waldusthecyc 4 767 Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Wydaje mi sie, ze ta api którą Ci podalem odpali wszystko, bo technicznie to jest streaming z przeglądarki na mocnym serwerze w USA. Ale nic nie stoi na przeszkodzie, abyś sam spróbował jak to u Ciebie działa, bo iSwifter jest tez w wersji bezpłatnej ograniczonej czasowo. Sciagnij, wklej adres z tvnu i zobacz czy ruszy. Pisze z iPhone'a więc nie mam jak teraz sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 thx no ja właśnie nie miałem jak sprawdzić bo żona zabrała ipada jak wróci to obczaję. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Jest update do iOS 5.0.1, który dodaje gesty multitouch do iPada 1. A jednak się da . Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 a co to były za gesty ? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Zamykanie aplikacji szczypnięciem 5 palcami, przełączanie aplikacji swipem w lewo lub prawo oraz pokazanie paska z działającymi aplikacjami przez swipe w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 ja (pipi)e, zresetowal mi sie ipad. Oczywiście po podlaczeniu do itunes nie ma nic. Jak odzyskac te dane co mi się gormadziły na PC ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Sam? Przywróc z kopii zapasowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 no na itunes mi nie wykrył, nie wiem dlaczego, muszę wszystko ręcznie robić, to samo ściągać z chmury wszystko, jaki shit. A zresetował się w momencie jak mi ściągała się aktualizacja iOS i net się skończył. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 a co z savami jak ściągam od nowa grę z chmury ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 W chmurze masz sejvy a nie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 To nie wiem, może mi się automatycznie nie archiwizuje bo w chmurze nie mam nic, mogę teraz zrobić archiwizację, teraz to nie (pipi)ą Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Automatycznie sie archwizuje jak ma wifi i jest podłączony do prądu, chyba ze inaczej sobie ustawisz, po za tym musisz mieć jakieś archiwum w iTunes, No chyba ze jest nadpisales 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 (edytowane) No niestety save poszły się walić nie wiem dlaczego i jak, jeszcze do końca tej chmury chyba nie rozgryzłem. Reszta stuffu odzyskana, ale nie radze nikomu wyłączać ipada ani odcinać od netu w momencie jaki ściąga się aktualizacja softu. Co potem trfał rebulid przez iTunes to już moje, normalnie z z 2 h. edit: @MichAelis, a gdzie ta kopia zapasowa ? Edytowane 12 Listopada 2011 przez balon1984 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 W iTunes, daj odtworz i powinno pojsc Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 (edytowane) jedynym sposobem podglądnięcia nowych postów jest napisanie czegokolwiek. inaczej widzę postu do początku października Edytowane 14 Listopada 2011 przez waldusthecyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 chłopy, ipad vs laptop. laptop byłby używany do: neta, filmów, przeglądania fotek, czasem pisanie w wordzie, maile, fejsbuki, czasem gry, programy z appstore, generalnie internet. da radę go zastąpić, w czymś będzie lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Pamiętaj, że aby cieszyć się Ipadem w pełni to musisz mieć PC // Laptopa do zarządzania jjego treścią poprzez program iTunes. Jeżeli masz jakąś stacjonarkę lub starego lapka to bierz iPada. Ja używam swojego (żony ), do oglądania, grania, pracy (prezentacje, maile, net itp) i w sumie do wszystkiego czego dusza zapragnie Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 (edytowane) Na ipadzie (2) można robić prezentacje? Tak żebym później mógł to odtworzyć w PowerPoincie? Edytowane 15 Listopada 2011 przez schab0795 Cytuj Odnośnik do komentarza
whitesand 16 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 chłopy, ipad vs laptop. laptop byłby używany do: neta, filmów, przeglądania fotek, czasem pisanie w wordzie, maile, fejsbuki, czasem gry, programy z appstore, generalnie internet. da radę go zastąpić, w czymś będzie lepszy? W killku prostych słowach: iPada kupiłem jakoś w styczniu czy lutym, od tamtej pory pozbyłem się netbooka, a domowy laptop stoi nie używany. Z iPada korzystam ja jak i moja kobita. Do codziennego przeglądania neta jest absolutnie wystarczający. Dla nas obydwojga. Laptop ożywa gdy wpadnie ktoś mniej uświadomiony technologicznie i przyniesie jakieś jotpegi na płycie, albo po prostu nie potrafiłby z niego (iPada) korzystać. Mam jeszcze stacjonarnego kompa, ale korzystam z niego pracując. Oprogramowanie w dużej mierze tego wymaga. I tyle. Tablety wg mnie wyparły laptopy i tym podobne wynalazki. Stacjonarka lub tablet albo jedno i drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 ciekawe... a powiedzcie mi, czy da radę dać internet z iphone'a? chodzi mi o 3G. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Na ipadzie (2) można robić prezentacje? Tak żebym później mógł to odtworzyć w PowerPoincie? Tak można np programem Keynote. ciekawe... a powiedzcie mi, czy da radę dać internet z iphone'a? chodzi mi o 3G. Nie wiem jaka karta sim z 3gjest w iPhone ale jeżeli micro sim to można. Ja poza kablowym netem w domu, mam formowy orange busienes everywhere modem do usb z kartą sim, na potrzeby iPada (2) wymienili mi na krte micro sim i teraz mam neta wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 nie, chodzi mi że jakbym miał kupować to najtańszą wersje bez 3g, bo mam iphone. i czy jakoś da się udostępnić internet z iphone na ipada? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Aaaaaaaaa, w taki sposób to nie wiem, nie pomogę Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Można udostępnić net z iPhone do ipada to po pierwsze. Po drugie od ios5 komputer w zasadzie nie jest już potrzebny do ipada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 do konwertowania seriali i filmów a właśnie, jak z flashem? mam na myśli serwisy z serialami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi