Opublikowano 4 września 201410 l Już się tak nie drocz, wiadomo przecież, że to wzmaga user experience i tak specjalnie zostało zaprojektowane. Gdyby Apple nie pomyślało za ciebie to byś siedział na nieaktualnych stronach, z nie odświeżonymi informacjami, nikt przecież tego nie chce a nie myśli, by co chwile samemu odświeżać. może wsadzą w końcu te 2GB RAM to nie będzie się odświeżać, bo to żal jak opuścisz jakąś kartę, albo maila i potrafi zgubić wprowadzany wcześniej tekst
Opublikowano 5 września 201410 l Jaki przekaz podprogowy ;-) Ram tani jest w miarę, mogliby już dodać nieco :-)
Opublikowano 5 września 201410 l Akurat wszelaką pamięć Apple ma najdroższą na rynku między iPhone 16gb a 64gb potrafi być przecież 1000zł różnicy. Spotkałem się z ofertą w T-Mobile gdzie trzeba było dopłacić 1700zł do wersji 64GB absurd.
Opublikowano 10 września 201410 l Dzisiaj odpalam iTunes, a tam mam całą płytę U2 z 2014 roku. WTF? Ja tego nie kupowałem, to z okazji tej współpracy U2 z Apple?
Opublikowano 16 października 201410 l Apple sprzedało 225 milionów ipadów. 100% zadowolenia klientów. 675 aplikacji w appstore. Info z keynote które właśnie się odbywa. Ipad air 2. 6,1 mm. No żadna nowość- ipad dostał touchID Edytowane 16 października 201410 l przez luck1985
Opublikowano 16 października 201410 l Tylko ewolucja ale w sumie... Co ty zmieniać? Ew. Ramu więcej do safari by się przydało. Dodali?
Opublikowano 16 października 201410 l Co ciekawe, w iOS8 karty w safari o WIELE rzadziej się odświeżają.
Opublikowano 16 października 201410 l Jasne, że ewolucja, bo jakiej rewolucji można oczekiwać po sprzęcie prawie idealnym? Widziałem, że kilka osób narzekało na brak lampy błyskowej, ale ciekawe, ile zdjęć z lampą by tym ajpadem robili... Idealny wyświetlacz, lekka i cienka konstrukcja, szybkość, nic więcej nie potrzeba od czegoś, co tak naprawdę służy głównie do przeglądania internetu.
Opublikowano 16 października 201410 l mi tam zmiany sie podobaja zwlaszcza wielkosc dysku, jak bedzie mozliwosc obadam na zywo i na 99% biore ipada mini z 64gb na pokladzie
Opublikowano 16 października 201410 l Widziałem, że kilka osób narzekało na brak lampy błyskowej, ale ciekawe, ile zdjęć z lampą by tym ajpadem robili...No trochę dziwne, jak wyciągasz sprzęt za 2 koła i robi fotki jak Sony Ericsson k800 :confused: Co prawda, mało się używa aparatu w tablecie, ale skoro tak, to niech go w ogóle usuną? Dla mnie to na minus.
Opublikowano 16 października 201410 l No spadek ceny mini retiny ok. Przy aktualnym kursie dolara, to amerykanie kupują mini retina za trochę ponad 900zł. Najnowszy ipad air 2 wifi, to u nich 1500zł. Sądzę, że ispot wyrzuci mini i będzie retina i mini retina 2. Pierwszy zejdzie do pułapu bez retiny- 1499, a mini 2 będzie za 1699. Chore ceny. Za 1200zł łykam mini retina
Opublikowano 16 października 201410 l na apple.pl sa juz zaktualizowane ceny. mini retina 16gb za 1300zl, air 16gb za 1700zl
Opublikowano 17 października 201410 l Dali te 2gb ramu bo nigdzie info nie moge znaleźć? Zastanawiałem się czy brać coś z nowości ale jak nie dodali ramu to wezme starszego aira chyba albo mini z retina
Opublikowano 17 października 201410 l Ragus chciałem Ci dać plusa za info o odświeżaniu a dałem minusa, sorry.
Opublikowano 17 października 201410 l Dali te 2gb ramu bo nigdzie info nie moge znaleźć? Zastanawiałem się czy brać coś z nowości ale jak nie dodali ramu to wezme starszego aira chyba albo mini z retina Dlatego pytam ;-)
Opublikowano 17 października 201410 l Różnice między Mini 2 i 3: -touch id -lepsze wifi (taa) -trójka droższa o 100$ Także polecam Mini 2. Bebechy są identyczne.
Opublikowano 17 października 201410 l W ogóle znikoma ilośc ulepszeń nowych iPadów :o zawiedziony jestem
Opublikowano 18 października 201410 l W necie czytałem że ipad air 2 ma 1gb ramu jeżeli tak to moja kasa idzie w starszy model bo nie widzę sensu dopłacania. Poczekam jeszcze na jakies oficjalne info bo tego jeszcze nie moge znaleźć tak jakby bali się ujawnić że dali tylko 1gb W takim wypadku poważnie się zastanowię czy nie brać mini 2 z retina po prostu bo cena jest mega spoko na ten moment.
Opublikowano 18 października 201410 l Musimy poczekac, az ktos kupi i go rozbierze. Mysle, ze bedzie te 2gb ramu.