NemoKOF 678 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 W historii sprawdź ale ja też pamiętam że 1 euro mi skroiło na tydzień, potem oddali. Gierki często są skasowane lub mają paski jakieś dziwne, teraz gram w Ace attorney i tam właśnie mam. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 W historii jest tylko jedna kwota 8,50zł, ale jak mówisz, że Tobie też wzięli a później oddali, to chyba u mnie będzie tak samo, przynajmniej mam taką nadzieję. Tak czy inaczej dzięki wszystkim za pomoc. Cytuj
Mustang 1 752 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Rozumiem, że na iPada można obecnie normalnie wrzucić filmy z PC i oglądać z napisami, np. przez Infuse 3, czy co tam jeszcze może być lepsze? I oczywiście mini 2 spokojnie ogarnie 1080p w takich plikach, także na zewnętrznym HDMI? Cytuj
NemoKOF 678 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 No ja chcesz bez problemu coś z PC wrzucać bez dodatkowego pierdzenia to jednak Android + MX player albo KODI będzie lepszy :-) Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 VLC + przerzucanie przez wifi działa bardzo dobrze. Cytuj
Mustang 1 752 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 (edytowane) No właśnie, te appki chyba sporo ułatwiły sprawę w porównaniu do sytuacji jakiś czas temu. Może skusze się na mini 2 32GB. Jak na sprzęt Apple ma niezły stosunek ceny do jakości i jest znacznie tańszy od mini 3 64GB, który nie różni się i tak prawie niczym. Edytowane 26 kwietnia 2015 przez Mustang Cytuj
NemoKOF 678 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 No dokładnie. Mini jest bardzo wygodne jako czytniczek, bardzo lekki. Mini 3 ma praktycznie te same bebechy, troszeczkę lepszy ekran i chyba czytnik linii papilarnych. Nie wiem jaka jest różnica w cenie, ale ja bym dopłacił z 200 zł max za te bajery, jak jest droższy to mini 2 będzie cool :-) Cytuj
Whisker 1 453 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 Panowie mam pytanie, czy w ios8 da się zrobć przeźroczysty pasek dolny? (Dock), mam ipada 3, denerwuje mnie że na tym docku jest szary pasek a dopiero wyżej tapeta. Cytuj
shinian 629 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 Panowie mam pytanie, czy w ios8 da się zrobć przeźroczysty pasek dolny? (Dock), mam ipada 3, denerwuje mnie że na tym docku jest szary pasek a dopiero wyżej tapeta. Bez jailbreak'a nie da rady. Apple takie dobre. Cytuj
Whisker 1 453 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 W ustawieniach niby są poziomy szarości i inne bzdety no ale tutaj to już chamstwo, przypałowo to wygląda. Cytuj
shinian 629 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 Wiem co czujesz. Wprowadzili to chyba w ios7. Przez pol roku plulem sobie w brode ze zrobilem update systemu. Od tego czasu nie upgrade'uje juz ich srodowsik , dzialam tylko na fabrycznych. Designersko Apple od 2-3 lat to rownia pochyla. Cytuj
Mustang 1 752 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 Polecacie jakieś wasze ulubione etui na iPada? Cytuj
shinian 629 Opublikowano 10 maja 2015 Opublikowano 10 maja 2015 bookbook od twelve south. Uzytkowalem jeden do ipada przez 3 lata, teraz korzystam z wersji do mini od roku. Moge sie o nich wypowiadac praktycznie w samych superlatywach. Jedynym minusem jest slaby dostep do tylnej kamery. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 10 maja 2015 Opublikowano 10 maja 2015 Tylko Smart Cover lub Smart Case oryginalny. Jeśli chodzi o dock to nie jest on szary. To mleczno półprzeźroczysty element i przybiera kolor odpowiedni do tapety. Jest szary gdy w opcjach dostępności wyłączy się przezroczystości Cytuj
Mustang 1 752 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Finalnie zdecydowałem się na mini 2, 32GB, w kolorze czarnym (biały jest piękny, ale odciąga uwagę od ekranu, więc IMO lepiej zostawić go dla telefonów). Miałem okazję sprawdzić dwie inne okładki, ale w każdej coś mi nie pasowało; wybrałem wobec tego Smart Case (też czarną, ponieważ z tego co widziałem inne szybko się przebarwiają). Nie jest to mój pierwszy sprzęt Apple, bo w 2008 sprawiłem sobie iPoda touch, z którego korzystałem całkiem sporo do momentu kiedy kupiłem lepszy telefon i laptopa. Tablet sprawia bardzo dobre wrażenie i mam nadzieję, że będzie mi dobrze służył, głównie do oglądania filmów, ale też jako konsola przenośna i czytnik czasopism. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Ludzie, gdzie polecacie kupić ipada mini 2, może jakieś promocje wam się obiły o oczy? Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 A ja dziwnym trafem i na przeciw wszystkim, którzy mi doradzali zamieniłem IPada mini wifi na iPada 3 wifi+cellular. Wiadomo, mobilność mniejsza, waga trochę daje po łapach ale retina mi to wszystko wynagradza. Serio nie ma porównania co do jakości wyświetlacza a i mam dziwne wrażenie, że działa znacznie płynniej i szybciej od mini. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 W takim razie strach pomyśleć jak ci działał piewszy mini, skoro trójka działa ci lepiej. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Trójka ma lepsze bebechy niż mini(który jest małą dwójką) mini 2 to mały odpowiednik air na A7. Cytuj
_Shaman_ 868 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Trójka ma lepsze bebechy niż mini(który jest małą dwójką) mini 2 to mały odpowiednik air na A7. Tylko grafika jest szybsza, procesor jest ten sam co w 2 i jest 4 razy więcej pikseli do wyświetlenia i dlatego często iPad 3 jest wolniejszy od 2. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Prawdopodobnie masz rację Cytuj
NemoKOF 678 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Nie bez kozery iPad 3 był najkrócej na rynku. Zbyt duża rozdziałka na takie bebechy. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Ktoś posiada może otterbox defender do ipada? Etui te ma od razu szybę ochronna (tworzywo sztuczne, nie szklo), zastanawia mkie trwałość takiego rozwiązania. Mam otterboxa do jedynki i sprawdza się znakomicie, jest to jednak zupełnie inne rozwiązanie. Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 W takim razie strach pomyśleć jak ci działał piewszy mini, skoro trójka działa ci lepiej. No właśnie co dziwne to porównywałem je obok siebie i 3 była szybsza od miniacza. Nie interesują mnie żadne bebechy, procesor niby ten sam co w mini ale grafika lepsza (2 kontra 4 rdzenie). Największą różnicę robi tutaj chyba 2x więcej ramu (512mb vs 1gb). Poza tym tak jak pisałem, na co dzień korzystam z HTC m8 i jak brałem mini bez retiny do ręki to od razu miałem odruch wymiotny. Retina jednak tutaj jest niezbędna i nie ma co się pchać w sprzęt bez niej. Cytuj
MateuszeKkK 3 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Mam iPada Air 2, dziala na iOS 8.1 i teraz pytanko warto aktualizowac do 8.4? Nie pogorszy sie bateria? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi