tylko cukier mleczny - laktozę

ja np. w ogóle nie moge pic mleka, bo sraka gwarantowana

rozwiązaniem w moim przypakdu było Lacto Control - enzym w tabletce, którą połykasz na chwile przed posiłkiem w którym znajduje się laktoza i wszystko jest cacy :cool:

13zł kosztuje opakowanie 30 tabletek, spróbuj, powinno pomóc na problemy trawienne ;)

Edytowane przez maciucha
  • Plusik 1
Opublikowano

Zmotywujcie mnie do ćwiczenia, bo sam nie mogę tego zrobić, kijowa pogoda za oknem, diabelnie mało czasu na wszystko: praca, rodzina, czasem granie, sen, praca...

Jedyny w miarę pozytywny aspekt takiej pogody, że można na rowerku śmigać do roboty (i ile nie leje i nie ma ślizgawicy), w innym wypadku staram się chociaż na piechotkę migać przynajmniej w jedną stronę (do 40 minut mi schodzi zależnie od warunków), z rana nie zawsze się wyrabiam niestety.

Lekka oponka się robi, ale przynajmniej waga stoi praktycznie w miejscu. Oczywiście staram się codziennie trochę pompek porobić i podciągać się na drągu - tutaj 20 powtórzeń zrobię, także nie jest strasznie, ale lato się zbliża nieubłaganie... jak się kurka zmusić do czegoś więcej?