danielskii 155 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 mnie zmotywował dziadzia do jeszcze wiekszego (pipi)u na silowni:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Jakby mnie było stać jechać tylko na owocach morza to też bym mógł tak wyglądać Mimo iż mieszkam nad morzem to nie mogę oprzeć swojej diety tylko na rybach,odkąd 1 kg Dorsza kosztuje 30 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 19 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 (edytowane) Pochwalę się, co mi tam, od czerwca zjechałem jakieś 6-8kg, z 80-82 na 74, fuck yeah W kwietniu miałem kontuzje, sporo leżałem w domu i zero aktywności fizycznej. A żreć trzeba. Dobiłem w pewnym momencie nawet do 84kg. I teraz od miesiąca w końcu na siłach się czułem żeby iść na siłownie itd, pracuje nad sobą. Mniej jem, przede wszystkim zdrowiej i dzisiaj rano się ważyłem - 76kg. Czyli podobny wynik Tylko trochę szybciej. Plan jest taki, żeby spalić zbędny tłuszczyk na brzuchu (nie jest go dużo, ale nie chce go) i dopiero wtedy mogę myśleć o jakimś poważniejszym rośnięciu. Bo później się nie pozbędę brzucha robiąc masę czy coś ;] Edytowane 22 Września 2011 przez Skotnik Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=kZlXWp6vFdE&feature=related Podobnie miał kiedyś Urbaś,jako jeden z nie licznych białych zszedł do 19:98 na 200 metrów a później skończyła się kasa na odzywki,suplementy,odnowę biologiczną,dopadła go kontuzja i już nigdy nie biegał tak jak mógł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Usagi 77 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Moja motywacja nie wygasa i machanie żelastwem mnie cieszy i satysfakcjonuje . Wczoraj sobie plecy robiłem , a dziś czuję że mój "łokieć tenisisty" wrócił . Rwie mnie łapsko tak mocno, że wody z czajnika nie mogę bez bólu nalać do szklanki . Dziś muszę ortopede odwiedzić i h.uj niech mi zabieg na łokcia zrobią bo te blokady to pomogły na pół roku . Po 10-tym chyba zainwestuje w jakiś 4flex czy coś podobnego . Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Olej Flex,albo inaczej jak chcesz brać kolagen to najlepiej z Animal Flexem,jest drogi ale ma 44 paki i to styka na lata,bo często wystarcza już 10 dniowa kuracja. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Nie pomagaja mascie? Nie pomagaja szyny? Nie pomaga lekarz? Regeneracja stawow w 10 dni u Litwina25! Usagi, po miesiacu nie spada Ci motywacja? Jestes przechuy Co do lokci to cwicz na wyciagach/maszynach. Ciezko na nich sobie cos uszkodzic. Dbaj tez o rozgrzewke. Jak cwiczysz ramiona mordo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Usagi 77 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 (edytowane) Ćwiczę trochę dłużej niż miesiąc bo od stycznia(wcześniej też tam trochę) . Fakt że w trakcie leczenia łokcia wcześniej przerwy robiłem w ćwiczeniach , ale starałem się ciągle pozostawać w miarę aktywny fizycznie by być w formie . Lekarz leczył łokieć mój 3-4 miesiące ( blokady + masaże ) wszystko prywatnie co mocno dało się we znaki . Jakaś tam poprawa była . Szyny nie miałem . Nie wyobrażam sobie by ten ból towarzyszył mi już zawsze . Czy te animalflexy / 4flexy pomagają na tą dolegliwość ? Bo dziś mam problem pięść zacisnąć . A nie chcę znowu zaprzestać podnoszenia ciężarków . Bo jednak jak je podnoszę to są najlepsze IMO efekty . Chce człowiek ćwiczyć to mu organizm utrudnia ;/ @jaczes nie mam właśnie wyciągów żadnych ani maszyn . Siłkę sobie sam skompletowałem i w garażu ją mam . Ławeczka ,sztangi , hantle i obciążenie . standard . Na pro siłke nie pójdę bo w miesiącu jestem w kraju ok 2 tyg ,a 2 nast jestem w trasie za kółkiem . Co dla mnie się mija z celem . Pozatym ćwiczę sobie dla poprawy nastroju i samopoczucia ogólnego . Nie chce być jakiś max du.pny czy coś . Delikatnie się zarysować w miarę możliwości . i tak się czuję fh.uj lepiej bo w styczniu ważyłem 106 kg, a od lutego/marca utrzymuję 82-86 kg Edytowane 28 Września 2011 przez Usagi Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Co Cie dokladnie boli? Jak cwiczysz ramiona? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Ide na silke, wiec na szybko davlpost: nie cwicz ramion sztanga, tylko sztangielkami. Nie laduj najwiekszych obciazen, rob wolniejsze ruchy. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza
Usagi 77 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 http://fimedica.pl/index.php/lokiec-tenisisty-leczenie-i-objawy/ Dokładnie to co tam jest napisane . Mnie boli na zewnętrznej stronie łokcia u prawej ręki . a przy tym ćwiczeniu mnie najbardziej bolało http://www.youtube.com/watch?v=KHK_71o-1ZI Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Gdy pracowałem w sklepie z suplami przyszła do mnie kobieta i powiedziała ze jestem jej praktycznie ostatnią szansą na regenerację stawów,bo chodzi po lekarzach a oni wszyscy jej przepisują albo glukozaminę albo kolagen.Powiedziałem jej że mam drogi suplement(o którym nawet yaczesowi się nie śniło),nazywa się Animal Flex i jak na razie nic lepszego na stawy nie zostało wymyślone.Kupiła.Po 4 dniach przyszła i kupiła jeszcze 3 paczki dla rodziny(1 paczka wtedy 149 złotych)bo powiedziała że może normalnie funkcjonować.W większości wypadków problemy ze stawami to zużycie mazi stawowej,ten suplement ją regeneruje,do tego oleje zawarte w nim"na oliwiają"stawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Kwas hialuronowy i olej lniany xD O M F G "na oliwianie" stawow (zachowano org pisownie) tez dalo rade Usagi, ja bym mimo wszystko zapisal sie na silownie i poprobowal na maszynach, w miedzyczasie mozesz sprobowac jakiegos stacku na stawy, jakas masc (na mnie najlepiej dzialaja te na bazie ketoprofenu), ew. popros o jakies leki przeciwzapalne na recepte (niezdrowe sa te szmaty ;(). Nie wyleczysz sie cwiczac w bolach, wiec zrob krotka przerwe. Powoli ogarnij jakie cwiczenia sprawiaja Ci bol, ew. zmien zakres ruchu, koryguj. Mnie lokcie bola najbardziej przy uginaniu ramion sztanga na bicepsy i francuzie lezac. Sa cwiczenia, ktorych w ogole nie moge wykonywac, bo zaraz otwieraja mi sie kontuzje Niestety taka jest specyfika tego sportu :confused: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Mnie lokcie bola najbardziej przy uginaniu ramion sztanga na bicepsy i francuzie lezac. Sa cwiczenia, ktorych w ogole nie moge wykonywac, bo zaraz otwieraja mi sie kontuzje Niestety taka jest specyfika tego sportu :confused: Mam idealnie tak samo, dlatego porzuciłem francuskie leżąc bo po 2 seriach ból był już nie do zniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 (edytowane) Ja bym odpuścił na jakiś czas. Jesteś w ogóle pewien,że to to samo co bywało wcześniej? Może jakiś inny uraz, który boli tak samo i jest w podobnym miejscu? Jak będziesz u ortopedy to wspomnij mu o zastrzykach regenerujących stawy. Miałem kilka robionych 4 lata temu na kolano i do dzisiaj nie mam żadnych bólów. Nie pamiętam jednak jak one się nazywają. Dodatkowo są refundowane, więc jak znasz jakiegoś emeryta to mógłbyś wziąć na neigo za ok. 30% (nie jestem pewien, może 40%) ceny. Edytowane 28 Września 2011 przez Infidel Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Jeszcze jedna sprawa - nie rob przeprostow. Wystarczy zakres do pelnego rozciagniecia miesnia. Tym samym zwiekszysz rowniez intensywnosc cwiczenia, wiec same plusy. Czyli np. nie prostuj do konca rak wyciskajac na klate. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Na ogół wstrzykują kortyzon,aby organizm sam zaczął leczyć lub kwas hialuronowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Co mnie motywuje do dalszych treningow? Zwyczajnie zmiana, ktora nastapila w moim ciele. Teraz po pol roku treningow, od strasznie suchego wygladu - uroslem (nie wygladam co prawda jak polowa tego grupowca), jednak zmiana jest zauwazalna (szczegolnie smieszy mnie, kiedy znajomi zamiast patrzec mi sie w oczy gdy z nimi rozmawiam spogladaja na bicepsy ). Rozciaganie tez robi swoje - jestem dopiero po trzecim strechingu, mimo to widac roznice. Prowadze tez 'zeszyt cwiczen', w ktorym zapisuje ile i jakich cwiczen wykonalem w danym dniu i powiem Wam, ze z kazdym treningiem zwiekszam liczbe powtorzen. Ogolnie - jaram sie dbaniem o siebie. No i po treningu czuje sie taki - lekki :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 No i po treningu czuje sie taki - lekki Genialne uczucie, człowiekowi wydaje się że może przenosić góry. Ale może wródźmy do tematu? Arnold Schwarzenegger: Life's 6 Rules Cytuj Odnośnik do komentarza
I VIN DIESEL I 8 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=tEQUs93yijg&feature=BFa&list=PLFE7BCBD1498CDBA0&lf=mh_lolz to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 http://gympump.com/c...ory/wallpapers/ Stronka z fajnymi tapetkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Ostatnie słowa Kaia mocne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 przepraszam, ze tu o tym wspominam...ale z drugiej strony gdzie indziej;-) otwórzcie offtopic! Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 To napisz do Fenixa na PW,po co tutaj? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi