Skocz do zawartości

Motywacja

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

smieszne jest dla mnie to no excuses, cala ta debilna otoczka, motywacja :pawel:

Wynika z tego jedno - typom, ktorzy robia te filmiki, ktorzy udostepniaja te filmiki, ktorzy pyerdola te glodne kawalki, itd, po prostu NIE CHCE SIE CWICZYC i potrzebuja motywacji :pawel:

SA PIZDAMI.

Po co ta walka WBREW sobie? Robcie to co lubicie, a nie meczycie sie psychicznie na silowni, przeciez to nie jest szczesliwe zycie.

Najczesciej te (pipi) wbijaja tescia i kupuja tony odzywek, bo "przecie wydalem calo pensje to tera muszem

cwiczyc!".

Prawdziwi mezczyzni po prostu cwicza, nie nosza jajosciskow i nie sa litwinami.

JJa szanuje, nie udaje kogos kim nie jest, jak polowa pizdusiow ze spartakusa.

pozdrawiam!

Opublikowano

Prawdziwi mezczyzni po prostu cwicza, nie nosza jajosciskow i nie sa litwinami.

JJa szanuje, nie udaje kogos kim nie jest, jak polowa pizdusiow ze spartakusa.

pozdrawiam!

<nie pokaż jak ciebie zranił> Yaczes serio to ty dla mnie jesteś gorszy od koksiarzy,bo na trzeźwo nie jesteś znieść tego świata.

Opublikowano

dedykuje ci dzisiaj pierwszego hedszota w kanterze.

pozdro wariat!

Opublikowano

Panowie, przytyło mi się ostatnio sporo, dlatego wziąłem się za siebie porządniej i sobie biegam oraz ograniczyłem praktycznie do zera wszelki alkohol, słodycze, tłuste żarcie itd. itp. Skutek tego jest taki, że przez 2 tygodnie zrzuciłem jakieś 3kg, jest mi jakoś lżej na sercu (duh!) i ogólnie lepiej się czuję. Jednak ciągle chodzę też zmęczony, senny (nie wiem czy to powrót do zdrowego trybu życia (spanie po więcej niż 2-3h i nie walenie w siebie energetykó litrami) czy z powodu mniejszej ilości pokarmu, no ale...

Chciałbym Was zapytać, czy aby nie przesadzam i czy nie chudnę za szybko i czy nie robię tego zbyt nagle? Tj. pewnie mogłem wywołać lekki szok dla mojego organizmu odstawiając z dnia nadzień słodkie napoje, fastfoody itd itp. ale nie wiem czy to może mieć jakieś brzemienne skutki...

Opublikowano

Dokladnie. To on budzi, na chwile. Dlatego warto cwiczyc. Same unikanie slodyczy i tluszczy zrobi z ciebie zdechlaka. A na wszystko najlepszy ruch a nie giereczki dla pedalow.

Dlatego staram się ćwiczyć regularnie i pewnie dziś pobiegam trochu :potter: dzięki!

Opublikowano

Najlepiej czerpać węglę z pełnoziarnistych makaronów, ryżu, płatków owsianych itd, będziesz miał energię, a nie będziesz miał skoków cukru i energia też będzie.