Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

kwestia rozmiaru, ja osobiscie mam mini2, jako tablet jest bardzo dobry, i parametry i wymiar jednak air moglby mi spokojnie zastapic laptopa, czego mini nie moze zrobic

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 225,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ja mogę.   Polecam sennheisery cx 500 do ipada.   Tak dobrze?

• Jeżeli ten Surface Pro otworzy wszystko z windy to ja biore taki tablet. Mam 2 ipady i mialem kupic do firmy ipada3 ale teraz juz nie wiem czy w ogole jest sens bo juz jest ipad4, a zaraz bedzie ku rw

• Jest czytnik opcjonalnie do dokupienia, można zrzucać zdjęcia z usb i sd. Dlatego napisałem w zasadzie nie jest potrzebny, bo aktualizacje już można bez kompa robić :-) muza do kupienia przez iTunes,

Opublikowano

Wybrałbym Air 2, nie posiadam, ale miałem w ręku, mini jednak zbyt mały jest. Osobiście korzystam z 10"  (akurat "dwójka") i na nic mniejszego bym się nie przesiadł.

Opublikowano

no ja mam mini1 i chciałem coś nowszego i właśnie myślałem o mini4 ale ma słabsze bebechy niż Air2 co mnie trochę powstrzymuje przed nim

Opublikowano

Skoro masz mini 1, to wiesz przecież czy potrzebujesz większy model czy nie.

Opublikowano

iPad mini 4 vs iPad Air 2? Co byście brali? nowy miniak jest wypasiony ale jest słabszy od starszego air 2 co trochę odpycha, co myślicie

Właśnie stoje przed takim wyborem i wybieram Mini 4. Po iPad 3 mam już dosyć dużego rozmiaru, jednak trzeba go używać dwoma rękoma, jest mało wygodny do gier, ciężki, to jednak kanapowy tablet, bardziej nastawiony na jakieś produktywne prace. Ja potrzebuję narzędzia konsumpcyjnego, które będę brał ze sobą wszędzie i używał głównie do Pocket, RSSów, magazynów, YouTube czy gier właśnie. Waga Mini i jego poręczność właśnie mi imponują, chodź będzie mi brakowało oglądania video, FaceTime i "pomocnika kuchennego" w wiekszym rozmiarze. 

Opublikowano

Nie przywozisz coś od hamburgerów teraz?

tak jak pisałem, że zastanawia mnie tylko to że mini4 jest słabszy od Air 2

Opublikowano

Nie przywozisz coś od hamburgerów teraz?

tak jak pisałem, że zastanawia mnie tylko to że mini4 jest słabszy od Air 2

Mam dwa Apple Watche srebrne, 42mm, z niebieskim paskiem jedynie. Czekam na nowe Maki w październiku, może wtedy.

Air 2 jest nieznacznie lepszy. Procesor ma szybszy. Różnicę odczujesz jeśli robisz na tablecie bardziej wymagające prace albo za ~3 lata po aktualizacjach, ale wtedy i tak wymienisz na nowego.

Opublikowano

Jakbyś jechał daj znać. Jak będzie coś ciekawego to bardzo chętnie. Mnini4 bym przytulił tylko 64gb bo 16 to porażka 3lata temu a co dopiero teraz..

Opublikowano

Bo wywali rozsądny kompromis cena-ilość miejsca w postaci wersji 32 żeby zmusić ludzi do 64. Oczywiście najlepiej, gdyby 32 była teraz podstawowa, ale wtedy za dużo ludzi by na niej poprzestawało.

Opublikowano

No ipad pro już najmniejszy 32, myślę nad sprzedanie swojej trójki i zakup Pro.

Opublikowano

Ale tylko najdroższy 128GB z modemem LTE  :sorcerer:

Edytowane przez Q-Jot

Opublikowano

Jeszcze parę lat i zamiast tańszych MacBooków zostanie już tylko tablet w formie iPada Pro. Będą tylko musieli zdecydować jak dopasować system operacyjny, bo na Surface już teraz hula normalny Windows.

Opublikowano

Taa, najdroższy koło 4 tys to ja ostoje, sprzedam trójkę za 500zł i kupię za 3 tys wersję 32

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuję wymienić kabel do zasilania do iPada2,czy te tanie zamienniki zadziałają czy też tylko oryginały?Używam ostatniej wersji iOS 7,jeśli to ma jakieś znaczenie.

Opublikowano

Weź z 5 zamienników po 2zł i jak się jeden zepsuje to używaj kolejnego.

Opublikowano

Weź z 5 zamienników po 2zł i jak się jeden zepsuje to używaj kolejnego.

A nie będzie komunikatu o niekompatybilności i zamiennik nie zadziała wcale?

Opublikowano

Ja tam używałem zamienników z powodzeniem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie kumpel zapomniał hasła do ipada potem źle wbił kilka razy i ipad się dezaktywował. Idzie to jakoś naprawić przez itunes w domu? Oczywiście wiem że dane przepadają ale ważne by chociaż znów działał.

Opublikowano

To ja mam inne pytanie, jak dezaktywować tą opcję, że dane się wymazują po 6 błędnych hasłach? W opcjach mam to włączone, ale nie da się tego wyłączyć.

Opublikowano

A to twoj ipad czy firmowy? bo jedynie co znajduje w google,to ze ludzie z firmowymi ipadami maja ta opcje wylaczona.

Opublikowano

Fakt, zapomniałem że firma mi nakładkę rzuciła. Muszę się pilnować.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak sie nie myle to ktos z tego forum ma iPad Air 2, moje pytanie jest takie, czy spotlight laguje, klawiatura i czeste spadki animacji ?

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Nie laguje, ale na iPadzie Mini 4 Spotlight i multitasking potrafi zaliczyć laga.

Opublikowano

Nie laguje, ale na iPadzie Mini 4 Spotlight i multitasking potrafi zaliczyć laga.

Aha,ok. Na Mini 3 tez spotlight/multitasking laguje, wiec balem sie ze na Air 2 podobnie jest. Ogolnie iOS na iPadach kuleje.