Skocz do zawartości

iPad

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

aż taki dealbreaker jest wersji pro nad innymi odsłonami ipada?

Edytowane przez Orzeszek
Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

ehhhh, dać 3500zł za ipada pro, to już wolę macbooka air sobie nabyć.

Edytowane przez Orzeszek
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecicie jakieś dobre etui otwierane z zakrytymi pleckami do Ipada? Posiadam tego z 2017 roku i wybór w naszym kraju do najlepszych nie należy. W saturnach i mm bieda, a z kolei te na necie ciężko ocenić jak prezentują się jakościowo.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja kupiłem iPada pro razem z klawiaturą w formie również etui i sprawdza się znakomicie. Używacie airpodsów? Bo zastanawiam się żeby kupić i głównie do treningów i jestem praktycznie przekonany co do nich ;)

Opublikowano

Nie uwazam że wyglądają debilnie to po pierwsze a po drugie testowałem je i dźwięk jest spoko. Rozmawiałem również z osobami które korzystają i korzystały z airpodsow i każda poleca a z racji ze dużo trenuje i kable mnie irytują a mam iPhonie i iPada to chyba się zdecyduje i zamówię ;)

Opublikowano
20 godzin temu, Wesker napisał:

Ja kupiłem iPada pro razem z klawiaturą w formie również etui i sprawdza się znakomicie. Używacie airpodsów? Bo zastanawiam się żeby kupić i głównie do treningów i jestem praktycznie przekonany co do nich ;)

Ja mam je jakieś 4 miesiące i jestem mega zadowolony. Używam ich w pracy i w samochodzie, tak ok.10godzin dziennie. Jakość rozmów, muzyki, podcasty, cz jakieś audiobooki jest spoko. Wykonanie również, wszystko super spasowane, gdy wkładasz je do tej ładowarki mają taki magnesik i od razu fajnie wpadają na swoje miejsce. Jednak co najlepsze, to ta wygoda, zero kabli (mi jeszcze nigdy z ucha nie wypadła), delikatnie puknięcie robi pauzę, odbierzesz telefon, następcy utwór. Gdy wyjmiesz z ucha włącza się pauza, wkładasz kontynuacja bez żadnego wyjmowania telefonu. Bateria starczy na jakieś 6 godzin, a uwierz do 100% ładuje się jakieś 10minut! Naprawdę jeden z lepszych moich zakupów w tym roku. Polecam :) 

• Plusik 1
Opublikowano

Ha i to jest kolejna pozytywna opinia użytkownika słuchawek a nie....bo Apple...bo drogo... ale za tą cenę mamy konkretny sprzęt a przedewszystkim używany ;) postanowione, zamawiam, dzięki :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Chce zakupić Ipad Pro, koniecznie 12.9 cala. Do tego rysik.

Skąd najlepiej zamawiać? Nie ukrywam, chciałbym jak najtańszą ofertę znaleźć.

Czy 64 gb ma sens? będę używać tylko dwóch aplikacji, Affinity Photo oraz Procreate.

Opublikowano

Apple iPad Pro 12.9” 128GB Space Gray

https://www.komputronik.pl/product/296439/apple-ipad-pro-12-9-128gb-space-gray.html?gclid=CjwKCAiAlfnUBRBQEiwAWpPA6YoR4GFYKKZcaVSsCKHmPVtPLa9awdFRKRu-WguPXSm_IFvRdJZnyBoCSikQAvD_BwE

4099 zł.. to chyba najtańsza opcja na 128 gb jaką znalazłem.

Do tego rysik 480 zł - bo pewnie innej marki niż apple to nie będzie działać?