Fenix 3 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 W sumie zamiast Ci odpisywac (jeszcze raz dzieki za caly wpis) po prostu biore opcje: Dzialaj. Zdam relacje w przyszlym tygodniu jak mi poszlo. Chyba wrzuce przedtreningowke i do przodu. O ile mi serce wytrzyma ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Może założ sie z kimś o skrzynkę dobrej wódki, że w tym i tym czasie chcesz osiągnąc to i to. To chyba powinno zmobilizować Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 A moze zamiast wodki ktora toleruje tylko okazjonalnie moge sie zalozyc o kilka tabliczek czekolady ;p ? Szczerze mowiac po prostu musze i jesli po kilku tygodniach bede rzygal ciezarami to oleje temat. Z bolem serca bo w sumie chodzi mi o ogolna sprawnosc i kondycje. Po to aby mi corka za pare lat (pozne tacierzynstwo ma swoje dobre i mniej dobre strony) nie powiedziala, ze stary jestem i staro wygladam. To pierwsze moze sie zgadzac ale z tym drugim mam szanse jeszcze teraz powalczyc ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ważne jest także to jak się człowiek starzeję. Czy chce być skulonym pomarszczeńcem w wieku 60tki czy może wyglądać jak Boguś Linda http://natemat.pl/20895,twardziel-polskiego-ekranu-boguslaw-linda-konczy-dzis-60-lat-czy-nasze-kino-potrzebuje-jeszcze-macho Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 A moze zamiast wodki ktora toleruje tylko okazjonalnie moge sie zalozyc o kilka tabliczek czekolady ;p ? Szczerze mowiac po prostu musze i jesli po kilku tygodniach bede rzygal ciezarami to oleje temat. Z bolem serca bo w sumie chodzi mi o ogolna sprawnosc i kondycje. Po to aby mi corka za pare lat (pozne tacierzynstwo ma swoje dobre i mniej dobre strony) nie powiedziala, ze stary jestem i staro wygladam. To pierwsze moze sie zgadzac ale z tym drugim mam szanse jeszcze teraz powalczyc ;p To po co się łapać za ostre ciężary, zapodaj sobie lekką ogólnorozwojówkę, od tego rzygać nie będziesz, a ruch zrobi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ostro nie bedzie... troche juz temat przerobilem wiec bedzie tak wlasnie.. ogolnorozwojowo. Tyle, ze na silowni. Linda to moze nie moj idol ale spoko, nie mialbym nic przeciwko abym tak wygladal jak on (jego kondycji nie znam). Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Kondycja swoją drogą, ale patrzcie jak James Bond Sean Connery na starość za(pipi)iście wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 65 lat ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Haaa fajne zdjecie ale z troche innego powodu. Gdzies wczesniej w filmie widzialem Stallonea z tym jego tatuazem. Od tego momentu kombinuje jakby tu powiekszyc mojego ptaszka ( ) aby wszedl mocno na piers. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Kurde, w tym temacie mozna by byl internetu zamiescic :F Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=twPW3Wa3SPw&feature=share Ta laska zawstydziłaby niejednego faceta na siłowni. Jakie ciężary na nogi! x____X PS. A tak w ogóle to laski w Brazylii fajnie chodzą ubrane na siłowni. Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 565 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) Fatalna forma, przysiad to całkowite poleganie na spotterze a przy 3-4 powtórzeniu babeczka już lata na wszystkie strony. all natural Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez Sebas Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) Nic dziwnego, że koleś ją asekuruje (coś w tym złego?) i nieco lata, przecież tam nie ma 60kg, jak na kobietę jest to wynika znakomity. Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 W sumie zamiast Ci odpisywac (jeszcze raz dzieki za caly wpis) po prostu biore opcje: Dzialaj. Zdam relacje w przyszlym tygodniu jak mi poszlo. Zyje choc co to za zycie jak wszystko boli ;p. W kazdym razie pierwszy trening poszedl w miare sprawnie. Po kilku miesiacach przerwy spodziewalem sie, ze bedzie trudniej. Przez przedtreningowke lalo sie ze mnie niemilosiernie (jak zwykle). Najgorzej to dopiero odczulem trening na drugi dzien. Wszystko boli a najbardziej przyczepy miesni przedramiennych. Trudno reke bylo wyprostowac aby mroczek przed oczami nie zobaczyc. Nic to, przemoglem sie i aby rozruszac sie porzadnie po prostu poszedlem a kolejny trening. Wlasnie wrocilem. Przezylem. Za kilka dni powinno byc juz wszystko w normie. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) Kolejny kawałek, który ląduje na mój telefon. Podczas treningu przy tej piosence załącza się "nieśmiertelność". Montaż też świetny, w końcu od Zhasniego. http://www.youtube.com/watch?v=o-IVVhPrZ0A PS. Dziś robiłem ćwiczenie z 3:24 na maszynie służącej do łydek. Było to czwarte ćwiczenie na plecy, bardzo fajnie wchodzi, już po pierwszej serii czułem odpowiedni mięsień. Ruchy od 10 do 15, więc ciężar nie duży. PS2. 4:11 Kevin Levrone 0_O Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Yeti ogarnij jeszcze kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 motywacja troche na opak - koleś zrzucił 180kg, mozecie odpalić jego flmiki na YT z tych czasów. Po tym kolo przytył o 100.. i znowu zrzuca... http://www.youtube.com/watch?v=DTlvDMBDIxQ&feature=endscreen&NR=1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel_S5 13 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 (pipi)a takiego efektu jojo jeszcze nie widzialem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 hah to samo chciałem napisać. 100 kilowe jojo. Ciekawe czy uda sie kolesiowi zejść te 100 kilo w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 wcześniej zrzucił 180 (prawie dwukrotna moja waga lol), to ma pojęcie o redukcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 565 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) Co z tego, że ma pojęcie jak psychicznie poległ na całej linii. Mentalnie też trzeba ćwiczyć, rzucać sobie ciągle nowe wyzwania. Edytowane 4 Września 2012 przez Sebas Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 nie wiem czy było, ale robi wrażenie: http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=4VcPYin_6YY&NR=1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 @up - ruscy to przehuye wiadomo a czarnuchy to nadludzie Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi