Skocz do zawartości

Motywacja

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pudzian to chyba i tak całkiem nieźle sobie radzi, biorąc pod uwagę, że w wieku, w którym większość sportowców ma dość, on zmienił dyscyplinę o 180 stopni. No i to tytan pracy, zobacz jak obecnie trenuje mając 40 na karku. 

Opublikowano
7 godzin temu, Krystyna JJanda napisał:

Czy możesz przestać zwracać uwagę na tych dwóch napinaczy w końcu i im nie odpisywać na te prymitywne zaczepki? 

Czerpię z tego nie kłamaną frajdę ale zrobię to dla ciebie :)

• Dzięki 1
Opublikowano
12 godzin temu, milan napisał:

Ten kanał yt litwina jest tak smutny jak tylko smutny może być.

Lepszy jest instagram, gdybym kiedykolwiek miał zobrazować depresję, to instagram Litwina byłby idealnym przykładem.

• 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 29.10.2018 o 12:41, Litwin81 napisał:

Oczywiście Spartakusów to nie dotyczy,bo ty każdy aktywny,ale ten kawałek wyjątkowo do mnie trafia,gdyż mam podobne zdanie:

dobra nie rozumiem, to Twój kanał czy co.

Opublikowano
W dniu 28.01.2019 o 10:59, krupek napisał:

zwk28sty_20.jpg

Perepeczko w latach 70, ciekawa i schludna sylwetka. Swoją drogą, ciekawe jak się wtedy trzymało dietę jak w sklepach ubogo, odżyweczek nie było.

Miał dojście do mięsa bez kartek, więc wołowina no limit, zamiast 30 dkg na osobę miesięcznie.

Opublikowano
10 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

wow, ale on miał małą główkę

ciekawy czy drugą też XD

Uwielbiam ta miniaturke z twarza 12 latka litwinka i w czapeczce marines. Az dziwne ze tego u nas w emotkach nie ma

Wyglada jak ludzik z lego

Opublikowano
W dniu 4.10.2019 o 08:25, kanabis napisał:

Uwielbiam ta miniaturke z twarza 12 latka litwinka i w czapeczce marines. Az dziwne ze tego u nas w emotkach nie ma

Wyglada jak ludzik z lego

Dajesz,wykaż się inicjatywą :D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Flacha odzyskana, ale uciekli. We dwóch nie mogliśmy kolesia wciągnąć na magazyn, a jeszcze jego dwaj kolesie przeszkadzali ciałem jak jacyś je.bani stoperzy XD najlepszy komentarz klienta, że mogłem na policje zadzwonić,no sorry jakbym sięgnął po telefon to by debil uciekł od razu. Oczywiście wszyscy stali i się gapili.

Opublikowano

Raz przy Biedrze widziałem jak patus 2 Finlandie zajumał i dawał dyla. Kasjer, który też wyglądał jak patus,  zaczął go gonić to tamten wyrzucił butelki w trawę i uciekł. Jeszcze krzyczał do mnie, żebym go łapał. No pewnie i co jeszcze xd

• Plusik 1
  • Haha 4