balon 5 323 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Nie znam tych appek co do e-maila to średnio bo ja wrzucam tak po 300, więc bym się pochlastał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Napisałeś kilka fotek. Kilka to nie 300. Tylko Dropbox, albo Google Drive w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Hehe no faktycznie taka mała przenośnia dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Jeszcze skydrive od M$ możesz wziąć pod uwagę. Jest appka na appstore do obsługi tego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Chce sobie wgrac nowy ios na ipada dwojke, mam obecnie 4.3.x... No i pytanie jak to zrobic bo nie mam tej zakladki 'Uaktualnienie' w Ustawienie->ogólne, a jak chce kablem z kompa przez itunesa to wyskakuje ze nie mozna uzyskac polaczenia z intermetem zeby pobrac oprogramowanie. Mial ktos podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Nie masz Uaktualnienia, bo je wprowadzono dopiero z iCloudem od 5.0. Musisz kombinować i ściągnąć update przez iTunes, nie ma innej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek1906 18 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Moge z dowolnego kompa wrzucic film do avplayera? Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Możesz przez przeglądarkę wysyłając po wifi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 (edytowane) okej, panowie i panie mam pytanie, potrzebuję aplikacje do ipada, która ułatwi mi (i trudno mi to wytłumaczyć) składanie zamówień na towar. o co mi chodzi: powiedzmy miałbym możłiwość wprowadzenia powiedzmy 500 produktów na liste potem pykam sobie ile czego chce i na koniec podsumowanie co kliknąłem. znacie coś takiego? nie musi być bezpłatna apka, a arkusz kalkulacyjny mnie irytuje ozłoce jak coś Edytowane 21 Lipca 2013 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 http://www.wrnty.com/pl/products/sales-rep-software/ A takie coś? Kiedyś ktoś pytał o coś takiego na MyApple, w dziale poszukiwania aplikacji. Nie pamiętam jak się nazywała, ale wiele takich jest, zazwyczaj przeznaczone dla przedstawicieli handlowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 darmowa gierka na ipad'a i iphon'a http://www.youtube.com/watch?v=WJOeQ1bhngY Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Ostatnio mnie wylogowalo z gamecenter. Musialem zmienic haslo. Zmienilem i co teraz? Wszystkie zakupione aplikacje na nowo musze placic? Czemu przy grach, widnieja kwoty, zamiast ikona chmurki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Gamecenter nie ma nic do tego, tylko konto iTunes Store na jakie jesteś zalogowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Panowie potrzebuję programu do edycji zdjęć, nawet coś w stylu painta, chodzi mi o kopiowanie pewnych elementów z jednego zdjęcia i wklejenie na drugie, podstawa w sumie, ale większość programów opiera się na zmianach kolorów i innych pierdół. Szukam czegoś darmowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 (edytowane) A Snapseed i iPhoto sprawdzałeś? Edit: Nie zdadzą egzaminu jednak. Chyba tylko Adobe Photoshop Touch wchodzi w grę. Edytowane 3 Października 2013 przez Q-Jot Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 dobra cena gdyby ktoś chciał kupować - iPad mini: http://www.mediaexpert.pl/apple-ipad-mini/?kwnazwa=2013.10.03_Apple-i-pad-mini-nowe-ceny&kwinfo=SG-bg2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 W poniedziałek konferencja Apple, ogłoszą nowe iPady. Nowy Mini, więc mam nadzieję, że starszy model spadnie właśnie do tej ceny. 850 zł netto za mini, to co roku można model zmieniać a ja przestałem się obawiać, że mój iPad 3 gdzieś wsiąknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek1906 18 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 iPad Air, iPad mini z retina, jakie macie odczucia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Chcę mieć w rękach nowego dużego iPada. Poczuć jego wagę i czy wąskie ramki robią mi różnicę. Chcę mieć w rękach nowego Mini z Retiną, zobaczyć, czy jest cięższy niż poprzednik i czy wytrzymuje tyle samo na baterii. Wtedy podejmę decyzję. Liczyłem też na obniżkę iPad Mini na 1099 zł, ale podniesienia ceny Retiny do blisko 1700 zł sie nie spodziewałem. Chciałbym Mini. Jest sexy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Zmniejszanie ramki to głupota. Cytuj Odnośnik do komentarza
w_s 30 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) Przede wszystkim odchudzenie iPad'a o aż 150g to plus, moja 3 w wersji 4g waży aż 650g a to naprawdę sporo. Edytowane 22 Października 2013 przez wiktor96 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 iPad Air, iPad mini z retina, jakie macie odczucia? Wszystko spoko, tylko ten iOS7 ;/. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Ty, powiem Ci, że nawet da się tego używać. Też mi było smutno, ale w sumie nie wróciłbym do iOS6. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Mam tak samo jak ragus zmniejszenie ramki jest mega głupie, bo teraz palec elegancko opiera sie na ramce a w modelu air na bank bedzie opierał sie na ekranie, jedyny plus to zmniejszona waga Ja tam zostaje przy swojej 4, moze za rok zmienie, ale cos czuje ze jedynie co bedzie nowe w kolejnym ipadzie to czytnik lini papilarnych i lepsze bebechy Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Garage Band za darmo na appstore, chyba już na stałe, s(pipi)ysyny zmienili wymagania - iOS7... Trzeba mi było z zeszłym tygodniu kupować .. (ipad 1). I teraz jedynym sposobem zakupu zostało mi zerżnięcie starszej wersji...aczkolwiek w domciu sprawdzę czy uda się z appstore pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi