YETI 10 944 Opublikowano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 The Rock spoko gościu i niezły aktor, o ile nie gra w jakichś szmirach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Mi ten kawałek Rhodena się podoba: Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Oczywiście Spartakusów to nie dotyczy,bo ty każdy aktywny,ale ten kawałek wyjątkowo do mnie trafia,gdyż mam podobne zdanie: Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Przygłup 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Godzinę temu, MaZZeo napisał: Przygłup Merytorycznie w chooj On powiedział czemu tak uważa,a ty pewnie nawet nie obejrzałeś do końca 2 min filmiku bo zobaczyłeś koksa i myślisz sobie-"co ten choojek może mieć ciekawego do powiedzenia". Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Jestem tak samo merytoryczny jak ten gość. I obejrzałem te dwie minuty. "Faceci to pizdeczki, wysyłać wszystkich do woja", i to wszystko przy aparycji i gadce typowego dresa, no wybacz że nie jestem zachwycony Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 9 godzin temu, MaZZeo napisał: Jestem tak samo merytoryczny jak ten gość. I obejrzałem te dwie minuty. "Faceci to pizdeczki, wysyłać wszystkich do woja", i to wszystko przy aparycji i gadce typowego dresa, no wybacz że nie jestem zachwycony Zacytowałeś meritum,sens był taki że dla obecnych gości zrobienie 25 min cardio uchodzi za super wyczyn. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Ciemszarki to poważny biznes. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rillas 96 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 2 godziny temu, Litwin81 napisał: Zacytowałeś meritum,sens był taki że dla obecnych gości zrobienie 25 min cardio uchodzi za super wyczyn. Zgodze sie z tym gosciem z filmu ale raczej z tym, ze zenujace jest szukanie atencji i poklasku (na fejsbukach, instagramach itd). Ja sam po 5 latach calkowitego zaniedbania i okrutnego zalania sie, robie wlasnie takie zalosne treningi z 15 min cardio na rozgrzewke (bo wieksza ilosc grozi wypluciem pluc :D) a potem cwicze z tak smiesznie niskimi ciezarami, ktore wiekszosc nawet na pierwsze serie rozgrzewkowe nie zarzuca. I owszem, ciesze sie z tego ze dorzucilem tu 5kg do przysiadu, a tu sobie dorzucilem po jednym powtorzeniu do kazdej serii bo to jest dla mnie jakis progres. Chyba glowna roznica miedzy mna o stereotypowa osoba wysmiewana w tym filmiku jest to, ze ja po treningu wracam do domu , jem i ide spac. A druga osoba jeszcze nie wychodzac z silowni musi zakomunikowac calemu swiatu jaki to on jest zdrowy i fit. Tak to widze Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Bardziej chodziło mu o to że ludzie by minimalnym wkładzie siły zachowują się jakby zrobili coś spektakularnego.Ty ćwiczysz małymi dla kogoś wytrenowanego,dla ciebie to są duże ciężary,więc ciebie to nie dotyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Ulany ziomek ma progres że z 15 przeskoczył na 25 minut kardio, a nasterydowany buras w internecie ciśnie z niego bekę, bo sam pewnie zaczynał od ciężarów >50kg, bo niżej to tylko (pipi) w rurkach noszą i Ci którzy przed wojem uciekli na studia, czyli je/bane filozofy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 75 kg i być ulanym to jest wyczyn Do chooja czymś się facet powinien od laski różnić,np. ze ma trochę siły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 20% body fatu to jednak ulaniec Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 52 minuty temu, Litwin81 napisał: 75 kg i być ulanym to jest wyczyn Do chooja czymś się facet powinien od laski różnić,np. ze ma trochę siły. No jest mozliwe, całe życie skinny fat byłem, jak zapisywałem się na siłke wazylem 70 pare kg, mialem 28cm w bicu i chyba cos pod 100cm w pasie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 58 minut temu, Litwin81 napisał: Do chooja czymś się facet powinien od laski różnić,np. ze ma trochę siły. Mocne slowa jak na goscia, ktory zawodowo jest przedostatni na zawodach w Sopocie i lamie sobie kolana na sterydach. <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 22 minuty temu, Mojave napisał: Mocne slowa jak na goscia, ktory zawodowo jest przedostatni na zawodach w Sopocie i lamie sobie kolana na sterydach. <3 A co mają sporty sylwetkowe do poziomu siły?Mnie przynajmniej w czymś sklasyfikowali i nie okazałem się najgorszy,a ty?Szara,złośliwa masa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Sklasyfikowali. XD Pewnie z jakims dromaderem wygrales, bo tak by ci SKLASYFIKOWALI ostatnie. Troche jak medale na maratonach, przejdziesz polowe ALE JEST w 6 godzin! Wygralem! Pewnie cie nawet spod sceny nie bylo widac. xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 1 godzinę temu, Litwin81 napisał: 75 kg i być ulanym to jest wyczyn Do chooja czymś się facet powinien od laski różnić,np. ze ma trochę siły. No przeca Wujek to chodzacy przyklad Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 18 minut temu, Mojave napisał: Sklasyfikowali. XD Pewnie z jakims dromaderem wygrales, bo tak by ci SKLASYFIKOWALI ostatnie. Troche jak medale na maratonach, przejdziesz polowe ALE JEST w 6 godzin! Wygralem! Pewnie cie nawet spod sceny nie bylo widac. xddd Pogadamy,jeżeli będziemy mieli o czym,ty na razie znaczyć tyle co nic,a już próbujesz pogryzać 2 minuty temu, II KoBik II napisał: No przeca Wujek to chodzacy przyklad No o wujku zapomniałem,ale to fan obżarstwa i piwa,więc w tym jest mistrzem to i sylwetka zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Ja zaczynalem od 40 kg na klate i sie tego nie wstydze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Ogolnie takie pyerdolenie, ze facet musi miec pare w lapach juz chyba dawno Pudzian przekreslil, bo dostawal po ryju od duzo slabszych jednostek. Ale najwazniejsze, ze byles w wojsku i mozesz nosic telewizory 50" samemu do vana dla UPS. Pewnie to sa najwieksze osiagniecia tego niedojdy z filmiku na YT. I tak mu wyjdzie kicha od kucia dupy przy czterdzistce, wiec skonczy sie rumakowanie. xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 29 minut temu, Mojave napisał: Ogolnie takie pyerdolenie, ze facet musi miec pare w lapach juz chyba dawno Pudzian przekreslil, bo dostawal po ryju od duzo slabszych jednostek. Ale najwazniejsze, ze byles w wojsku i mozesz nosic telewizory 50" samemu do vana dla UPS. Pewnie to sa najwieksze osiagniecia tego niedojdy z filmiku na YT. I tak mu wyjdzie kicha od kucia dupy przy czterdzistce, wiec skonczy sie rumakowanie. xddd Takie (pipi)enie jak kiedyś że Pudzian umrze po 30-tce,pewnie takie same omnibusy pisały jak ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 A co, nie dostawał? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi