Opublikowano 23 października 201113 l Autor macie jakiś program którym mógłbym przekonwertować film z płyty dvd na mp4 / avi żeby na ipadzie czytało menu jak na odbiorniku dvd / pc ? używam hardbrakera ale tam od razu odpala filmidło ? jakieś rady ? Nie ma takiej możliwości. W takim razie, po proszę o polecenie jakiegoś programu co czyta divx / avi z napisami w formacie txt / sub dvd lub jakimś innym który można przekonwertować. Przeczesałem ten wątek z tym, że je mam Ios 5 i nie mam przeróbki. edit: Ewentualnie orientujecie się jakie dopasować napisy do zkonwertowanej oryginalnej płyty DVD na np mp4 lub avi ? metodą prób i błędów ? Ja korzystam z AVPlayer HD pod iOS5 i działa. Na pytanie drugie nie znam odpowiedzi
Opublikowano 28 października 201113 l edit: Ewentualnie orientujecie się jakie dopasować napisy do zkonwertowanej oryginalnej płyty DVD na np mp4 lub avi ? metodą prób i błędów ? Jeżeli posiadasz daną płytę napisy możesz sam wyciągnąć, poszukaj na cdrinfo.pl tutoriala.
Opublikowano 31 października 201113 l Jak jest z kompatybilnoscia plików stworzonych w excelu w numbers?
Opublikowano 31 października 201113 l Jest dobrze zasadniczo. Przy większych kosmosach i dokumentach Office'a 2010 mogą być uproszczenia.
Opublikowano 2 listopada 201113 l Wspominałem już o polecanych przeze mnie sennheiserach cx 500 specjalnie do ipada?
Opublikowano 2 listopada 201113 l Zobaczcie sobie panowie odtwarzacz AcePlayer,jest darmowy,fajny interfejs,i jak dla mnie to moze konkurowac smialo z Avplayeremhd.
Opublikowano 5 listopada 201113 l Panowie jestem dość świeżym posiadaczem iPada. Sprzęt i ego funkcjonalność mnie mega sponiewierała. Jednak irytuje mnie pewna sprawa. Cała ta synchronizacja programów przez iTunes. Rzadko kiedy podłączam iPada pod PC, ale gdy już to zrobię, np zgranie filmu, wskakuje mi na PC dziesiątki aplikacji, które ściągnąłem z App Store. Da się to jakoś wyłączyć aby nie było to automatyczne ? Chodzi mi przede wszystkim o aplikacje . Pewno nie:) Jak coś mam nie przerobionego i ni interesuje mnie jego przerabianie. z góry dzięki za odp.
Opublikowano 5 listopada 201113 l Co myslicie o nich ? http://allegro.pl/sluchawki-apple-oryginalne-iphone-4-pilot-mikrofon-i1862357572.html Edytowane 5 listopada 201113 l przez ZeXoNeRoS
Opublikowano 5 listopada 201113 l Są gówniane, na tyle gówniane że jak je wyprałem któregoś razu ze spodniami to wydawało mi się że grają lepiej, ale i tak na tyle źle, że skończyły w koszu. Używam otwartych AKG, bo ten shit nadaje się jedynie co by poszpanować, że się ma ajfona lub ajpoda. Edytowane 5 listopada 201113 l przez whitesand
Opublikowano 6 listopada 201113 l Całkowicie się zgadzam z poprzednikiem. Myślałem, że skoro tyle osób łazi z tymi słuchawkami na uszach to coś one sobą prezentują, a tutaj po kilku sekundach wiedziałem, że mam do czynienia z jakimś shitem nie wartym 5 zł.
Opublikowano 6 listopada 201113 l Panowie jestem dość świeżym posiadaczem iPada. Sprzęt i ego funkcjonalność mnie mega sponiewierała. Jednak irytuje mnie pewna sprawa. Cała ta synchronizacja programów przez iTunes. Rzadko kiedy podłączam iPada pod PC, ale gdy już to zrobię, np zgranie filmu, wskakuje mi na PC dziesiątki aplikacji, które ściągnąłem z App Store. Da się to jakoś wyłączyć aby nie było to automatyczne ? Chodzi mi przede wszystkim o aplikacje . Pewno nie:) Jak coś mam nie przerobionego i ni interesuje mnie jego przerabianie. z góry dzięki za odp. Po prostu kliknij ze nie chcesz przenosic zawartosci ipada do itunes jak ci wyskoczy komunikat. Tak swoja droga to nie wiem dlaczego nie chcesz miec backupu na kompie.
Opublikowano 6 listopada 201113 l Panowie jestem dość świeżym posiadaczem iPada. Sprzęt i ego funkcjonalność mnie mega sponiewierała. Jednak irytuje mnie pewna sprawa. Cała ta synchronizacja programów przez iTunes. Rzadko kiedy podłączam iPada pod PC, ale gdy już to zrobię, np zgranie filmu, wskakuje mi na PC dziesiątki aplikacji, które ściągnąłem z App Store. Da się to jakoś wyłączyć aby nie było to automatyczne ? Chodzi mi przede wszystkim o aplikacje . Pewno nie:) Jak coś mam nie przerobionego i ni interesuje mnie jego przerabianie. z góry dzięki za odp. Po prostu kliknij ze nie chcesz przenosic zawartosci ipada do itunes jak ci wyskoczy komunikat. Tak swoja droga to nie wiem dlaczego nie chcesz miec backupu na kompie. Z tym, że on mnie nie pyta automatycznie synchronizuje. No ale wtedy jak ich nie przeniosę, a jak np będę za jakiś czas film zgrywał, to mi chyba i tak wali te programy z iPada jak ich nie będzie na kompie, dobrze mówię ?
Opublikowano 6 listopada 201113 l Spróbuj wyłączyć w ustawieniach ipada,automatyczne pobieranie na innych urządzeniach.
Opublikowano 6 listopada 201113 l kurde chyba jestem ślepy ale nie widzę takiej opcji. Jak coś mam iPada 2 z iOS 5
Opublikowano 6 listopada 201113 l Ustawienia > Store > pobieranie automatyczne :-) To samo o ile sie nie mylę musisz wyłączyć w iTunes w preferencjach i powinno być git
Opublikowano 6 listopada 201113 l A ja mam pytanko ja w Safari wyłączyć te chore propozycję zastąpienia słów. Czyli że np. piszę słowo z błędem i pokazuję mi jak napisać poprawnie, z tym że jak piszę słowo którego nie ma w słowniku to zamiast niego wskakuję mi na jego miejsce zupełnie inne, wzięte z pupy słówko. Ciągłe klikanie tego maleńkiego X jest trochę w(pipi)iające.
Opublikowano 6 listopada 201113 l Ustawienia > ogólne > klawiatura Wyłącz autokorekte i sprawdzanie pisowni
Opublikowano 6 listopada 201113 l Widzę ze opłatami jesteście w temacie to pytanie się jeszcze o safari. Da radę jakoś otworzyć w przeglądarce filmowi na www uzywajace silverlight? Np Ugotowani z TVN. No i co ze stronam kiedy wyskakuje info, ze jest za dużo przekierowan. Można coś na to poradzić?
Opublikowano 11 listopada 201113 l Autor @Yacek ma rację, dlatego ja korzystam np. Z iSwifter (ogladam seriale na iitv)