Skocz do zawartości

Motywacja

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 181,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ostatnie sekundy najlepsze. :]

• Jak widac niepelnosprawnosc umyslowa nie przeszkadza w zdobywaniu wiekszej sprawnosci fizycznej, bardzo pozytywny filmik:     http://youtu.be/37xRCqBRrlI

• Raz przy Biedrze widziałem jak patus 2 Finlandie zajumał i dawał dyla. Kasjer, który też wyglądał jak patus,  zaczął go gonić to tamten wyrzucił butelki w trawę i uciekł. Jeszcze krzyczał do mnie, żeb

Opublikowano

Dobre na trenażer czy bieżnie, ale nie tylko

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pozytywny wariat, wpadlem na niego ostatnio w necie

Opublikowano

Pozytywne wariaty to Liti, Kabi, Kobik, Szarku, Shen, Yakubu i Cooper.

Nikt więcej. Nikt.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tak samo. Dziś idę spać. Jutro wstaję o 6 rano ( normalnie wstaję przed 8 ) i idę biegać. 

Motywacji nie mam swoją drogą. Wszystko mnie wkurwia. W pracy, w domu, perspektywy na przyszłość, brak czasu na cokolwiek, itd, itp.

No ale przynajmniej wpierdol nie dostałem i chodzę o własnych siłach.

Opublikowano

Meh ja dzisiaj nocka ale jutro jednak kopyta trzeba porobić. Co do tego typa z filmu znam go z siłowni i znam też osoby z którymi wdał się w bójke . Więc te jego słowa można sobie wsadzić , szkoda człowieka no bo jednak to co się działo po "solówce" to już było przegięcie ale warto zaznaczyć że był typowym dyskotekowym napinaczem i sam zaczepił małolata(co śmieszniejsze chudziutkiego pewnie liczył że go pobije przy koleżkach) który okazało się że jest dość dobrym bokserem.

Opublikowano

No na takiego mi wyglada od poczatku, ale mimo swojego stanu sie nie poddal i za to szacun.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobry. Propsuje.

Wiedziałem, że go skądś kojarzę - dwa miechy temu wyglądał tak:

Opublikowano

No brzuch mam, pisałem już że we wrześniu przestałem chodzić na siłkę. Cholera, niedawno to było pół roku, a teraz kolejne miesiące lecą.