Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W Q3 2017 sprzedaż ipadów wzrosła o 30% względem poprzedniego roku. Z niczego nie zrezygnują :reggie:

Warto czekać na nowe wersje pro. Będzie nowy design, brak przycisku Home, Face ID, ulepszony procek A11 i druga generacja pencila.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 225,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ja mogę.   Polecam sennheisery cx 500 do ipada.   Tak dobrze?

• Jeżeli ten Surface Pro otworzy wszystko z windy to ja biore taki tablet. Mam 2 ipady i mialem kupic do firmy ipada3 ale teraz juz nie wiem czy w ogole jest sens bo juz jest ipad4, a zaraz bedzie ku rw

• Jest czytnik opcjonalnie do dokupienia, można zrzucać zdjęcia z usb i sd. Dlatego napisałem w zasadzie nie jest potrzebny, bo aktualizacje już można bez kompa robić :-) muza do kupienia przez iTunes,

Opublikowano

No właśnie nie minął jeśli chodzi o tablety Apple. A jako, że PRO siedzi na rynku graficznym to jest to albo alternatywa dla produktów Wacoma, albo uzupełnienie. Ja tam bym poczekał na premierę nowych mimo wszystko.

Opublikowano

Jako że Androidowe tablety praktycznie zdechły i samo google ma je w doopie to iPad pozostaje jako jeden z 2 sensownych wyborów obok pełnego Windowsa przy czym raczej są to 2 różne targety.

Opublikowano

Raczej taniej nie znajdę? 

myślałem, że zamknę się w 4500, a tu nawet trzeba dorzucić stówę i na whisky nie starczy :(

Opublikowano

@Banny

Wiedziałem, że coś mi nie pasuje. Ale byś się wkopał na minę :obama: Ten ipad 128GB to jest pierwsza generacja ipadów pro(już je wycofali). Druga generacja jest w wariantach: 64GB, 256 i 512.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Ulala, niewesoło. Jak masz zamiar korzystać na nim z dwóch programów to 64GB w nowszym modelu zapewne będzie ponad wymagania. Z rysikiem w tych 4500 się zamkniesz. No chyba, że poszukasz dobrej używki na allegro to i może 4k za wszystko zapłacisz.

Opublikowano

Dziękuję Ci za pomoc. Organizuję pieniążki i mam nadzieję, że w tym tygodniu jeszcze zamówię.

Opublikowano

sam sie przymierzam do kupna ipada pro ale raczej 10.5" bo zamierzam go nosic ze soba a 13" to troche duzo, poczekam na prezentacje nowych i wtedy sie zobaczy jedyne co mnie martwi to face id imo touch id lepsze:)

Opublikowano

Bier takie za 100. Nie wiem czy uzytkowanie iPada z taką zbroją jest wygodne..

Opublikowano

Banny szanujmy się. Ipadzik taki leciutki i zgrabniutki, a będziesz go w zbroje iron mana wrzucał :yao: 

Bierzesz tego 12.9 drugiej generacji? Zwykłe etui styknie.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

@sprite tak, właśnie kupiłem ten z Twojego linku, z ole,ole.

Dziwna sprawa, bo w iDream, jak byłem, to sprzedawca przekonywał, że mógłby dać 2 lata gwarancji, gdzie jak dziś sprawdzałem po innych sprzedawcach w sieci (xkom, ole,ole, morele, oficjalny iDream) przysługuje 12 miesięcy gwarancji producenta. Być moze temu facetowi pomyliła się gwarancja z rękojmią, która wynosi właśnie dwa lata.

tak czy siak nie będę przepłacać ponad 400 zł by tylko na miejscu w iDream kupić.

odnośnie rysika, tutaj jest najtaniej:

https://www.morele.net/apple-pencil-mk0c2zm-a-845607/

czy to na 100% ten najnowszy rysik itp? :)

dzięki.

Opublikowano

okej, mam już tego drania :)

Zrobiłem nowe ID, przy ustawieniach początkowych miałem region Niemcy, później w ustawieniach normalnie już przestaiwłem na Polskę. Tylko nie właczyłem lokalizacji. I teraz:

1) nie mogę znaleźć w ustawieniach usługi lokalizacji (nie działają mapy, a w wyszukiwarce ustawień mam tylko "Dane lokalizacji/prywatnośćci->"ogólne->wyzeruj)

2) App store prosi o podanie ID, wpisuję jeszcze raz i mam kounikat po niemiecku, gdzie kliknąłem chyba "dalej" to przeniosło mnie na niemiecki appstore.

Edytowane przez Banny
udało się

Opublikowano

A jakie folie na ekran polecacie?

Czy Apple pencil rysuje/uszkadza w jakiś sposób ekran ipada?